• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba arkadaşlar naşılınız iyiinizdir inşallah . ben iyiyim şabah salam ve peynir yedim öğle için yanımda yoğurt var 250 gr inşallah fırsat bulabilirssem ondan yiyeceğim . akşamada bakalım canım ne istersse . cumayı heyecanla bekliyorum merak ediyorum kilo verdimmi diye inşallah hepimiz kilo vermişizdir ve mutlu oluruz herkezi öpüyorum geçmişe bakayımdünden beri ne kaçırmışım tekrar yazarım . :16:

merhaba ferihanncığım.bugün ben bomba gibiyim.:81:

selam kızlar
öğle yemeği olarak klasik kahvaltımı yaptım yine, 3 küçük ve bayat kepek ekmek, 1 yumurtadan omlet, pul biber döktüm üstüne, salatalık, 1 kk b.peynir, 2 lokma tahin pekmez, dilimlerin en küçüğünü 2 tatlı kaşığı bal ile yedim kızlar

merhaba arkadaşlar. öğle yemeğinde taze fasülye az miktarda pilav ve salata yedim. öğlen de 1 saat tempolu yürüyüş yaptık arkadaşlarla.daha yeni geldim türk kahvemi yudumluyorum.:68: beni uzun zamandır görmeyen arkadaşlar çok iyi göründüğümü kg verdiğimi söylüyorlar. benim de çok hoşuma gidiyor:69::69:eee kadınlar iltifattan çok hoşlanırlar:70::71: ama kg den çok vücudumun sıkılaştığını hissediyorum. 3 doğumdan sonra anca toparlanıyoruz. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: bundan sonrasıda iyi gider inşallah.bu diyet miyet değil, artık bir yaşam tarzı olmalı.:46: ne mutlu kızlar hadi bakalım kaliteli hayat yaşamaya:10: ne dersiniz???

senacım senin adına çok sevindim canım, devamı da gelir inşallah :)

Merhaba kızlar nasılsınız?

Ben de öğle yemeğinden geldim şimdi, üstüme bir ağırlık çöktü uyicam nerdeyse :)

Bugün yediklerim

08:30 : 1 kase nesfit
12:00: 2 tane kepekli etimek
13:00 : 1 kase çorba, 1 tabak zeytinyağlı kereviz, 1 bardak ayran

Öğleden sonra da yoğurt ve çorbam var :)

Bu arada dünkü sözümü de tuttum ve pasta yediğim için akşam hiçbir şey yemedim :34:

Suyum da 1 litre şimdilik :23:

tekrar hoşbulduk takyoncum
maşallah oku oku bitiremedim dünden beri çok güzel ve hızlı paylaşımlar olmuş
ben de yeniden başladım beslenme düzenimi değiştirmeye
spor yapamıyorum şimdilik ne yazık ki

tekrar hoşbulduk takyoncum
maşallah oku oku bitiremedim dünden beri çok güzel ve hızlı paylaşımlar olmuş
ben de yeniden başladım beslenme düzenimi değiştirmeye
spor yapamıyorum şimdilik ne yazık ki

hoşgeldin benbencim naısılsın görüşmeyeli canım tekrar aramıza gelmene çok sevindim . bende 3 haftadır yeniden başladım karbon diyetine bakalım dur durak bilmeden devam ediyorum . inşallah veriririm epey bir kilo hepbirlikte inşallah .

arkadaşlar öğle yemeği olarak getirdiğim 250 gr yoğurdumu yedim 12 kh . sabahtan beri toplamda 14 kh almışım . yalnız benim çok sevdiğim bir ablam var arada bana iş yerine pastalar börekler yapar getirir yemezsem kırılır 3 haftadır yemiyorum ve yeni yılın ilk pazartesi diyete başlamadan ne getirirsen yiyeceğim diye söz vererek yemiyorum . bugün aşure ayı olduğu için aşure getirmiş . berekettir tat bari dedi küçük bir tatlı kaşığı yedim ama o kadar pişmanım ki benim yaptığım diyet çok hassas gram şeker yememeliydim . ve çok pişmanım gerçi çok şekerli değildi diye kendimi avutsamda inşallah cumaya bir kötü yansıma olmaz . dua edin bana inşallah kilo vermemde kötü etkii olmaz .

