- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #310.901
Yürüyüş yap uzun süre tokluk hissi veriyor canım. Kendimi iyice yorana kadar spor yaparsam uzun süre açlık hissetmiyorum ben.Kizlarr vücudum yemeye öyle odaklanmış ki sürekli acıkıyorum kafayı yicem ilk defa zorlanıyorum detoks yapmaktaönerisi olan
Sabah 9da kalktığım zaman ohh bu sabah uyudum diyorum artık düşün. O da çok nadir. Okula başlayınca değişir mi acaba.
Büyük kızından umut ışığı alırım belki diyordum ama öyle de değilmiş herhalde, off
Hamileliğin ilk dönemlerinde akşam 8'de uyuyakaldığım olurdu benim, nasıl tatlı tatlı uykusu geliyor insanın anlatamam :) Sabah da erken kalkmazdım hiç. Bak bence fırsatın varken geç kalk, sonra zaten istesen de olmayacak :)) Her gün 6:30-7'de ayaktayım, ki eskiden asla kalkmazdım bu saatlerde :)
Kesinlikle aynı durumdayım emniscim :)) Bir gün ya bir gün de şöyle uzuuun uzuuun uyusak ne olurdu
Yürüyüş de yapıyorum 30 dakika kadar akşama kadar sıkıntı yok akşam açılıyo ağzımın feemuariYürüyüş yap uzun süre tokluk hissi veriyor canım. Kendimi iyice yorana kadar spor yaparsam uzun süre açlık hissetmiyorum ben.
Ben 8 de kalksamda göbek atarım :)) kreşe yazdırcam ama ikinci dönem anca alıyorlar yaşdan dolayı civarda yarım günde bulamadım artık tam yazdırıp duruma göre erken alırım diyorumSabah 9da kalktığım zaman ohh bu sabah uyudum diyorum artık düşün. O da çok nadir. Okula başlayınca değişir mi acaba.
9 çok geç bir saat benim içinSabah 9da kalktığım zaman ohh bu sabah uyudum diyorum artık düşün. O da çok nadir. Okula başlayınca değişir mi acaba.
Büyük kızından umut ışığı alırım belki diyordum ama öyle de değilmiş herhalde, off
Aynı şeyi yazmışız9 çok geç bir saat benim için
8'de bile kalkınca ooo iyi uyuduk oluyorum
Ben bazen internetten kıyafet bakıyorum motivasyon oluyo. Hedefime ulaşınca giyerim diye. Ayy acıdım şimdi kendime aç kedi kasap vitrinine nasıl bakıyorsa öyleYürüyüş de yapıyorum 30 dakika kadar akşama kadar sıkıntı yok akşam açılıyo ağzımın feemuari
Bende eski zayıf hallerime bakıyorum aynı hesapBen bazen internetten kıyafet bakıyorum motivasyon oluyo. Hedefime ulaşınca giyerim diye. Ayy acıdım şimdi kendime aç kedi kasap vitrinine nasıl bakıyorsa öyle
Evet canım o konuda haklısın çoğu zaman küçük uyandırıyor büyüğü. Gece tuvalete kalkarken büyük küçüğü, sabah da küçük büyüğü uyandırıyor ödeşiyorlar ama olan bana oluyokardelelen321 ama sen küçük erken uyandığı için erkencisindir yaa yani öyle olmalı benimde umudumu bitirme yani büyük tek olsa yine evet erken uyanabilir ama 1 saat falann oturur tek başına çizgi film izler ? İzlemez mi :)))
Neden büyük tuvalete kalkıyor kaldırmasan ya ? Ben oğlanı 30 aydan beri hiç kaldırmıyorum tutuyorEvet canım o konuda haklısın çoğu zaman küçük uyandırıyor büyüğü. Gece tuvalete kalkarken büyük küçüğü, sabah da küçük büyüğü uyandırıyor ödeşiyorlar ama olan bana oluyo
O düşünce bende de var. Öyle diye diye bileyim kalmamış geçenlerde fark ettimBende eski zayıf hallerime bakıyorum aynı hesapkıyafet almam lazım ama bekletiyorum sonra ziyan mı olsun demiii :))))
Ben kaldırmıyorum canım o kendi kalıyo. Gün içinde çok su içiyo ondan tutamıyo herhalde.Neden büyük tuvalete kalkıyor kaldırmasan ya ? Ben oğlanı 30 aydan beri hiç kaldırmıyorum tutuyor
Heee anladım canım vay arkadaş sorun bitmiyor desene. İlk öğrendiğinde de öyle miydi ? Yani benimkide öyle kalkmaya başlar mı acaba ://Ben kaldırmıyorum canım o kendi kalıyo. Gün içinde çok su içiyo ondan tutamıyo herhalde.
İlk öğrendiğinde de uzun süre tutamazdı bizimki halen daha öyle nedendir bilmem ama. Parka giderdik hemen çişi gelirdi koşa koşa eve dönerdikHeee anladım canım vay arkadaş sorun bitmiyor desene. İlk öğrendiğinde de öyle miydi ? Yani benimkide öyle kalkmaya başlar mı acaba ://
Bugün 32 aylık oldu :) canım sana bişey diyim mi zaten tecrübelisin ama her çocuk ayrı bir deneyim ..eğer bez çıkar diyorsa çıkar ablasını göre göre kolay alışır. Emrede o aylarda çıkar diyordu zorla takıyordum.Sonra öyle bir beze bağlandı ki bez yaz diye çıldırdı. Yani o evreye bence getirmemek lazım büyüdükçe daha inat oluyorlar falan bence bir dene olmadı alıştır bir ön çalışma yap umarım kolayca atlatırsınız bu süreci ablasının olması büyük avantajCherry Mom cim seninki 2,5 yaşındaydı değil mi. Benimki 5 yaşında birçok işini kendi halledebiliyor çok şükür. Bana yardımı bile oluyo bazen sağolsun. Küçük 2 yaşında sırada onun tuvalet eğitimi var beni çok korkutuyor. İlkinde uzun süre sorunlar yaşadık. Buna cesaret edemiyorum. Aslında şu an bezi taktırmak istemiyor hiç, hazır gibi, tuvalete oturuyor kendi kendine, sma ben kendimi hazır hissetmiyorum
Amin kuzum amin .. anladım benim sıpa saatlerce tutuyor hiç yapmadı yatağa sıpa bundan sonrada yapmaz inş bizim büyük tuvaleti çok sıkıntılı oldu oofff diyim 1 ay kakiiiş temizledim :)))İlk öğrendiğinde de uzun süre tutamazdı bizimki halen daha öyle nedendir bilmem ama. Parka giderdik hemen çişi gelirdi koşa koşa eve dönerdik
Büyüdükçe tutma süreleri de uzuyo ama gece benimki hala kalkar. Yok valla bitmiyo annelerin dertleri. Allah bunlardan başka dert vermesin tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?