Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ah ah sorma zaten şu an ev bakmaktan illallah demek üzereyim. Bir sürü faktörü göz önünde bulunduruyorum cocuk da olduğu için. Kendimden feragat edip cocukla nispeten daha kolay yaşanabilecek yerlere bakıyorum. Is yerinin servisi vs varmış zaten. Şu an bana İstanbul kurtlar sofrası gibi geliyor 😅
deme oyle kaptanim ya cok hakli yonlerin varda guzeldir istanbul bagimlilik yapar
canım daha öncesi bilgisayar başında bişey yazsınlarda cevap vereyim derdim....canım sıkılırdı...böyle liste tutma işlerinide çok severim...ama yapamadım...fırsat bulamadım....cumartesi kızım salıncaktan düştü ......ogün çok önemsemedim...pazar sabahı kustu...acile götürdük...kanına baktı ....temizdi...tomografi istedi....yapmak istemedik....iki kere daha kustu....akşama doğru birazcık ishal olmuş gibiydi....gecede.....38 e yakın ateşi vardı....salı günü havuza gitmiştik....düşmeden mi havuzdan mı kustu bilmiyorum...tomografi çektirmedim ama .....çok korkuyorum...keşke ben düşseydim.....kafam yerimde değil.....
canim cok gecmis olsu n neden cektirmedin
Kızlar okul sonuçları açıklandı uzak diye istemediğimiz bir okul çıktı ama eğitimi çok iyi imiş içimiz rahatladı
Hayirli olsun kaptanim uzaklik cok onemli gercekten ama katlanilabilirse egitim daha onemli tabi fen mi anadolumu

Kimse ptesi bildiriminde bulunmamis.
Cuma olmayan arti bugun var bende biraz cekirdek yedim ondan galiba.
Onun disinda kahvaltim ayni,oglen yok o yuzden aksam 4 gibi yedim bu hafta,
Aralarda kahve ve meyve genelde karpuz
Bu hafta bikere pogca yapip bi tane yedim
Bir kerede dondurma yedim oglen civari
Benden boyle

deme oyle kaptanim ya cok hakli yonlerin varda guzeldir istanbul bagimlilik yapar
canim cok gecmis olsu n neden cektirmedin

Hayirli olsun kaptanim uzaklik cok onemli gercekten ama katlanilabilirse egitim daha onemli tabi fen mi anadolumu
Anadolu canım çalışmadı benim sıpa baba gelince 2 hafta çalıştı %10 a girdi başta çalışsaydı fen kesin olurdu

Bugünkü menüm

Sabah ; 2 dilim ekmek, 2 kk peynir, 5 zeytin, 1 kivi

Ara; 2 avuç kabak çekirdeği

Öğlen; 120 gr fırında yağsız patates kızartması, 150 gr ızgara tavuk göğsü, salata

Ara ; sütlü Türk kahvesi

Akşam ; 100 gr ızgara tavuk göğsü, salata

Ara ; 1 bardak süt ya da yoğurt

- 3 tl su

Bugünkü menüm

Sabah ; 2 dilim ekmek, 2 kk peynir, 5 zeytin, 1 kivi

Ara; 2 avuç kabak çekirdeği

Öğlen; 120 gr fırında yağsız patates kızartması, 150 gr ızgara tavuk göğsü, salata

Ara ; sütlü Türk kahvesi

Akşam ; 100 gr ızgara tavuk göğsü, salata

Ara ; 1 bardak süt ya da yoğurt

- 3 tl su
Ee gün bitti mııı :) ne kadar erken yemişsin canım

Ee gün bitti mııı :) ne kadar erken yemişsin canım
Gün bitmedi tabiki şu an öğleden sonraki ara öğüne geldim :) ben genelde menümü bir gün önceden planlar ve ona sadık kalırım diyet zamanları. Doğaçlama takılınca abartıyorum, ki şu an tatlı diye ağlayasım var :) ama planlayınca rahat ediyorum ve mutlaka uyuyorum. Şu an sana istersen yarınki menüyü de yazabilirim :)

Gün bitmedi tabiki şu an öğleden sonraki ara öğüne geldim :) ben genelde menümü bir gün önceden planlar ve ona sadık kalırım diyet zamanları. Doğaçlama takılınca abartıyorum, ki şu an tatlı diye ağlayasım var :) ama planlayınca rahat ediyorum ve mutlaka uyuyorum. Şu an sana istersen yarınki menüyü de yazabilirim :)
Hmmm anladıö iyi yapıyorsun ben sporda öyle yapıyorum çocuk uyuyunca gece yapıyorum 1 saat yazıyorum 70 dk buluyor iyi oluyor dediğin gibi şartlanmış oluyoruz

Ay cidden. Mii çok kalabalık yaa trafiği falan o açıdan :)))

Burda Trafik yok daha ne olsun:))))
ya gerçekten eski tad tuzu bulamıyorum ama ben büyüdüm ondanmı yoksa çok değişti herşey çevre.insanlar.doğa vs. ondanmı bilmiyorum tabi,güvende değiliz artık burda öyle hissediyorum

Back
X