- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #310.021
Ben de iyiyim teşekkür ederim, yeni üyelerle tanışma fırsatım olmadı :)Merhaba iyiyim teşekkür ederim siz nasılsınız :)
Bu yaz ben de baslasam mı diyorum yazlıga gidince (gidebilirsem tabiiKaptan saygısı :)) maşallah ya 59 süper tezi verince 60 olur belki :))))
Benim oğlumda iyi tuvalet eğitimindeyiz çiş sorunsuz gidiyor öğrendik ama büyük tuvaleti üstüne yapmakta ısrarcı :) çalışmalarımız devam ediyor bakalım :)
Erken başlama derim çünkü erkek çocukları zaten kızlara göre geç alışıyor kendini zorlamış olursun :)Bu yaz ben de baslasam mı diyorum yazlıga gidince (gidebilirsem tabii). Lazımlık aldım, klozet adaptörü aldım ama uygulamaya gecemedim. Sen nasıl başladın, tecrübelerini bana da aktar çok ihtiyacım var :)
Olursun canım inş güzel deneyimler varÇooook teşekkür ederimmm
Önerdiğiniz link çok güzel okuyup motive olcam inşaAllah
Tiroid kilo vermede çok etkili, ona iyi bakmak lazım maalesef. Bende de Haşimoto var ama ilaç kullanacak seviyede değil, kontrol ettiriyorum sürekli.morordek Bende daha tam olarak herkesle tanışamadım ama ortamı çok sevdim herkes hayatından farklı şeyleride paylaştığı aile tadında bir yer
Diyet kısmına gelirsek bundan 5 ay önce 11 kilo verdim 3 ay gibi bir sürede
Sonra geri aldım
Sağlık sorunlarıda var kilo vermemi etkileyen troid ve pcos
Troid için tedavi oldum şuan gayet iyi
Bu sefer inanıyorum hedefime ulaşcam
Ben de çok git geller yaşıyorum ama gelecek yaza kalması da çok geç olacak gibi.. 3'ü bitirmiş olacak seneye, şimdi 26 aylık. Benim oğlan da çok inatçı, o yüzden çok aşırı üstelemeden bi denesem mi diyorum..Erken başlama derim çünkü erkek çocukları zaten kızlara göre geç alışıyor kendini zorlamış olursun :)
Biz 30 aylık olunca yazlıkta başladık annemlerin yanında olmak istedim çünkü oğlumu tanıyorum :)) tuvalet üst katta olduğu için mecbur lazımlık ile başladık. Bezi çıkartmayı kabul etmesi 3 gün sürdü :))) bez tak diye çıldırıyordu. Sonrada lazımlığa oturması 1 hafta aldı :))babası ankaradaydı görüntülü konuştular oğlum sana robot alcam otur bir çiş yap göreyim dedi koştu oturdu sıpa Ogün bugün hiç kaçırmadan yapıyor maşallah.babasıda tuvalet eğitimini ben verdim diye övünüyor :))
Ama tabi o bir haftada her yerde çişş göleti artık kıyafet yetmez olmuştu çok fenaydı :)) şimdiden sabır diliyorum sanada :)
Teşekkürler iyi bir menu oldu az yedim ama kendimi şuan okadar tok hissediyorum ki çünkü salatayı bol yedim mide şuan dolu hissediyorum
İnşallahMükemmel olmuş bol eksiiiler getirsinn
Çok iyi yapmışsın vallaTeşekkürler iyi bir menu oldu az yedim ama kendimi şuan okadar tok hissediyorum ki çünkü salatayı bol yedim mide şuan dolu hissediyorum
Hm evet zamanı biraz ters kalıyor. O zaman denemekte fayda var canım ama sen sen ol bezi çıkartmadan önce iyice klozet yada lazımlığa alıştırmış ol yani kıyafetiylede olsa otursun kalksın oynasın :) sonra korkuyorum diyerek yaklaşmıyorlar. Geceleri nasıl uyanıyor bezi kuru mu ? Bu çok önemliymiş mesela ne zaman kuru görürseniz o zaman başlayın diyorlarBen de çok git geller yaşıyorum ama gelecek yaza kalması da çok geç olacak gibi.. 3'ü bitirmiş olacak seneye, şimdi 26 aylık. Benim oğlan da çok inatçı, o yüzden çok aşırı üstelemeden bi denesem mi diyorum..
Erkek çocuklarında baba çok etkili ya, bir arkadaşım da buna benzer bi şey anlatmıştı, babasıyla birlikte tuvalete gitmişler ve çocuk o gün ögrenmis tuvalete yapmayı :) Ben de babasına mı paslasam bu işi napsam
Lazımlık ve adaptörle oynuyor, lazımlıga pijamalarıyla falan cok oturuyor ama bezini cıkartıp oturtmadım hic :) O kısımda inat edebilir gibi geliyor bana ama hayırlısı.Hm evet zamanı biraz ters kalıyor. O zaman denemekte fayda var canım ama sen sen ol bezi çıkartmadan önce iyice klozet yada lazımlığa alıştırmış ol yani kıyafetiylede olsa otursun kalksın oynasın :) sonra korkuyorum diyerek yaklaşmıyorlar. Geceleri nasıl uyanıyor bezi kuru mu ? Bu çok önemliymiş mesela ne zaman kuru görürseniz o zaman başlayın diyorlar
Ay kaptanım :)) ozaman sen önce emzirmeyi kessen? Zor olur öyle devamlı gece yatağa yapar :)))Lazımlık ve adaptörle oynuyor, lazımlıga pijamalarıyla falan cok oturuyor ama bezini cıkartıp oturtmadım hic :) O kısımda inat edebilir gibi geliyor bana ama hayırlısı.
Sabahları hic kuru bez almadım maalesef. Ama hala emiyor, bence onun da etkisi var
Öyle mi diyorsunAy kaptanım :)) ozaman sen önce emzirmeyi kessen? Zor olur öyle devamlı gece yatağa yapar :)))
:)) Oğlun seni yönlendirecektirÖyle mi diyorsun
Of ya çok kararsızım zaten, ben bi iyice düsüneyim bu işi
Sağol kaptanımSize slayt ekliyorum
sana minik bir tavsiyede bulunayım mı kahvaltıda ekmek yerine bir çay bardağı çiğ kuruyemiş ve 20 ml kadar zeytinyağı içersen günün daha rahat geçecektirMenümtoplight parkbyull melita09
Artık ymeekleri tuzsuz yapmaya başladım sadece nohutta biraz vardı diğerlerinde sıfır tuz bakalım alışacak mıyım :)
Kahvaltı
1 haş yumurta
7 zeytin
Domates salatalık
Peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen
Bir kase bugdaylı yoğurt çorbası
1 galeta
Karpuz 3 küçük dilim
Akşam
Yoğurt Çorbası
Nohut yemeği
Salata
Su 3 civarı
Yarım saat yürüyüş ( oğlum parkta sabah oynarken ben parkın etrafında tur atıyorum güzel oluyor ) :))
Yağ mı Cidden mi domatesin üstüne döksem ?sana minik bir tavsiyede bulunayım mı kahvaltıda ekmek yerine bir çay bardağı çiğ kuruyemiş ve 20 ml kadar zeytinyağı içersen günün daha rahat geçecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?