Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünkü menüm toplight toplight melita09 melita09
Sabah
  • 1 haşlanmış yumurta
  • 1 dilim ekmek
  • Domates, salatalık
  • 1 kaşık lor peyniri
Öğle
  • 3 kaşık yoğurt
  • 2 kaşık yulaf ezmesi
  • 1 kaşık kuru üzüm
Akşam
  • 1 adana kebap
  • Küçük 1 parça tırnak pide
  • Yarım fındık lahmacun
  • ACI ezme
  • 1 büyük ayran
Akşamı abarttım biliyorum ama tanıdık bi kebap salonuna yemeğe gittik. Adana kebap istedik onlar ne varsa azar azar getirdiler. En minimum hali bu kadar oldu artık.

2,5 lt su
1 saat yürüyüş

Emniscim nasıl uyguluyorsun Karatay’ı? Saat aralığın nasıl yeme düzeninde ve neler yiyorsun?
Canım menüler arasında en az 5 saat bırakıyorum bu süre içinde tek lokma atmıyorum..
Güne limonlu suyla başlayıp 8.30 9 en geç kahvaltı yapıyorum .
Ara öğün kesinlikle yok.akşamda en geç 20.00 de yemek yenmiş olmalı yine o saatten sonra yemek yok sadece şekersiz çay falan olabilir..
Ekmek yok makarna pilav rafine şeker tuz yok ( tuz bazı şeylere kaya tuzu deniz tuzu olur ) böyle özetle birde en az 40 dk spor diyor ben 1 saat ortalama yapıyorum

Bugünkü menüm toplight toplight melita09 melita09
Sabah
  • 1 haşlanmış yumurta
  • 1 dilim ekmek
  • Domates, salatalık
  • 1 kaşık lor peyniri
Öğle
  • 3 kaşık yoğurt
  • 2 kaşık yulaf ezmesi
  • 1 kaşık kuru üzüm
Akşam
  • 1 adana kebap
  • Küçük 1 parça tırnak pide
  • Yarım fındık lahmacun
  • ACI ezme
  • 1 büyük ayran
Akşamı abarttım biliyorum ama tanıdık bi kebap salonuna yemeğe gittik. Adana kebap istedik onlar ne varsa azar azar getirdiler. En minimum hali bu kadar oldu artık.

2,5 lt su
1 saat yürüyüş
Yok canım bence iyi bişey olmaz o kadar dan lahmacun karataydada var Allah'tan bende ayda bir yerim :))

İyi aksamlar memleketten selamlar biraz yol yorgunum
Aaa gerçekten miii? @rint cok cok sevindim sağlıkla kucağına al bebisini :)
Sen de henüz 2.ye cesaret edemeyenlerden misin emniscim? :KK53:

Ahah aynen öyle hissediyorum Denizcim, dışarıdan beni yutacak gibi :)
Şimdilik Anadolu yakasından bakıyoruz Kadıköy civarlarında
Canım Ankarada Bi oturup muhabbet edemeden gideceksin aman gitmeden bir buluşalım canım ya
Hakkında hayırlısı olsun canım benim

Kizlar acikcasi ne yapacagimi bilmiyorum ama bayada dikkat ediyorum 1 ekmek yiyen ben ceyrek ekmege dustum kucuk tabak aldim yaptigim yemekten cok az yiyorum seker paketli urunler tuketmiyorum pilav makarna yemiyorum bu arada ekmegi kahvaltida yiyorum aksamlari genelde salata tuketiyorum ve ya tavuk salata falan... Uygun bir diyet olursa ins yapmaya ozen gostericem bu arada spor yapamadim ama yapmaya basliyacam valla aslinda kafam corba

Kaptanım çok geçmiş olsun 😔

Çok teşekkür ederim hanımlar çok naziksiniz. Çiçek göndermiş kadar oldun emniscim dusunmen yeter ❤ İstanbul'da bir özel firma diyeyim. Şehir değiştirmem falan gerekecek gibi bakalım. Korkuyorum biraz :KK17:

Hoşgeldin ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini yazar mısın?
Bir de kendinden bahsedebilirsin seni tanımamız için. Kaç kilosun kaç kilo olmak istiyorsun?
86 kilodan 70 dusmek istiyorum ve spor yapmak istiyorum ama kasli kadin olmakta istemiyorum sıkı bir vucut istorum bu arada ankaradayim
Kaptanım çok geçmiş olsun 😔

Çok teşekkür ederim hanımlar çok naziksiniz. Çiçek göndermiş kadar oldun emniscim dusunmen yeter ❤ İstanbul'da bir özel firma diyeyim. Şehir değiştirmem falan gerekecek gibi bakalım. Korkuyorum biraz :KK17:

Hoşgeldin ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini yazar mısın?
Bir de kendinden bahsedebilirsin seni tanımamız için. Kaç kilosun kaç kilo olmak istiyorsun?
86 dan 70 kilo inşallah olursa

