- 23 Mart 2016
- 30.470
- 91.329
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #310.221
Ay öyle mi benim çamaşırsız hangisi doğru acabaGöğüs çamaşırlı ölçü olcak dimi
Ben bilmiyorum soruyorumAy öyle mi benim çamaşırsız hangisi doğru acaba
Menulerinizde pek kacamak olmuyo aslında gördüğüm kadarıyla. Bu hafta neden aldınız ki. Metabolizmanız mı yavas acaba
Göğüs çamaşırlı ölçü olcak dimi
Ben de camasirsiz olcmustum. Benim goguslerim cok küçük olduğundan destekli kullanyorum oyle olcsem rahat 10cm farkederAy öyle mi benim çamaşırsız hangisi doğru acaba
Ben normalde her ay bi kere artı geliyorum adet döneminde, bu detoks sonrası gelen 1.5 kilodan geri kalan artıydı tabi bi gün hamur bigün mısır bigün dolma yiyince de gitmemiş tabiMenulerinizde pek kacamak olmuyo aslında gördüğüm kadarıyla. Bu hafta neden aldınız ki. Metabolizmanız mı yavas acaba
Yani evet :)) elbise yaptırmayacağımıza göre birebir aynı ölçü almak mantıklı gibi:)Ben de camasirsiz olcmustum. Benim goguslerim cok küçük olduğundan destekli kullanyorum oyle olcsem rahat 10cm farkeder
Ha tamam öyleyse. Henüz tam olarak tanıyamadığım icin sizleri yanlış bi izlenime kapıldım kusura bakmayın =)Ben normalde her ay bi kere artı geliyorum adet döneminde, bu detoks sonrası gelen 1.5 kilodan geri kalan artıydı tabi bi gün hamur bigün mısır bigün dolma yiyince de gitmemiş tabi
Var da ne zaman gideceğim belli değil yarın 10-11 arası küçüğün futbolu var saat 1 de reklam ajansına götüreceğim ufaklığı bugün aradılar bir dizi için uygun görmüşler yüzyüze görüşmek istiyorlar valla laf olsun diye resmini bir reklam ajansına göndermiştim atv de beni unutma diye bir dizi varmış orada oynatmak istiyorlarmışBahçe yokmu bu hafta kaptanım
Aman allahım evlerden ırak, bende yakınlardaymışımAnam az kalsın etap sonuncusu oluyormuşum ucuyla yırtmışım rezilllikkk
Yeni gördüm hemen yazayımHazır gelmişken canım menünün de yazarsan
Çok cıssss var bu menüde amaYeni gördüm hemen yazayım
Sabah:1 haşlanmış yumurta 2 tam buğday ekmeği domates biber bir kaşık lor peyniri bir fincan kiraz
Öğle: 3 köfte közlenmiş patlıcan biber yoğurt
Akşam: çorba yoğurt
Ara: 3 ceviz 1 nektarin 2 top dondurma 1 fincan latte ( hepsi aynı anda değil)
1 saat yürüyüş
Akşam yemeğinde tarhana çorbası vardı unutmuşum
Evet bazen dayanamıyorum tatlı krizine en azından dondurmayla geçiştireyim diyorum ama bundan sonra yemeyeceğim inşallah iradeli olacağımÇok cıssss var bu menüde amavalla ne güzel yürümüşsün 1 saat yazık değil mi latte 150 kalori desek 300 kaloride dondurma (
:) Bir elmaya tarçın serpip yiyebilirsin veya süt tarçında olur yada bir iki kuru üzüm leblebi :)Evet bazen dayanamıyorum tatlı krizine en azından dondurmayla geçiştireyim diyorum ama bundan sonra yemeyeceğim inşallah iradeli olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?