niye yemiyor mu? şişko olmamak için:))

canım ben ona bir ekmek ye demiyorumki ama en azından günde 2-3 dilim ekmek yemesi gerekir diye düşünüyorum, ekmek yemiyo sonra açım açım diye geziniyo :)))

arkadaşlar öğle yemeği olarak getirdiğim 250 gr yoğurdumu yedim 12 kh . sabahtan beri toplamda 14 kh almışım . yalnız benim çok sevdiğim bir ablam var arada bana iş yerine pastalar börekler yapar getirir yemezsem kırılır 3 haftadır yemiyorum ve yeni yılın ilk pazartesi diyete başlamadan ne getirirsen yiyeceğim diye söz vererek yemiyorum . bugün aşure ayı olduğu için aşure getirmiş . berekettir tat bari dedi küçük bir tatlı kaşığı yedim ama o kadar pişmanım ki benim yaptığım diyet çok hassas gram şeker yememeliydim . ve çok pişmanım gerçi çok şekerli değildi diye kendimi avutsamda inşallah cumaya bir kötü yansıma olmaz . dua edin bana inşallah kilo vermemde kötü etkii olmaz .

canım üzme kendini bu kadar, o kadarcıktan bişi olmaz, ben cmt 2,5 kepçe yedim aşure ama pazar günü tartıda 500 gr eksik gördüm kendimi cumaya göre

niye yemiyor mu? şişko olmamak için:))

canım ben ona bir ekmek ye demiyorumki ama en azından günde 2-3 dilim ekmek yemesi gerekir diye düşünüyorum, ekmek yemiyo sonra açım açım diye geziniyo :)))

canım üzme kendini bu kadar, o kadarcıktan bişi olmaz, ben cmt 2,5 kepçe yedim aşure ama pazar günü tartıda 500 gr eksik gördüm kendimi cumaya göre

merhaba kızlar ben bugün pek giremedim nete,işim çoktu
çıkarken girmek nasip oldu anca

bugünkü mönümü yazıyım:

sabah:1,5 dilim çavdar ekmeği (ekmek çeşitimi değiştirdim,öle yapmak lazımmış)
2 kk kadar beyaz peynir
2 fincan çay
1 dilim salam

ara:5 tane eti form bisküvi

öğlen:4 ç.k pırasa yemeği,1,5 dilim ekmek

ara:1 dilim ayva,çeyrek dilim tahanli pide

akşam:oturtma yaptım ama yiyip yememek konusunda kararsızım.napsam bilmiyorum.

slm kızlar herkese iyi akşamlar herkes iyimi hemen bugünki menümü yazayım
sabah:1 tane mücver yanında 1 br şekersiz çy
öğle:3 kaşık tavuk pilav yrm br meyveli gazoz
ara yeşilçy 1 elma
ara 1 saat tempolu yürüyüş
akşam 1 dilim etliekmek bol salata umarım abartmamışımdır akşamda misafirliğe gitcez ama çay dan başka bişey içmiycem eeeee şekersiz olunca sıfır kalori :70::56::56:

kızlar merhaba
bugün yoğunluktan giremedim
sabah 2 dilim cavdar ekmeği ve beyaz peynir açık
çayla kahvaltımı yaptım
öğlen tonbalıklı bi salata
aralrda yeşilçay içmeye çalıştım yarsını içemeden
döktüm o ayrı
akşama da kurufasulye pilav var
kimse bana mani olmasın yicem:1:
normalde hiç sevmem ama günlerdir aşeren hatunlar gibiyim
akşamdan ısladım ve pişmek üzere
az birazcık yesem zararı olmaz herhalde:1:

