- 23 Mart 2016
- 30.475
- 91.336
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #310.121
Krep birde 8 kaşık makarna hiç oldu mu be yaaaMerhaba ben geldiiim
Çok geç oturabildim pcye miafirler vardı
Menüm
Sabah 2 ince krep peynir yumurta 2 zeytin
1 kupa çay limonlu
Öğlen 1 kase yoğurt yulaf kuru kayısı tarçın ilaveli
ara Orta sütlü türk kahvesi
akşam 2 ince dilim tavuk göğsü az yağlı tavada pişirdim
yanına 8 kaşık yoğurtlu makarna
Su 2 litre oldu sonunda
Şuanda rezene içiyorum.
Geçmiş mesajlara göz gezdircem
Evettt reglime az kaldığı için sanırım karbonhidrata düştümKrep birde 8 kaşık makarna hiç oldu mu be yaaa
Suyun için tebrikler
Çok geçmiş olsun tatlımİyi akşamlar herkese..
3 gündür hastalıklarla boğuşuyorum ancak uğrayabildim. Kızlarım hastaydı sonra eşim de hastalandı, ardından ben belimi incittim, yürüyemedim. Bugün sabahtan beri hastanede tahlillerle uğraştım. Küçük çocuklarla bu tip işler çok zor. Allah kimsenin çocuğunu hasta etmesin. Çok şükür vahim bi durum yok. Yarın kaldığım yerden devam edicem kısmet olursa. Bırakmak yok
Sağol canım. Büyük kızım oturma odasında uyuyakalmıştı. Odasına götürmek içinkucağıma aldım sanırım orda belimi zorlamışım. Ondan sonra yürüyemedim otururken zorlandım kaç gün. Ama sıcak duş aldım sıcak havlu uyguladım şimdi daha iyiyim.Ah tatlım geçmiş olsun yanasıl incittin belini
Sağol kaptanım, günaydınÇok geçmiş olsun tatlım
sen o ekmeklerin birer dilimini düş öğünlerde 1800 kaloriye insin emzirdiğin için kalori çok harcıyorsun bunun için vermiştir ama 1800 kcallik bir diyet uygularsan hem aç kalmazsın hem daha hızlı kilo verirsin ...Hoşgeldiniz
Toplamda 10 dilim ekmek mi var yani menunuzde yanlış mı anladım. Biraz cok degil mi ekmek miktarı diyetisyeniniz nr diyor neden bu kadar cokmus ekmek
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsunkardelelen321 acil şifalar
tatlım listeye alacakmıyız seni istiyorsan ekleyelim92,9 çıktım bu sabah
Şans :/ inş olurda rahatlarsın sıkıntı bir durumKilom sabit kızlar sisim hemde çok.fena 1 hafta oldu adet olamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?