- 23 Mart 2016
- 30.545
- 91.466
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #309.921
İnş kaptanım hiç böyle olmamıştı bir hap kullanmaya başladım migren için dideral hergün yarım yarım kullanıyorum ondan mı diyorum bilemedim doktora danışacağımregli olunca ödem atarsın bol bol su iç tatlım
toparlarız kaptanımmmmtartıldın mı tatlım oo gördüm +1,5 u hemen spor düzenli beslenme detoks sonrası böyle olabiliyor
Yok kaptanım biz bir sene bile kalmadik :) İstanbuldaydık daha önce ama çok sevdim orayı komşularımı hepsi can oldular yalnızlığımda.hadi yaa ne zaman taşındınız biz yaklaşık 2005 ten beri oradayız
Hayırlı olsun :) diyete başlamış mıydın öncesinde :)Kabul ettim
ay emoji bööööö yaptırdıalwaysnforever yulaf aldım bugün öğlen yedim ayy hiç sevmedim ya ama yedim işte yutamadım mereti :)))
Hahahahaay emoji bööööö yaptırdı
Benimde kazınıyo,kahveyle meyveyle geçirdim öğleden sonrayı,inşallah günüde iyi kapatırımben bugün dikkatli beslenmeye başladım sabah 2 dilim çavdar ekmeği arasında peynir ve 5-6 zeytin yedim öğleyin 2 haşlanmış yumurta ve üzüm akşam ne yerim bilmiyom midem kazınıyor ama kazınsın varsın :)
Hoşgeldiniz alırız tabiBeni de araniza alir misiniz boyum 1.62 kilom 95 ne yapmam lazim?
2 Mısır koçan mısır mı canım fazla değil mi çok kalorili. Spor pazar alışverişi iyiymiş :)))
2 Mısır koçan mısır mı canım fazla değil mi çok kalorili. Spor pazar alışverişi iyiymiş :)))
[/QUOTE
Koçan evet çok severim mısırı suyuda hemen içitomki belki yaramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?