kızlar merhaba
bugün yoğunluktan giremedim
sabah 2 dilim cavdar ekmeği ve beyaz peynir açık
çayla kahvaltımı yaptım
öğlen tonbalıklı bi salata
aralrda yeşilçay içmeye çalıştım yarsını içemeden
döktüm o ayrı
akşama da kurufasulye pilav var
kimse bana mani olmasın yicem:1:
normalde hiç sevmem ama günlerdir aşeren hatunlar gibiyim
akşamdan ısladım ve pişmek üzere
az birazcık yesem zararı olmaz herhalde:1:

afiyet olsun canım ama inşallah sonradan pişman olacak yemeden kendini tutmayı becerirsin canım

bu arada akşam yediklerimi yazayım
4 yk barbunya, 3 çatal humus, azıcık salata, 1 kase pul biberli yoğurt, 1 dilim keopek ekmek

spor yapmadım, bugün dinleniyorum ama evi süpürdüm :)

shelly günaydın canım, vücudunu bu kadar yorgun düşürme, benim dediğimi de dikkate al bence
ben yazın evlendim, düğünden önce zayıflamak ve sıkılaşmak için hergün hızlı tempoda yürüyodum bantta ama çok yoruluyodum
sana söylediğimi öğrenince düşündüm ve onun daha doğru olduğuna karar verdim, sebebi de şu, ben iki sene önce babamla 1 ay falan dışarıda yürüyüş yapmıştım, şu belediyenin koyduğu parklar var ya orda işte, her gün yürümememize ve yürüdüğümüzde de makine olmadığımız için sürekli aynı tempoda yürüyemememize rağmen 1 ayda 4 kilo vermiş ve acaip incelmiştim, şimdi içine giremedieğim pantalonlarım o zaman fermuarını açmadan üzerimden çıkıyodu

keşke canım ya ben de öyle zayıflasam :) 2 ay olacak nerdeyse spora başlayalı ama daha 4 kilo olmadı tam. ben zor kilo veriyorum bi de yediklerimi çok azaltamıyorum ondan da oluyo. bugün gidemedim spora yorgunluktan. Artık nasip yarına ama biliyorum işin sırrı az yemekte ve orta seviye çalışmakta. sen spor yapabiliyo musun yada yürüyüş?

merhaba arkadaşlar naşılınız iyiinizdir inşallah . ben iyiyim şabah salam ve peynir yedim öğle için yanımda yoğurt var 250 gr inşallah fırsat bulabilirssem ondan yiyeceğim . akşamada bakalım canım ne istersse . cumayı heyecanla bekliyorum merak ediyorum kilo verdimmi diye inşallah hepimiz kilo vermişizdir ve mutlu oluruz herkezi öpüyorum geçmişe bakayımdünden beri ne kaçırmışım tekrar yazarım . :16:

canım sen bu salam ve peyniri ne kadar yiyiosun? yanında hiç ekmek yok mu? bütün öğleyi yoğurtla mı geçiştiriyosun? araların yok mu? bunlarla ayakta kalmak çok zor değil mi? ben mi aşırı yiyorum dicem ama bu kadarcık yemek de çok az gibi geliyo.

slm kızlar herkese iyi akşamlar herkes iyimi hemen bugünki menümü yazayım
sabah:1 tane mücver yanında 1 br şekersiz çy
öğle:3 kaşık tavuk pilav yrm br meyveli gazoz
ara yeşilçy 1 elma
ara 1 saat tempolu yürüyüş
akşam 1 dilim etliekmek bol salata umarım abartmamışımdır akşamda misafirliğe gitcez ama çay dan başka bişey içmiycem eeeee şekersiz olunca sıfır kalori :70::56::56:

canım ya ne abartması ben olsam açlıktan yakamı gevelerdim :D yok yok ben sizin yanınızda kilo alma diyeti yapıyo gibiyim resmen :53:

Son düzenleme:
Back
X