- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #310.181
yok tatlım yeni üyeler listeye girip 2-3 hafta sonra ortadan kayboluyorlar o yüzden söyledim insanız hepimiz az da verebiliriz çok da verebiliriz o sorun değil ama listeye girdikten sonra haber vermeden ortadan kaybolunca kaptanlar zor durumda kalıyorlartoplight söz veriyorum önemli birçdurum olmadığı sürece devam edeceğim ben. Bunu neden sordun canım kilo verişimiz düşük mü kalıyor??
Bence gayet disiplinli gidiyor takibi bırakacağını düşünmüyorum girdiği gibi mezun olur zaten :)kızlar listeyi ekledim acilen eve geçmem gerektialwaysnforever da sözü verirse sorun değil değilse onu listeden çıkarırız bizi yarıyolda bırakmamanız lazım
Tamadır yok ortadan kaybolma yokçhedefim olan 58/59 a geleyim ortadan kaybolurum ozaman :)))yok tatlım yeni üyeler listeye girip 2-3 hafta sonra ortadan kayboluyorlar o yüzden söyledim insanız hepimiz az da verebiliriz çok da verebiliriz o sorun değil ama listeye girdikten sonra haber vermeden ortadan kaybolunca kaptanlar zor durumda kalıyorlar
Ben de hocamı tanıyorsam baya ugrastırır ama neyse yüzdüm yüzdüm kuyruguna geldim, son bi sabır diliyorum kendime artık :)İyiyim canım daha da iyi olucam inşallah.
Hadi inşallah hoca da fazla uğraştırmaz da biter. Zaten sen üstesinden gelirsin kuzum
Süper gidiyorsun bence canım az az ver zaten bizim gibi yükün yok :)toplight Cherry Mom
Sozzzzzz
Ama cok fazla kilo veremiyorum ben 400 500 gram gidiyor eger bu sorun olcaksa listeye girmeyebilirim
oooof offne yaptın kuzum sen yaaa
geçen aya göre 1 hafta daha var ama bwnim belli olmuyo erkende olur geçteRegli dönemin mi canım niye öyle oldu sence
fizik doktorum pilates yüzme dışında spor vermedi yürüyüşte yarım saati geçmesin fazla ayakta kalma dedi bende dinlemeye çalışıyorum zaten tedaviye de gidiyorumOlur bazen öyle canım ya bozma moralini. Menülerin de kötü değildi. Demekki biraz daha spora yöneleceksin.
Bozulmadı diyemiycem ama ortalamanın düşük gelmesi değil tek sebepBir cuma günü için çok sessiz buralarmoraliniz bozulmadı değil mi iyiyiz?
Kaybolma mezun olunca da buralara takıl ki kilo almaTamadır yok ortadan kaybolma yokçhedefim olan 58/59 a geleyim ortadan kaybolurum ozaman :)))
Bugünler de geçecek canımBen de hocamı tanıyorsam baya ugrastırır ama neyse yüzdüm yüzdüm kuyruguna geldim, son bi sabır diliyorum kendime artık :)
Tatlım en Sağlıklı sı senin verdiğin miktar ancak detoks yada sağlıksız olursa çok kilo gidertoplight Cherry Mom
Sozzzzzz
Ama cok fazla kilo veremiyorum ben 400 500 gram gidiyor eger bu sorun olcaksa listeye girmeyebilirim
Hayırdır canım bize anlatmak istediğin şeyler varsa dinlerizoooof off
geçen aya göre 1 hafta daha var ama bwnim belli olmuyo erkende olur geçte
fizik doktorum pilates yüzme dışında spor vermedi yürüyüşte yarım saati geçmesin fazla ayakta kalma dedi bende dinlemeye çalışıyorum zaten tedaviye de gidiyorum
Bozulmadı diyemiycem ama ortalamanın düşük gelmesi değil tek sebep
Anladım canım. Acil şifalar diliyorum. Ama pilates yapabiliyorsan çok iyi sıkılaşan tanıdıklarım var.oooof off
geçen aya göre 1 hafta daha var ama bwnim belli olmuyo erkende olur geçte
fizik doktorum pilates yüzme dışında spor vermedi yürüyüşte yarım saati geçmesin fazla ayakta kalma dedi bende dinlemeye çalışıyorum zaten tedaviye de gidiyorum
Bozulmadı diyemiycem ama ortalamanın düşük gelmesi değil tek sebep
Canım sana da geçmiş olsun daha iyisindir umarımİyi akşamlar herkese..
3 gündür hastalıklarla boğuşuyorum ancak uğrayabildim. Kızlarım hastaydı sonra eşim de hastalandı, ardından ben belimi incittim, yürüyemedim. Bugün sabahtan beri hastanede tahlillerle uğraştım. Küçük çocuklarla bu tip işler çok zor. Allah kimsenin çocuğunu hasta etmesin. Çok şükür vahim bi durum yok. Yarın kaldığım yerden devam edicem kısmet olursa. Bırakmak yok
Allah kolaylık versin canım sanada yavrunadagünaydın hanımlar dünkü etiketlerinizi gördüm ama başım az beladaydı
oğlumun kreşini değiştirdik iki sene gönderdiğimiz kreşten aldık başka bir yerle anlaşmıştık orayla daha ikinci gün papaz olduk çocuğu iş yerinden çıktığım gibi aldım başka bir kreşe gittim ve dünden beri oryantasyondayız ...
çok zor bu işler burda kimsemiz yok zırt pırt izin almak zorunda kalıyorum şimdi yazdırdığım kreşinde yolu çok tehlikeli büyük araca alışamadım hala..anlayacağınız bu ara bir kaç gün leyla olacağım ben belli ki ama siz alışkanlığınızı trpülememek adına beni etiketlemeye devam edin ben sağlam bir dönüş yapacağım..
Anlatsam geçmez anlatmasam bitmez kaptanım boşver(evlendiğimden beri aile apartmanında dertlerle yanyana oturuyorum diyim o kadar üstü bende kalsın)Hayırdır canım bize anlatmak istediğin şeyler varsa dinleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?