Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bencede hiç azımsama yakında manken gibi olursun :)

Arkadaşlar pilav ve makarnalarla bir süre vedalaşmak lazım bence diyette hiç olmuyor
2 3 kaşık makarna 1 dilim ekmeğe denk geliyor. Öğle ve aksam yemeklerinde bi dilim ekmek yerine tercih edilebilir belki ama oyle 1 tabak da yememek lazım tabi
Bencede hiç azımsama yakında manken gibi olursun :)
Ayy insallah =))

günaydınlarrr
evet arkadşlar bu hafta nasıl gidiyor bakalım ben güya dikkat ediyorum ama pek bi fark görünmüyor maalesef
regli zamanım yaklaştı acaba ondan mı diyorum

Tatlım diyetisyen menünün de eklersen ona göre yorum yaparız hoşgeldin bu arada kaç kilosun bu arada
Hoş bulduk Canım 85 kiloyum menüm şu şekilde
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, şekersiz açık çay, domates,salatalık, dereotu, maydanoz , 2 parmak kalınlığında yarım yağlı beyaz peynir,4 dilim tam buğday ekmeği, bir porsiyon meyve
Ara: 3 ceviz, 1 porsiyon meyve
Öğle: 3 köfte kadar et, 2 kaşık yoğurt, yağsız tuzsuz salata
Ara: 3 kepekli form bisküvi veya grissini, 2 kaşık yoğurt
Akşam: 8 kaşık sebze yemeği, 4 kaşık yoğurt, salata( yağsız 2 kaşık lor peynirli) , 3 dilim tam buğday ekmeği
Ara: 1 porsiyon meyve, süt( veya 4 kaşık yoğurt)

Günaydın kızlar köprüden önce son çıkışşş bugün Perşembe :)) eksiler vardır inş bende regli devam ediyor ama az biraz eksi var :) bugün daha az yiyeceğim bakalım

M Mavimeltem hoşgeldinn aramıza:) beraber güzelce kiloları vereceğiz inş

Hoşgeldiniz
Toplamda 10 dilim ekmek mi var yani menunuzde yanlış mı anladım. Biraz cok degil mi ekmek miktarı diyetisyeniniz nr diyor neden bu kadar cokmus ekmek
Emzirdiğin için 2000 kalorilik bir diyet hazırladım dedi ama diyorum ya ben o kadar yiyemiyorum zaten bana söylemişti sana dolu dolu liste yaptım eskisinden daha çok yediğini düşünebilirsin demişti

Emzirdiğin için 2000 kalorilik bir diyet hazırladım dedi ama diyorum ya ben o kadar yiyemiyorum zaten bana söylemişti sana dolu dolu liste yaptım eskisinden daha çok yediğini düşünebilirsin demişti
bebeğin ne kadar tatlım ben ilk oğlum 3 aylıkken başladığımda diyetisyene reçel bile vardı şu aralar çok hızlı verirsin kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…