Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah 9da kalktığım zaman ohh bu sabah uyudum diyorum artık düşün. O da çok nadir. Okula başlayınca değişir mi acaba.

Sabah 9da kalktığım zaman ohh bu sabah uyudum diyorum artık düşün. O da çok nadir. Okula başlayınca değişir mi acaba.
Ben 8 de kalksamda göbek atarım :)) kreşe yazdırcam ama ikinci dönem anca alıyorlar yaşdan dolayı civarda yarım günde bulamadım artık tam yazdırıp duruma göre erken alırım diyorum

Büyük kızından umut ışığı alırım belki diyordum ama öyle de değilmiş herhalde, off
kardelelen321 ama sen küçük erken uyandığı için erkencisindir yaa yani öyle olmalı benimde umudumu bitirme yani büyük tek olsa yine evet erken uyanabilir ama 1 saat falann oturur tek başına çizgi film izler ? İzlemez mi :)))

Ben bazen internetten kıyafet bakıyorum motivasyon oluyo. Hedefime ulaşınca giyerim diye. Ayy acıdım şimdi kendime aç kedi kasap vitrinine nasıl bakıyorsa öyle
Bende eski zayıf hallerime bakıyorum aynı hesap kıyafet almam lazım ama bekletiyorum sonra ziyan mı olsun demiii :))))

Evet canım o konuda haklısın çoğu zaman küçük uyandırıyor büyüğü. Gece tuvalete kalkarken büyük küçüğü, sabah da küçük büyüğü uyandırıyor ödeşiyorlar ama olan bana oluyo

Neden büyük tuvalete kalkıyor kaldırmasan ya ? Ben oğlanı 30 aydan beri hiç kaldırmıyorum tutuyor

Heee anladım canım vay arkadaş sorun bitmiyor desene. İlk öğrendiğinde de öyle miydi ? Yani benimkide öyle kalkmaya başlar mı acaba ://
İlk öğrendiğinde de uzun süre tutamazdı bizimki halen daha öyle nedendir bilmem ama. Parka giderdik hemen çişi gelirdi koşa koşa eve dönerdik
Büyüdükçe tutma süreleri de uzuyo ama gece benimki hala kalkar. Yok valla bitmiyo annelerin dertleri. Allah bunlardan başka dert vermesin tabi.

Cherry Mom cim seninki 2,5 yaşındaydı değil mi. Benimki 5 yaşında birçok işini kendi halledebiliyor çok şükür. Bana yardımı bile oluyo bazen sağolsun. Küçük 2 yaşında sırada onun tuvalet eğitimi var beni çok korkutuyor. İlkinde uzun süre sorunlar yaşadık. Buna cesaret edemiyorum. Aslında şu an bezi taktırmak istemiyor hiç, hazır gibi, tuvalete oturuyor kendi kendine, sma ben kendimi hazır hissetmiyorum

Bugün 32 aylık oldu :) canım sana bişey diyim mi zaten tecrübelisin ama her çocuk ayrı bir deneyim ..eğer bez çıkar diyorsa çıkar ablasını göre göre kolay alışır. Emrede o aylarda çıkar diyordu zorla takıyordum.Sonra öyle bir beze bağlandı ki bez yaz diye çıldırdı. Yani o evreye bence getirmemek lazım büyüdükçe daha inat oluyorlar falan bence bir dene olmadı alıştır bir ön çalışma yap umarım kolayca atlatırsınız bu süreci ablasının olması büyük avantaj

Amin kuzum amin .. anladım benim sıpa saatlerce tutuyor hiç yapmadı yatağa sıpa bundan sonrada yapmaz inş bizim büyük tuvaleti çok sıkıntılı oldu oofff diyim 1 ay kakiiiş temizledim :)))

Selam kizlar
parkbyull gecmis olsun canim dikkat et kendine
Kizlar bu haftaki planimi uygulayamiyorum bende, 5 saatlik aclik hic yapamadim,farkli sebeplerden saglikli yemekler yerine kalorili seyler yaptim hep, cok bi beklentim yok cuma icin,bikacgun cocuk bakicam detoksada girisemiyorum ne gelirse artik kusura bakmayin
Ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…