- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #310.981
Evet canım seni hatırladım ama maalesef sen bir şeyi yanlış hatırlamışsın. Bu takımdan diskalifiye olmamıştın sen. Çok önceden başka bir takımda yarışıp diskalifiye olduğun için seni listeye alamamıştım ama aramızda devam etmeni istediğimi söylemiştim, ancak sen takımdan ayrılmıştınMerhaba kaptanım umarım beni unutmadınız:/ hani takımdan diskalifiye olmuştum devam edememiştim ama olsun hedefim 55 ti şuan 54 kiloyum ben başardım yani şükürler olsun üstelik kaç aydır diyeti bırakmama rağmen geri kiloda almadım midem küçülmüş istesemde eskisi gibi yiyemiyorum size bir selam vermek istedim
GünaydınnGünaydın kızlar
Canım listede yardımcı olursan çok sevinirimİyi çok sevindim melitacım tahlillerde bir şey çıkmadıysa yoktur muhtemelen. İçiniz rahatlamıstır en azından :)
Ödüle karşıyımAma bu gidisle mecbur kalabilirim sanki.. sabah birkac saat bezsiz gezdi, üstüne işedi. İşediğinde götürdüm tuvalete adaptörle oturttum, "bitttiiiii bittiiii" diye bagırdıgından hemen indirmek zorunda kaldım. Sonra da "bez takalım" dedi ya böyle de çocugun kafasını karıstırıyorum galiba ama ne yapacagım gercekten bilmiyorum...
Emme konusunda ise hicbir gelisme yok
Ben buralardayım kaptanım yardıma ihtiyacın olursa söylemen yeter. Yarın listeyi de halledebilirim ama yeni girecek arkadas varsa bilgilerini senden almam gerekebilir :)
Tamam kaptanım o is bende :)Günaydınlar arkadaşlar maalesef tatilde giremiyorum bugün de annemi göz Dr una götüreceğim güya tatildeyim herdün bir Dr telaşı daha denize girmeden sonunda bugün regli olabildim ama otelde tartılmadım çünkü tartı yok ben de ankara dan getirmedim maalesef
Canım listede yardımcı olursan çok sevinirim
kaptanımmmTamam kaptanım o is bende :)
Aa evet olabiliyorsun. Mezun edelim mi? İnanamıyorum ya ne ara mezun oldun sen :) tebrik ederimmmkaptanımmmmezun olabiliyomuyum....mezun olabileceğim kilo 68,2 yazıyo
devam etmek istiyorum ...ama mezuniyette yaşamak istiyorum ....ikisi bir arada olur muAa evet olabiliyorsun. Mezun edelim mi? İnanamıyorum ya ne ara mezun oldun sen :) tebrik ederimmm
Dilersen mezun edelim ama sen burda asıl hedefine ulaşmaya devam et :)devam etmek istiyorum ...ama mezuniyette yaşamak istiyorum ....ikisi bir arada olur mu
yok kaptanım asıl hedefim 65 durmak yok yola devam.....sizlerle ....Dilersen mezun edelim ama sen burda asıl hedefine ulaşmaya devam et :)
Ya da listede devam da edebilirsin. Tamamen sana kalmış :)
O zaman bu hafta mezun olmak istiyor yazmıyorum listeye?yok kaptanım asıl hedefim 65 durmak yok yola devam.....sizlerle ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?