- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #310.921
Ben bazen internetten kıyafet bakıyorum motivasyon oluyo. Hedefime ulaşınca giyerim diye. Ayy acıdım şimdi kendime aç kedi kasap vitrinine nasıl bakıyorsa öyle
Yapmaaa leyliiii yaaaa detoks yapma ama Kaçamakta yapmaSelam kizlar
@parkbyull gecmis olsun canim dikkat et kendine
Kizlar bu haftaki planimi uygulayamiyorum bende, 5 saatlik aclik hic yapamadim,farkli sebeplerden saglikli yemekler yerine kalorili seyler yaptim hep, cok bi beklentim yok cuma icin,bikacgun cocuk bakicam detoksada girisemiyorum ne gelirse artik kusura bakmayin
Ama
EVet canım benim küçük dozla başlanır çünkü çok az yüksek. O da bence ilacı artık almamamla ilgili muhtemelen..Evet canım annem günde 4 kez aldığı dönemler oldu. Annem vurup ardından hemen yemediği olurdu. Canım bişey istemiyor derdi. Sonrası kötü oluyo tabi. Annem yerinde duramayanlardan, kendini çok yorar yemesine de özen göstermez. Kaç kez krize girdi bu yüzden. Velhasıl annem zamanla düzene soktu insülin olayını alıştı ama kilolar da kaldı.
Tabi seninki daha hafif olur böyle olmaz diye umuyorum. Küçük dozlarda olur.
Ben de kendime diyorum uyu dinlen, istediğin zaman istediğini yap.. ama garip bir alışkanlık oldu bu kadar erken kalkmak. Yaz olması da etkili muhtemelen, çünkü uyanıyorsun hava aydınlık ve güzel vücut tekrar uykuya geçemiyor sanırım.
Büyük kızından umut ışığı alırım belki diyordum ama öyle de değilmiş herhalde, off
Hamileliğin ilk dönemlerinde akşam 8'de uyuyakaldığım olurdu benim, nasıl tatlı tatlı uykusu geliyor insanın anlatamam :) Sabah da erken kalkmazdım hiç. Bak bence fırsatın varken geç kalk, sonra zaten istesen de olmayacak :)) Her gün 6:30-7'de ayaktayım, ki eskiden asla kalkmazdım bu saatlerde :)
Kesinlikle aynı durumdayım emniscim :)) Bir gün ya bir gün de şöyle uzuuun uzuuun uyusak ne olurdu
Hiç merak etme canım, ben rahatım çünkü endokrin doktoru tüp bebek planladığımızda Kasım ayında bu süreci anlattı. Bildiğim bir şey yaşandığı için de sakinim. Ailemizde, kuzenlerimde de çıktığı için çok yabancı değilim. Eğer iğneye geçelim demeseydiler bile yine de doğuma kadar kontrol edeceklerdi. Dediğin gibi insülin direnci kaynaklı. Zaten o zaman da bir şeker hastası kadar katı olmasa bile yine de şeker alımına dikkat etmen gerekiyor.. diyabet hemşiresi; merak etme doğuma kadar böyle sonra peşini bırakacağız diyor :)dennisgo canım gözünü korkutmuş olmayayım. Sen zaten insülin direnci problemi yaşıyorsun diyabetin ilk safhası gibi bişey o da. Ama inan dengeli beslenip düzenli egzersiz yaparsan hepsinin üstesinden geleceksin. Hayırlısıyla bebeğini kucağına al da..
Benim de 2. hamileliğimde hamilelik şekeri çıktı. Diyetle kontrol altına almıştım ama yine de stres yapmıştım. Stresini çok iyi anlıyorum tatlım.
okadar haklısın ki ve bende özlüyorum.nasıl olsa foto çekemiyorum diye defterime yazmayı da bıraktım ne feciii.şu sıcaklar biran önce bitse,okullar açılsa,spora yazılsam sanki bnulara bağlı herşey offf.
sen bilirsin tabi ama senin çok fazla bi kilon yok verebilirsin heryediğin kaçamak için bunun aslında hayatın boyunca hiç veya az tüketilmesi gerektiğini aklına getirirsen hemen yakma ihtiyacı duyarsınKızlar sizce bi diyetisyene mi gitsem ne dersiniz acaba daha faydalı olur mu daha iyi zayflat mıyım? Böyle cok fazla kacamak yapyorum faydasi olur mu ki
o sevincin bide hamilelik öncesi olanını tatmak istemezmisin altmışbeeeeeeş.pazartesi günü kızıma hamile olduğum ayda aldığım kıyafetime girmiştim....mutluluğu kelimelerle anlatılamazdı
açtım kıyafet sitelerini valllaaaaa
bende çok sık tuvalete giderim böbrekler iyi çalışırmış doktor demişti.şekerim de yok henüz çok şükür yatkınlık olsada.Heee anladım canım vay arkadaş sorun bitmiyor desene. İlk öğrendiğinde de öyle miydi ? Yani benimkide öyle kalkmaya başlar mı acaba ://
Haklısın canım İstiyorken başlamak lazım. Bi cesaret toplayıp başlayayım çok geç olmadanBugün 32 aylık oldu :) canım sana bişey diyim mi zaten tecrübelisin ama her çocuk ayrı bir deneyim ..eğer bez çıkar diyorsa çıkar ablasını göre göre kolay alışır. Emrede o aylarda çıkar diyordu zorla takıyordum.Sonra öyle bir beze bağlandı ki bez yaz diye çıldırdı. Yani o evreye bence getirmemek lazım büyüdükçe daha inat oluyorlar falan bence bir dene olmadı alıştır bir ön çalışma yap umarım kolayca atlatırsınız bu süreci ablasının olması büyük avantaj
öyle zamanlarda ben sürekli bişeyler içiyorumKizlarr vücudum yemeye öyle odaklanmış ki sürekli acıkıyorum kafayı yicem ilk defa zorlanıyorum detoks yapmaktaönerisi olan
bencedeHaklısın canım İstiyorken başlamak lazım. Bi cesaret toplayıp başlayayım çok geç olmadan
Evet bizimki de büyük tuvaletini üstüne kaçırıyordu. Ben de çok temizledim. O yüzden diyorum kendimi hazır hissetmiyorum diye.Amin kuzum amin .. anladım benim sıpa saatlerce tutuyor hiç yapmadı yatağa sıpa bundan sonrada yapmaz inş bizim büyük tuvaleti çok sıkıntılı oldu oofff diyim 1 ay kakiiiş temizledim :)))
eski menülerinde uzun açlık yok zaten yenileri görmek lazım bide adetsen ondan olabilirKızlar uzun süre açlığa dayanamıyorum önerebileceğiniz bişi var mı atıştırmalık falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?