Kizlar acikcasi ne yapacagimi bilmiyorum ama bayada dikkat ediyorum 1 ekmek yiyen ben ceyrek ekmege dustum kucuk tabak aldim yaptigim yemekten cok az yiyorum seker paketli urunler tuketmiyorum pilav makarna yemiyorum bu arada ekmegi kahvaltida yiyorum aksamlari genelde salata tuketiyorum ve ya tavuk salata falan... Uygun bir diyet olursa ins yapmaya ozen gostericem bu arada spor yapamadim ama yapmaya basliyacam valla aslinda kafam corba
Öncelikle hosgeldiniz :KK68:
Böyle devam ederseniz verirsiniz bence kiloları özel bi diyet yapmanıza gerek olduğunu düşünmüyorum. Ekmeği tatlıyı pilavı makarnayi kesip/azaltıp porsiyonlari kuculttukten sonra gider hepsi yavaş yavaş =) Eğer hormonal bi bozuklugunuz ya da insülin direnciniz vs yoksa
86 kilodan 70 dusmek istiyorum ve spor yapmak istiyorum ama kasli kadin olmakta istemiyorum sıkı bir vucut istorum bu arada ankaradayim

86 dan 70 kilo inşallah olursa
Kaslı bi vucuda ulaşmak o kadar cok emek isteyen bisey ki. Cok yüksek ağırlıklarla aylarca/yıllarca düzenli olarak çalışıp beslenmeyi de ona göre ayarlamak lazım. Oyle her gun evde yaptığımız sporla kaslanmak zaten mumkun değil hele ki kadınlarda. Keske o kadar kolay olsa

arkadaşlar herkese günaydın.....bu aralar hem ev hem iş hemde başka sebeplerden o kadar yoğunumki.. başta kaptanlarım morordek morordek toplight toplight arkadaşlarım Leyl-i-fer Leyl-i-fer Cherry Mom Cherry Mom kardelelen321 kardelelen321 olmak üzere hepinizden özür dilerim.....listeyi tutabilirdim...hemde seve seve ama bayrama kadar kendimi toparlıyamıyorum....listeye zamanım kalmıyor.....hakkınızı helal edin.......

arkadaşlar herkese günaydın.....bu aralar hem ev hem iş hemde başka sebeplerden o kadar yoğunumki.. başta kaptanlarım morordek morordek toplight toplight arkadaşlarım Leyl-i-fer Leyl-i-fer Cherry Mom Cherry Mom kardelelen321 kardelelen321 olmak üzere hepinizden özür dilerim.....listeyi tutabilirdim...hemde seve seve ama bayrama kadar kendimi toparlıyamıyorum....listeye zamanım kalmıyor.....hakkınızı helal edin.......
Günaydın canım aşkolsun helal olsun tabiki de :)sen liste yapma ama buraya gir menülerini yaz diyeti bırakma :)

Günaydın canım aşkolsun helal olsun tabiki de :)sen liste yapma ama buraya gir menülerini yaz diyeti bırakma :)
canım daha öncesi bilgisayar başında bişey yazsınlarda cevap vereyim derdim....canım sıkılırdı...böyle liste tutma işlerinide çok severim...ama yapamadım...fırsat bulamadım....cumartesi kızım salıncaktan düştü ......ogün çok önemsemedim...pazar sabahı kustu...acile götürdük...kanına baktı ....temizdi...tomografi istedi....yapmak istemedik....iki kere daha kustu....akşama doğru birazcık ishal olmuş gibiydi....gecede.....38 e yakın ateşi vardı....salı günü havuza gitmiştik....düşmeden mi havuzdan mı kustu bilmiyorum...tomografi çektirmedim ama .....çok korkuyorum...keşke ben düşseydim.....kafam yerimde değil.....

Günaydııın
Olabilir canım sorun yok. Helal olsun ne demek. Sen toparla yeterki. Zaten menü yazan da çok az kişi var.

canım daha öncesi bilgisayar başında bişey yazsınlarda cevap vereyim derdim....canım sıkılırdı...böyle liste tutma işlerinide çok severim...ama yapamadım...fırsat bulamadım....cumartesi kızım salıncaktan düştü ......ogün çok önemsemedim...pazar sabahı kustu...acile götürdük...kanına baktı ....temizdi...tomografi istedi....yapmak istemedik....iki kere daha kustu....akşama doğru birazcık ishal olmuş gibiydi....gecede.....38 e yakın ateşi vardı....salı günü havuza gitmiştik....düşmeden mi havuzdan mı kustu bilmiyorum...tomografi çektirmedim ama .....çok korkuyorum...keşke ben düşseydim.....kafam yerimde değil.....
Canım yoktur inşallah önemli bişey. Söz konusu çocuk olunca dünyası değişiyor insanın. Yeterki iyi olsunlar da...

Evet galiba böylede kalacak ben konuya ısınsam bile eşim karşı o yüzden herhalde böyle devam :)
Bizde de durum aynı, eşime kalsa uzun vadede yapacağız ikinciyi ama ben ikna olacak gibi değilim :KK53:
İyi aksamlar memleketten selamlar biraz yol yorgunum

Canım Ankarada Bi oturup muhabbet edemeden gideceksin aman gitmeden bir buluşalım canım ya
Hakkında hayırlısı olsun canım benim
Kaptanım evet ya neyse gitmeden bi görüşelim mutlaka zaten sana verecek bir pompa var bende :KK53:
Çok geçmiş olsun canım, cok üzüldüm. Gene de bi tomografi cektirse miydiniz? Bi sey çıkmaz insallah ama kafan rahatlardı en azından. Simdi böyle ikilemde kalmış gibisiniz.

Canım sen listeyi düşünme geçmiş olsun kuzuna

Ay canım çok geçmiiş olsun ya düşmeden değildir bence ateşde olduysa o muhtemelen enfeksiyon kapmıştır korkma kendini üzme..

Back
X