- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #310.161
Bana göre kahvaltıda yenmesinde bi sorun yok ama 2 ince dilimi aşmamakta fayda var. Bir de beyaz ekmek yerine tam buğday, çavdar, kepek ekmeği kullanırsan daha iyi olurKızlar ben kahvaltıyı ekmeksiz yapamıyorum yokmu bunun bir yolu boğazını tutmaktan başka :) diger öğünlerde hiç tüketmiyorum ama bugün kahvaltı da 3 dilim yedim çok pişmanım şuan
Olur bazen öyle canım ya bozma moralini. Menülerin de kötü değildi. Demekki biraz daha spora yöneleceksin.400 gr vermiş yinede açıklama yapıyo ya,ben yerin dibine gireyim o zaman
2 dilim olsa ideal bence zaten diger ogunlerde yemeyince baya dengenlenmis oluyoKızlar ben kahvaltıyı ekmeksiz yapamıyorum yokmu bunun bir yolu boğazını tutmaktan başka :) diger öğünlerde hiç tüketmiyorum ama bugün kahvaltı da 3 dilim yedim çok pişmanım şuan
Olur bazen oyle moral bozmak yokÜzgünüm 76.9 (+300)
Sağol canım kaydettim
Yok artık canım ya üzme kendini bu hafta bomba gibi başla400 gr vermiş yinede açıklama yapıyo ya,ben yerin dibine gireyim o zaman
Evet tozu dumana kattık :)) sağol canım inş geldiği gibi gidecekler :)Selam hanımlar
Bu haftatoplight ve Cherry Mom de listeye girmis gördügüm kadarıyla :) Hayırlı olsun, insallah en kısa sürede verirsiniz kiloları
Ördeğim canım nasılsın. Tezi teslim edebildin mi.Selam hanımlar
Bu haftatoplight ve Cherry Mom de listeye girmis gördügüm kadarıyla :) Hayırlı olsun, insallah en kısa sürede verirsiniz kiloları
evet canım liste baktık bu hafta biz iyice batıralım dedik belki burası bizi gaza getirir de kilo veririz ALLAHTAN KIZLAR GEÇEN HAFTA BİRİNCİ OLDULARDA CEZALAR GİTTİSelam hanımlar
Kuzum geçen hafta bizim ortalamamız daha yüksekti bu hafta biz girmeseydik listeye nota almayacaktık ama eminim haftaya listeleri alt üst edeceğiz vereceğiz bu kilolarıOff 6. Takım yıktı geçti ortalamayı:))
Maşallah çok iyi vermişler bizedemüstehak :)
Bence de geldikleri gibi giderler emniscim :)Evet tozu dumana kattık :)) sağol canım inş geldiği gibi gidecekler :)
Sağol canım, iyiyim, sen nasılsın?Ördeğim canım nasılsın. Tezi teslim edebildin mi.
Evet kaptanım ya iyi ki silindi cezalar, yoksa ceza üstüne nota alan ilk takım olabilirdikevet canım liste baktık bu hafta biz iyice batıralım dedik belki burası bizi gaza getirir de kilo veririz ALLAHTAN KIZLAR GEÇEN HAFTA BİRİNCİ OLDULARDA CEZALAR GİTTİ
sorma tatlım yaa geçen hafta cezamızı sildirmek için emnis i listeye almadık bu hafta performansın da son haftası diye girelim dedikBence de geldikleri gibi giderler emniscim :)
Sağol canım, iyiyim, sen nasılsın?
Tezi hala teslim edemedim. Hocaya pazartesi falan yollayacağım ama o da düzeltme verecektir eminim ki. Ay sonuna kadar da düzeltip bölüme vermem gerek.
Evet kaptanım ya iyi ki silindi cezalar, yoksa ceza üstüne nota alan ilk takım olabilirdik
Ama ben inanıyorum bundan sonra iyi olacak, listeye siz de girmişsiniz bence motive olursunuz herkese
İyiyim canım daha da iyi olucam inşallah.Bence de geldikleri gibi giderler emniscim :)
Sağol canım, iyiyim, sen nasılsın?
Tezi hala teslim edemedim. Hocaya pazartesi falan yollayacağım ama o da düzeltme verecektir eminim ki. Ay sonuna kadar da düzeltip bölüme vermem gerek.
Evet kaptanım ya iyi ki silindi cezalar, yoksa ceza üstüne nota alan ilk takım olabilirdik
Ama ben inanıyorum bundan sonra iyi olacak, listeye siz de girmişsiniz bence motive olursunuz herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?