- 25 Ağustos 2018
- 1.396
- 1.820
- 63
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #309.961
Çay kahve süt bitki çayı içtiğim hiçbirşeye şeker koymuyorum ben o yüzden yazmama gerek yokCanım ya gün bitiminde yada ertesi sabah
Canım şekersiz çay kahve ben yazmıyorum dikkat de etmiyorum ama şeker atılıyorsa yazmak lazım
Hadi yaaalwaysnforever yulaf aldım bugün öğlen yedim ayy hiç sevmedim ya ama yedim işte yutamadım mereti :)))
Ay psirimeden mi yediniz =) öyle kötü olur yaYulafı pişiriyor muydu acaba aslında öyle daha iyi olabilir kuru kuru geçmiyor boğazdan :)
Süt extra kalori diğerleri değilde.Çay kahve süt bitki çayı içtiğim hiçbirşeye şeker koymuyorum ben o yüzden yazmama gerek yok
Eşim pişmeden yoğurta katıyodu bi araAy psirimeden mi yediniz =) öyle kötü olur ya
EvettttAy psirimeden mi yediniz =) öyle kötü olur ya
Yoğurtla bi nevi olabilir de bence sutun içinde pisirmeden kötü oluyo sert sert. Ama zevk meselesi tabi pisirmeden yiyen de cok =)Eşim pişmeden yoğurta katıyodu bi ara
Bi de pisirip deneyin daha çok sevebilirsiniz öyleEvetttthahahaha
Yok canım yok yutamadım takıldı boğaza :)))))Yoğurtla bi nevi olabilir de bence sutun içinde pisirmeden kötü oluyo sert sert. Ama zevk meselesi tabi pisirmeden yiyen de cok =)
Canım yulaf lapası olarak mi yaptın bende ilk sevmemiştim şimdi bayılarak yiyorum lapa şeklinde içine tahin muz falan koyuyorum sütle pisiriyorumalwaysnforever yulaf aldım bugün öğlen yedim ayy hiç sevmedim ya ama yedim işte yutamadım mereti :)))
I ıhhh :) yarın öyle yapacağım:)))Canım yulaf lapası olarak mi yaptın bende ilk sevmemiştim şimdi bayılarak yiyorum lapa şeklinde içine tahin muz falan koyuyorum sütle pisiriyorum
Bu birler ne oluyor canım ?
Evet orası öyledir ama 1 puan ne için ?:) menü paylaştığım için miMenülerimizi paylaştıkça puan alıcaz
Sonra kaçamak yapanlaron ceza puanları toplamdan düşücek eksiye düşene yine ceza spormu olur artık bilmem
Doğru anlayıp anlatabikdiysem böyle
Evet 1 menü 14 puan civarıEvet orası öyledir ama 1 puan ne için ?:) menü paylaştığım için mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?