- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #310.801
deme oyle kaptanim ya cok hakli yonlerin varda guzeldir istanbul bagimlilik yaparAh ah sorma zaten şu an ev bakmaktan illallah demek üzereyim. Bir sürü faktörü göz önünde bulunduruyorum cocuk da olduğu için. Kendimden feragat edip cocukla nispeten daha kolay yaşanabilecek yerlere bakıyorum. Is yerinin servisi vs varmış zaten. Şu an bana İstanbul kurtlar sofrası gibi geliyor![]()
canim cok gecmis olsu n neden cektirmedincanım daha öncesi bilgisayar başında bişey yazsınlarda cevap vereyim derdim....canım sıkılırdı...böyle liste tutma işlerinide çok severim...ama yapamadım...fırsat bulamadım....cumartesi kızım salıncaktan düştü ......ogün çok önemsemedim...pazar sabahı kustu...acile götürdük...kanına baktı ....temizdi...tomografi istedi....yapmak istemedik....iki kere daha kustu....akşama doğru birazcık ishal olmuş gibiydi....gecede.....38 e yakın ateşi vardı....salı günü havuza gitmiştik....düşmeden mi havuzdan mı kustu bilmiyorum...tomografi çektirmedim ama .....çok korkuyorum...keşke ben düşseydim.....kafam yerimde değil.....
Hayirli olsun kaptanim uzaklik cok onemli gercekten ama katlanilabilirse egitim daha onemli tabi fen mi anadolumuKızlar okul sonuçları açıklandı uzak diye istemediğimiz bir okul çıktı ama eğitimi çok iyi imiş içimiz rahatladı