- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #310.141
tatlım senle bende girdim listeye ya Allah Bismillah diyerek bu hafta bakalım leyli fer ile melita ne yapacaklarŞans :/ inş olurda rahatlarsın sıkıntı bir durum
Hayırlı olsun kaptanım :)) inş güzel neticelerle gelir arkadaşlartatlım senle bende girdim listeye ya Allah Bismillah diyerek bu hafta bakalım leyli fer ile melita ne yapacaklar
Kademeli düşür 3 çok değil mi 2 yap bari ama sadece bunun için ekstra spor yapmak lazım :) ekmek bizde sadece alışkanlık ben bıraktım artık Karatay diyeti mi yapsam acaba diyorumKızlar ben kahvaltıyı ekmeksiz yapamıyorum yokmu bunun bir yolu boğazını tutmaktan başka :) diger öğünlerde hiç tüketmiyorum ama bugün kahvaltı da 3 dilim yedim çok pişmanım şuan
canım benim gittiğim obezite merkezinde günlük almamız gereken miktarın %50-60 ı karbonhidrat olmalı diyor ama meyvede de var karbonhidrat sebzede de 2 dilim iyi benceKızlar ben kahvaltıyı ekmeksiz yapamıyorum yokmu bunun bir yolu boğazını tutmaktan başka :) diger öğünlerde hiç tüketmiyorum ama bugün kahvaltı da 3 dilim yedim çok pişmanım şuan
Karpuz bile karbonhidrat o yüzden ekmeğe yer kalmıyor :))canım benim gittiğim obezite merkezinde günlük almamız gereken miktarın %50-60 ı karbonhidrat olmalı diyor ama meyvede de var karbonhidrat sebzede de 2 dilim iyi bence
ne yaptın kuzum sen yaaaÜzgünüm 76.9 (+300)
Aynen canım bende şimdi farkettim kazamız mübarek olsun :))Cherry Mom tatlım aynı anda listeye girdik aramızda 400 gr fark var bakalım kim daha önce zayıflayacak ama sağlıklı bir şekilde
bakalım henüz bildirim yapmadıalwaysnforever da listeye girecek değil mi ? Ondan bari biraz toparlasak :))
400 gr vermiş yinede açıklama yapıyo ya,ben yerin dibine gireyim o zamanGünaydın arkadaşlar... Bu hafta toparlayamadım kiloları.... Çalışıyorum diye sabah hemen aldığım kiloyu yazıyorum... Ama ben sabahları çok çıkıyorum.... Şiş oluyo... Sabah kalktım 69.9 dü..... Evdeydim biyere gidip geldim... Kahvaltıyı geciktirdim... Ve yaptım.. 69.4 maalesef.. Geçen hafta annemdeki yediklerimin acısı birde adet şişliği.... Akşamda kardeşimle annemlerdeydik... Herkes ye dedi... Çorba ve salatayla zaferle sonlandırdı...m akşam çayında uyudum... Çayın yanındakilerde n kurtuldum... Yani kilom 69.4
Regli dönemin mi canım niye öyle oldu sence400 gr vermiş yinede açıklama yapıyo ya,ben yerin dibine gireyim o zaman
Evet kaptanım ekstrem durumdan da olmuyor, 2 ay beklemem gerekiyo sanırım. Olsun Bu şekilde devam ederim 2 ay sonra girerim. Belki biraz da izne çıktığım kiloya yaklaşmış olurum.tatlım listeye alacakmıyız seni istiyorsan ekleyelim
kuzum önce bunu yazmıştım ama sen 611. etapta izne ayrılmışsın 77,6 kg ile ya bu kiloya düşmen ekstrem durum içinse 6 ay yani 26 hafta geçmesi gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?