- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #310.101
tatlşım sen diyetisyen menüsü uyguladığın için senin menülerini yazdığın bu listeye göre kontrol edeceğiz o yüzden sana bu menüyü sormuştumEmzirdiğin için 2000 kalorilik bir diyet hazırladım dedi ama diyorum ya ben o kadar yiyemiyorum zaten bana söylemişti sana dolu dolu liste yaptım eskisinden daha çok yediğini düşünebilirsin demişti
Benim oğlum 5.5 aylık ama doktor gelişimi önde ek gıdaya geçebilirsin dedi ben de ondan sonra diyete karar verdimbebeğin ne kadar tatlım ben ilk oğlum 3 aylıkken başladığımda diyetisyene reçel bile vardı şu aralar çok hızlı verirsin kilo
Tamam ben de böyle devam edeyim o zaman yalnız ben Pazartesi tartılmıştım diyetisyende sonra evde tartılmadım takıntı olmasın diye yarın tartılacağım çok az vermiş olmam sorun olur mutatlşım sen diyetisyen menüsü uyguladığın için senin menülerini yazdığın bu listeye göre kontrol edeceğiz o yüzden sana bu menüyü sormuştum
Maşallah Allah bağışlasın ek gıda başlayınca muhtemelen diyetisyen biraz daha düşük kaloriye GeçerBenim oğlum 5.5 aylık ama doktor gelişimi önde ek gıdaya geçebilirsin dedi ben de ondan sonra diyete karar verdim
Bende öyleyim kaptanım o kadar sisim ki adetim gecikti 1 hafta kilo veremedim inşallah almamışımdır dagünaydınlarrr
evet arkadşlar bu hafta nasıl gidiyor bakalım ben güya dikkat ediyorum ama pek bi fark görünmüyor maalesef
regli zamanım yaklaştı acaba ondan mı diyorum
Ayyy birinciliktrn sonra gümlemeyelim yapmayın etmeyinBende öyleyim kaptanım o kadar sisim ki adetim gecikti 1 hafta kilo veremedim inşallah almamışımdır da
olmaz tatlım zaten deneme sürecinde olduğun içinTamam ben de böyle devam edeyim o zaman yalnız ben Pazartesi tartılmıştım diyetisyende sonra evde tartılmadım takıntı olmasın diye yarın tartılacağım çok az vermiş olmam sorun olur mu
tatlım performans bu hafta bitecek haftaya yeni performans başlayacak sarı kartları da sildirdik o yüzden bu hafta en uygun zaman hatta bende mi girsem diyorum listeyeZaten listeye girerek talan edeceğim ortalamayı
toplight kaptanım durum kötü olursa sokma beni listeye
canım sabah erken aç karnına tartıl ve bildirimde bulun düzenli devam edersen 2 hafta sonra listeye gireceksin hep birlikte motive olarak vereceğiz bu kilolarıMerhaba hanimlar bende yarin icin heyecanlıyım cunku tarti sonucuyla baslayacagim araniza katilmak icin gerci 4 aydir diyet yapiyorum ama bazen degil bu aralar asiri zorlaniyorum umarim birbirimize faydali oluruz zira ben o daldan o dala atlıyorum
Arabanın 3 tekerleği kaldı kaptanım giren girsin listeyetatlım performans bu hafta bitecek haftaya yeni performans başlayacak sarı kartları da sildirdik o yüzden bu hafta en uygun zaman hatta bende mi girsem diyorum listeye
TMm canım bende yarın sabahtan hatırlatırım mezuraları hazırlayın kızlar :))Cherry Mom sabah aç karna ölçü alayım diyorum unutuyorum,herkes alsın yarın yazsın belki o zaman unutmam
O halde sende gir canım :)) aslında bir an evvel girip öbür hafta en azından güzel bir katkı sağlamak istiyorum liste kişi sayısıda artmış olurtatlım performans bu hafta bitecek haftaya yeni performans başlayacak sarı kartları da sildirdik o yüzden bu hafta en uygun zaman hatta bende mi girsem diyorum listeye
Ah tatlım geçmiş olsun yaİyi akşamlar herkese..
3 gündür hastalıklarla boğuşuyorum ancak uğrayabildim. Kızlarım hastaydı sonra eşim de hastalandı, ardından ben belimi incittim, yürüyemedim. Bugün sabahtan beri hastanede tahlillerle uğraştım. Küçük çocuklarla bu tip işler çok zor. Allah kimsenin çocuğunu hasta etmesin. Çok şükür vahim bi durum yok. Yarın kaldığım yerden devam edicem kısmet olursa. Bırakmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?