- 23 Mart 2016
- 30.443
- 91.281
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #310.461
Ay benimde teyzem 39 yaşındayken hamileyim zannetmişti menopozmuş :// aslında bende biran evvel girmek istiyorum çünkü benim migren regliye bağlıne menopozu ayol diyeceğim diyemiyorum annemde 38 de girmişti...şimdi menopoz yaşı 20 lere kadar düştü..dikkat et kendine istersen artık bir endokrine git ,gerçi sen gitmişsindir.
benzer menülerle ben kurtuldum senin kurtulmaman için bir sebep yokİnş canım inş inan biran önce şu hantal görüntüden kurtulmayı çok istiyorummm
o migrenin derdi de bitmiyor senelerceAy benimde teyzem 39 yaşındayken hamileyim zannetmişti menopozmuş :// aslında bende biran evvel girmek istiyorum çünkü benim migren regliye bağlıregli olunca atak geliyor.. hamilelikte mesela hiç atak gelmedi mucize :))
kızım 47 yaşındayım küçük değilki yaşımne menopozu ayol diyeceğim diyemiyorum annemde 38 de girmişti...şimdi menopoz yaşı 20 lere kadar düştü..dikkat et kendine istersen artık bir endokrine git ,gerçi sen gitmişsindir.
benimde öyle regli bağlı migren var ama menapoz da olunca o ayrı dert resmen 2 ucu b. lu deynekAy benimde teyzem 39 yaşındayken hamileyim zannetmişti menopozmuş :// aslında bende biran evvel girmek istiyorum çünkü benim migren regliye bağlıregli olunca atak geliyor.. hamilelikte mesela hiç atak gelmedi mucize :))
Evet canım ergenlikten beri çekiyorumo migrenin derdi de bitmiyor senelerce
Evet ://benimde öyle regli bağlı migren var ama menapoz da olunca o ayrı dert resmen 2 ucu b. lu deynek
yok canım sütlü şekersizyine nescafe meyve kombini ...bu günde 2 kere içtiğin nescafe 3&1 ise döverim seni.
Misqfir gelince baharatlı yoğurdumu yiyemedim elim ayağım titredi bende kurabiye yedim onlarla malesefPazartesi saat 21'de birkaç kurabiye olmayaydı iyiydi. Daha besleyici ve tok tutan yiyecekler olsaydı mesela. Gerçi sen bunları biliyorsun zaten ama insan bazen yenik düşüyo. Salı günü toparlamışsın. Hadi silkelen kendine gel. Kilolar inatçıysa sen daha inatçısın. Başaracaksın.
annemin çok ağır oluyor artık babam iğne yapmaya başladı...Evet canım ergenlikten beri çekiyorumyedi ömrümü çocukla az acillerde sabahlamadk.
Şimdi bir hap kullanıyorum çok iyi son regliyi atak olmadan kurtardım ama nereye kadar hap kullanacağım bilmiyorum bağımlı olacağım herhalde
Ah kızlar canım kızlar ben hala adet olmadim çok fenayım kilo da vermedim hepinizden özür diliyorum
Geçmiş olsun sizede canımannemin çok ağır oluyor artık babam iğne yapmaya başladı...
Leslie 2 mil yapyorum o zaman bugunkuzum ne yaptın hem magnum klasik hem eti karam hem karpuz hem patates oturtma spor olarak ne yaptın bunu telafi etmek için spor yapman lazım sana ceza leslie 2 mil ya da 30 dk tempolu yürüyüş
Makine ben detatlım ne mühendisisin ben inşaat mühendisiyim ama artık yaşlandık 26. yılım
E olsunn bundan mı girmiyorsun canım.o şişlik nedir bilirim boZma moraliniAh kızlar canım kızlar ben hala adet olmadim çok fenayım kilo da vermedim hepinizden özür diliyorumLeyl-i-fer
Yok canım ara gaz vermiyoruz devamlı olacaksan gel :))))Herkese selam. Çok ara verdim ama değişen sadece kilom, o da maaaleseffff artı olarak. Ama şimdi vermeye başladım yine. Ara ara bakıp motivasyon ödünç alırım artık.
oooovvvvv beybi beybiiiiii weolcomeeeHerkese selam. Çok ara verdim ama değişen sadece kilom, o da maaaleseffff artı olarak. Ama şimdi vermeye başladım yine. Ara ara bakıp motivasyon ödünç alırım artık.
niye leyliferi etiketliyon destek bulmağa mıAh kızlar canım kızlar ben hala adet olmadim çok fenayım kilo da vermedim hepinizden özür diliyorumLeyl-i-fer
SelammmYok canım ara gaz vermiyoruz devamlı olacaksan gel :))))
Selam bu arada
Oooooo bu aklıma gelmemiştiniye leyliferi etiketliyon destek bulmağa mıgebe değilsin sen dimi eminsin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?