- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #310.861
Yapıyorum canım bende bakalim.insallah fayda görürumRegl dönemindeki ödemeler için ben ; yarım demet maydanozu, 2 kabuk tarçın, yarım limon ve 1 tl su ile kaynatır içerdim. Faydasını görürdüm. Zaten bunu içince WC de çadır kuracak hale geliyordum, işe yaradığını oradan anlıyordum.
Zaten böyle yapıyorum tek fark ceviz yerine 1 dilim tam buğday ekmeği yiyorum canım. O zaman ben biraz ceviz stoğu yapayımkardelelen321 canım şöyle bir kahvaltı yap yeter bak gör nasıl seni akşama kadar tutacak ceviz yarım su bardağı kadar yumurta mutlaka kayısı olacak :)
Merhaba canım. Hadi bu hafta güzel eksiler görelim sende.Merhabalar kızlar bende bugün kendimce detoks başladım ayran ve yeşil mercimek
İşte ondan dedim yaparsın diyeZaten böyle yapıyorum tek fark ceviz yerine 1 dilim tam buğday ekmeği yiyorum canım. O zaman ben biraz ceviz stoğu yapayım
Inşallah kardelencimMerhaba canım. Hadi bu hafta güzel eksiler görelim sende.
Umarım bana geldiği kadar sana da iyi gelir canım.Yapıyorum canım bende bakalim.insallah fayda görürum
Benim bile canım çekti vallahi, afiyet olsunkardelelen321 canım şöyle bir kahvaltı yap yeter bak gör nasıl seni akşama kadar tutacak ceviz yarım su bardağı kadar yumurta mutlaka kayısı olacak :)
Denizcim o kadar yüksek mi ya? Vallahi şaşkınım sen aslında çok dikkat eden biriydin, tabi son zamanlarda ne oldu bilemem de :) Azimli olunca gayet güzel besleniyordun, bence o beslenme düzenini hamileliğe göre uyarlasan biraz daha iyi olur gibi.. Tabi ki öncelikle doktorun ne dediği önemli ama beslenme ile de destekleyebilirsin diye dedim :)Kızlar
Bu sabah diyabet hemşiresi sonuçlarıma baktı. İnsülin başlayacağım galiba, öğleden sonra doktoruma soracak doz belli olunca hastaneye tekrar gidip ilacımı alacağım.
Çok yüksek değil canım, açlık max 92 olması gerekirken, 100-105 arası çıkıyor, tokluk max 120 olması gerekirken 130-135 çıkıyor. Şekerim normalde kontrol altındaydı son tahlillerimde iyiydi ama insülin direnci için ilaç içiyordum. Ama hamile kalınca ilacı kullanamadığın için ihtiyaç olursa insülin başlayacaklarını biliyordum zAten. Ama ben de diyet ile devam ederler diye düşünüyordum çok yüksek olmadığı için. Sabah hemşire hemşire insüline geçeceksin dedi. Daha doktor görmedi belki fikir değiştirirler bilmiyorum bekliyorum şimdilik.Benim bile canım çekti vallahi, afiyet olsun
Denizcim o kadar yüksek mi ya? Vallahi şaşkınım sen aslında çok dikkat eden biriydin, tabi son zamanlarda ne oldu bilemem de :) Azimli olunca gayet güzel besleniyordun, bence o beslenme düzenini hamileliğe göre uyarlasan biraz daha iyi olur gibi.. Tabi ki öncelikle doktorun ne dediği önemli ama beslenme ile de destekleyebilirsin diye dedim :)
Geçmiş olsun canım şaşırdım bende çok değilmiş ki değerlerin acaba hamilelik olduğu için mi durum değişiyor bilmiyorumÇok yüksek değil canım, açlık max 92 olması gerekirken, 100-105 arası çıkıyor, tokluk max 120 olması gerekirken 130-135 çıkıyor. Şekerim normalde kontrol altındaydı son tahlillerimde iyiydi ama insülin direnci için ilaç içiyordum. Ama hamile kalınca ilacı kullanamadığın için ihtiyaç olursa insülin başlayacaklarını biliyordum zAten. Ama ben de diyet ile devam ederler diye düşünüyordum çok yüksek olmadığı için. Sabah hemşire hemşire insüline geçeceksin dedi. Daha doktor görmedi belki fikir değiştirirler bilmiyorum bekliyorum şimdilik.
