- 23 Mart 2016
- 30.482
- 91.341
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #310.081
Bencede hiç azımsama yakında manken gibi olursun :)Iyi aksamlar
Cok aksattım buraları daha listeye bile giremeden. Fazla dikkat edemiyorum yediklerime cok stresli zamanlar geciriyorum. Ama elimden geleni yapyorum yine de. Ilk buraya geldigimden beri 1.1 kilo vermisim bu sabah itibariyle. Sanırım 2 hafta oldu. İnsanlık icin küçük ama benim icin büyük bi başarı oldu bu bile
Oda olur inşallah yalnız buralara 5 dilimden geldim ben2 dilim ekmek yerine 1 yapsak anlaşsak ?:)))
Kabızlığa iyi gelirA canım söyle tabi ki :) ama acaba direk içince başka bir etkisi mi var bilemedim :) direk içemem gibi geldi de ondan özellikle sordum :)
Anaaaa :)))))Oda olur inşallah yalnız buralara 5 dilimden geldim ben
2 3 kaşık makarna 1 dilim ekmeğe denk geliyor. Öğle ve aksam yemeklerinde bi dilim ekmek yerine tercih edilebilir belki ama oyle 1 tabak da yememek lazım tabiArkadaşlar pilav ve makarnalarla bir süre vedalaşmak lazım bence diyette hiç olmuyor
Ayy insallah =))Bencede hiç azımsama yakında manken gibi olursun :)
İnsallah artırcam :))Süpersadece suuuuuuu içmek lazım
günaydınlarrArkadaşlar pilav ve makarnalarla bir süre vedalaşmak lazım bence diyette hiç olmuyor
Hoş bulduk Canım 85 kiloyum menüm şu şekildeTatlım diyetisyen menünün de eklersen ona göre yorum yaparız hoşgeldin bu arada kaç kilosun bu arada
Bilmem emziriyorum diye herhalde ama ben uymuyorum sabah iki dilim öğle iki dilim akşam hiç yemiyorumNeden bu kadar çok ekmek var
Günaydın kızlar köprüden önce son çıkışşş bugün Perşembe:)) eksiler vardır inş bende regli devam ediyor ama az biraz eksi var :) bugün daha az yiyeceğim bakalım
M Mavimeltem hoşgeldinn aramıza:) beraber güzelce kiloları vereceğiz inş
[/QUOTE
Hoşbuldum inşallah veririz şu kilolarıGünaydın kızlar köprüden önce son çıkışşş bugün Perşembe:)) eksiler vardır inş bende regli devam ediyor ama az biraz eksi var :) bugün daha az yiyeceğim bakalım
M Mavimeltem hoşgeldinn aramıza:) beraber güzelce kiloları vereceğiz inş
HoşgeldinizÖğle yemeğinde 3 tam buğday ekmeği var ve Leslie 45 dk egzersiz
Emzirdiğin için 2000 kalorilik bir diyet hazırladım dedi ama diyorum ya ben o kadar yiyemiyorum zaten bana söylemişti sana dolu dolu liste yaptım eskisinden daha çok yediğini düşünebilirsin demiştiHoşgeldiniz
Toplamda 10 dilim ekmek mi var yani menunuzde yanlış mı anladım. Biraz cok degil mi ekmek miktarı diyetisyeniniz nr diyor neden bu kadar cokmus ekmek
bebeğin ne kadar tatlım ben ilk oğlum 3 aylıkken başladığımda diyetisyene reçel bile vardı şu aralar çok hızlı verirsin kiloEmzirdiğin için 2000 kalorilik bir diyet hazırladım dedi ama diyorum ya ben o kadar yiyemiyorum zaten bana söylemişti sana dolu dolu liste yaptım eskisinden daha çok yediğini düşünebilirsin demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?