Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menulerinizde pek kacamak olmuyo aslında gördüğüm kadarıyla. Bu hafta neden aldınız ki. Metabolizmanız mı yavas acaba
Ben normalde her ay bi kere artı geliyorum adet döneminde, bu detoks sonrası gelen 1.5 kilodan geri kalan artıydı tabi bi gün hamur bigün mısır bigün dolma yiyince de gitmemiş tabi

Bahçe yokmu bu hafta kaptanım
Var da ne zaman gideceğim belli değil yarın 10-11 arası küçüğün futbolu var saat 1 de reklam ajansına götüreceğim ufaklığı bugün aradılar bir dizi için uygun görmüşler yüzyüze görüşmek istiyorlar valla laf olsun diye resmini bir reklam ajansına göndermiştim atv de beni unutma diye bir dizi varmış orada oynatmak istiyorlarmış

Hazır gelmişken canım menünün de yazarsan
Yeni gördüm hemen yazayım
Sabah:1 haşlanmış yumurta 2 tam buğday ekmeği domates biber bir kaşık lor peyniri bir fincan kiraz
Öğle: 3 köfte közlenmiş patlıcan biber yoğurt
Akşam: çorba yoğurt
Ara: 3 ceviz 1 nektarin 2 top dondurma 1 fincan latte ( hepsi aynı anda değil)
1 saat yürüyüş

Çok cıssss var bu menüde ama valla ne güzel yürümüşsün 1 saat yazık değil mi latte 150 kalori desek 300 kaloride dondurma (

Akşam yemeğinde tarhana çorbası vardı unutmuşum
Bideee akşam çayla bir avuç leblebi eklendi :)) ama sporda eklendi 2 saate gidiyorum popiş çürüdü bisiklette

Çok cıssss var bu menüde ama valla ne güzel yürümüşsün 1 saat yazık değil mi latte 150 kalori desek 300 kaloride dondurma (
Evet bazen dayanamıyorum tatlı krizine en azından dondurmayla geçiştireyim diyorum ama bundan sonra yemeyeceğim inşallah iradeli olacağım

Evet bazen dayanamıyorum tatlı krizine en azından dondurmayla geçiştireyim diyorum ama bundan sonra yemeyeceğim inşallah iradeli olacağım
:) Bir elmaya tarçın serpip yiyebilirsin veya süt tarçında olur yada bir iki kuru üzüm leblebi :)
Bizimde dolapta dondurmalar bekliyor meğer tüketen benmişim hepsi aynen duruyor :)))

KAHVATI
5 zeytin 2 ceviz 2 haş yumurta peynir bir kase kadar salata.
ARA
3 hurma 1 erik
AKŞAM
Bir porsiyon az yağlı yaprak döner salata 2 ayran saat 15.30 gibi yedim akşam birşey yemeyeceğim artık 3 litre su içtim akşamda yürüyüş yapecağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…