Muhtemelen hamilelik diye daha titiz davranıyorlardır canım. Bana göre bu seviyeler diyetle idare edilir sonuçta sürekli ölçeceğim.. gerçi daha doktorum görmedi belki o da aynı fikirde olur :)Geçmiş olsun canım şaşırdım bende çok değilmiş ki değerlerin acaba hamilelik olduğu için mi durum değişiyor bilmiyorum
Dikkat et canım insülin de kilo almaya sebep olabiliyor.Kızlar
Bu sabah diyabet hemşiresi sonuçlarıma baktı. İnsülin başlayacağım galiba, öğleden sonra doktoruma soracak doz belli olunca hastaneye tekrar gidip ilacımı alacağım.
Merhaba canim kres isinden oturu degil iki aydir oksuruyordum doktorlar temiz diyordu ama ben ayakta duramiyordum artik ,sonuc zaturreymisim raporluyum tedavi goruyorum ayakta durnakta gucluk cekiyorum buraya da gelemiyorum o yuzdenparkbyull naptın kreş işini alışamadımı çocuk,dönememişin hala.
Çok geçmiş olsun. Değiştirin doktorunuzu lütfen nasıl bir doktormuş o öyle zattüreye temiz diyebiliyorMerhaba canim kres isinden oturu degil iki aydir oksuruyordum doktorlar temiz diyordu ama ben ayakta duramiyordum artik ,sonuc zaturreymisim raporluyum tedavi goruyorum ayakta durnakta gucluk cekiyorum buraya da gelemiyorum o yuzden
Ayy canım benim çok geçmiş olsun. Allah Acil şifalar versin.Merhaba canim kres isinden oturu degil iki aydir oksuruyordum doktorlar temiz diyordu ama ben ayakta duramiyordum artik ,sonuc zaturreymisim raporluyum tedavi goruyorum ayakta durnakta gucluk cekiyorum buraya da gelemiyorum o yuzden
Anladım, hamilelikte şekere baya dikkat ediyorlar. Dilerim diyetle halledebilirsin ama insülin kullanmak zorunda kalırsan da her şey bebişin iyiliği için sonucta :)Çok yüksek değil canım, açlık max 92 olması gerekirken, 100-105 arası çıkıyor, tokluk max 120 olması gerekirken 130-135 çıkıyor. Şekerim normalde kontrol altındaydı son tahlillerimde iyiydi ama insülin direnci için ilaç içiyordum. Ama hamile kalınca ilacı kullanamadığın için ihtiyaç olursa insülin başlayacaklarını biliyordum zAten. Ama ben de diyet ile devam ederler diye düşünüyordum çok yüksek olmadığı için. Sabah hemşire hemşire insüline geçeceksin dedi. Daha doktor görmedi belki fikir değiştirirler bilmiyorum bekliyorum şimdilik.
Çok geçmiş olsun parkcım ben yeni görmüsüm hasta oldugunuMerhaba canim kres isinden oturu degil iki aydir oksuruyordum doktorlar temiz diyordu ama ben ayakta duramiyordum artik ,sonuc zaturreymisim raporluyum tedavi goruyorum ayakta durnakta gucluk cekiyorum buraya da gelemiyorum o yuzden
Canım biraz toparlayabilir mi nasıl oldunMerhaba canim kres isinden oturu degil iki aydir oksuruyordum doktorlar temiz diyordu ama ben ayakta duramiyordum artik ,sonuc zaturreymisim raporluyum tedavi goruyorum ayakta durnakta gucluk cekiyorum buraya da gelemiyorum o yuzden
Canım doktorla görüştün mü ne dedi insülin miMuhtemelen hamilelik diye daha titiz davranıyorlardır canım. Bana göre bu seviyeler diyetle idare edilir sonuçta sürekli ölçeceğim.. gerçi daha doktorum görmedi belki o da aynı fikirde olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?