- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #310.961
Kaptanim enfeksiyon degerleri dusuyor ama ilacli tomografi cekilecek sol akcigerimde LN 'ler ve 7 cm capinda bir sey gorunuyor ne olsugu ilacli tomografi ile anlasilacak bir kutu antibiyotik daha verdiler onumuzdeki carsamba sonuc belli olacak ...lutfen dualarinizda unutmayinCanım biraz toparlayabilir mi nasıl oldun
Canım tabiki dua ederiz ya ala alah valla çok üzüldüm tez zamanda Allah şifanı versin inşKaptanim enfeksiyon degerleri dusuyor ama ilacli tomografi cekilecek sol akcigerimde LN 'ler ve 7 cm capinda bir sey gorunuyor ne olsugu ilacli tomografi ile anlasilacak bir kutu antibiyotik daha verdiler onumuzdeki carsamba sonuc belli olacak ...lutfen dualarinizda unutmayin
Canım benim kalbini ferah tut. Kötü bişey çıkmayacak Allah'ın izniyle sağlığına kavuşacaksınKaptanim enfeksiyon degerleri dusuyor ama ilacli tomografi cekilecek sol akcigerimde LN 'ler ve 7 cm capinda bir sey gorunuyor ne olsugu ilacli tomografi ile anlasilacak bir kutu antibiyotik daha verdiler onumuzdeki carsamba sonuc belli olacak ...lutfen dualarinizda unutmayin
Haklısınız daha dikkatli olmaya başlayacağım7 8 saatte acikmak cok normal zaten. Neden arada küçük bi ogün daha yapmyosunuz. Bi tabak sebze yemegi ve yoğurt ya da bi kase çorba ya da yoğurt meyve ve kuruyemiş gibi.
Bi de eve nutella almamakla baslayabilirsiniz
Canım tabiki dua ederiz ya ala alah valla çok üzüldüm tez zamanda Allah şifanı versin inş
Sagolun fistiklar gelin bir de bana anlatin icimde firtina kopuyor valla...neyse saglikli zayiflayin yuksek kilolar vermek isteyenler duzenli kontrollerini yaptirsinCanım benim kalbini ferah tut. Kötü bişey çıkmayacak Allah'ın izniyle sağlığına kavuşacaksın
Vay bende şimdi duydum ve araştırdım azıcık ciddi incelme garantisi var diyorlar seviyeleri varmış zordan mı başladın yoksa 1 bile mi zor :)) arada bende yapabilirim sıkılmazsamKızlar az önce yazdığım menümün 1 eksiği var taze fasulye yemedim ek olarak spor yaptım cahallenetics doğru yazdım umarım 30 dk kadar yaptım çok zorluyor. 1 saatlik Bi program ben 30 dk dayanabildim 10 saatte 1 beden incelme diyor bence kesin inceltir o kadar zorlayıcı hareketler ki anlatılmaz yaşanır :)
Seviyeleri var sanırım part 1 part 2 diye videoları var her biri 1er saat ben part1den başladım kollarım bacaklarım titremeye karnım gerilemeye başlayınca bıraktımVay bende şimdi duydum ve araştırdım azıcık ciddi incelme garantisi var diyorlar seviyeleri varmış zordan mı başladın yoksa 1 bile mi zor :)) arada bende yapabilirim sıkılmazsam:)
Evet ya ben de sonradan fark ettim ama tamamen ayni durumdayımAynı şeyi yazmışız
KıyamammmEvet canım o konuda haklısın çoğu zaman küçük uyandırıyor büyüğü. Gece tuvalete kalkarken büyük küçüğü, sabah da küçük büyüğü uyandırıyor ödeşiyorlar ama olan bana oluyo
Emnisim ya benim oğlan da bez taktırmak istemiyor kesinlikle şu ara, dün artık o kadar sinirlendim ki anlatamam. Normalde kızıp bağırmam ama tepemin tasını attırdıBugün 32 aylık oldu :) canım sana bişey diyim mi zaten tecrübelisin ama her çocuk ayrı bir deneyim ..eğer bez çıkar diyorsa çıkar ablasını göre göre kolay alışır. Emrede o aylarda çıkar diyordu zorla takıyordum.Sonra öyle bir beze bağlandı ki bez yaz diye çıldırdı. Yani o evreye bence getirmemek lazım büyüdükçe daha inat oluyorlar falan bence bir dene olmadı alıştır bir ön çalışma yap umarım kolayca atlatırsınız bu süreci ablasının olması büyük avantaj
Canım kızın nasıl oldu daha iyi mi?kızlar cuma günü 69,7 dim pazartesi akşamı 68,2 oldum...dün öğlen yumurta kırıp yedim....anam senmisin ekmekle yumurtayı yiyen gün boyu doymadım...sürekli canım tatlı birşeyler çekti....sürekli yedim sürekli doymadım....fırına börek tarzı mücver atmıştım kaç dilim yedim....dondurma canım çekti ...yedim...ne olsa yiyecektim...içimde bir canavar belirdi....ne büyük kötülük müş ekmek ya.....sabah kilom 69,5 olmuştu....ama yinede hedefım bayrama 65 yaaaaaa
Biliyor musun oyun için bile oturması çok güzel aslında.. oğlum 7 gün boyunca korkuyorum korkuyorum bir saniye bile oturmadı hep tutttu attı lazımlığı :) ödül verseniz mesela ? En çok sevdiği ne ise onu .. bizim ki robot hastası babası sana robot alacağım ama çiş yapman lazım bir göreyim dedi ve ogün bugündür yapıyor :) başlangıçta bir şekilde özendirmek gerekiyor galiba. Madem bez istemiyor bencede başla ama geceler nasıl olacak emdiği için hep yapar geceleri sabah takma gece tak olayını da önermiyorlar. Varmı emzirme konusunda bir gelişme ? :))Emnisim ya benim oğlan da bez taktırmak istemiyor kesinlikle şu ara, dün artık o kadar sinirlendim ki anlatamam. Normalde kızıp bağırmam ama tepemin tasını attırdı
Aksam uyumadan önce bezsiz gezdirdim, hazır yazlığa da gelmişken artık bi deneyeceğim galiba. Ama tuvalete ve lazımlığa oyun olsun diye oturuyor sadece, daha bir damla çiş bile yapmadı orayanasıl ilerlemeliyim ben bilemedim. Bezsiz dolaşacak, etrafa yapacak. Eee nasıl alışacak tuvalete o kısımdan hiç emin değilim.
Evet yapanlar hep öyle diyor ilginç sırf meraktan deneyeceğim :))Seviyeleri var sanırım part 1 part 2 diye videoları var her biri 1er saat ben part1den başladım kollarım bacaklarım titremeye karnım gerilemeye başlayınca bıraktım
İyi çok sevindim melitacım tahlillerde bir şey çıkmadıysa yoktur muhtemelen. İçiniz rahatlamıstır en azından :)morordek kaptanım.....çocuk doktoruna götürdük...nörolojik muayenesi nde sıkıntı çıkmadı çok şükür gaita idrar tahlili istedi...onlarda temiz çıktı...inşallah kusması o anlık bir rahatsızlıktı....inşallah bişeyi yoktur....duayla inşallah iyidir ....diyoruz...
Ödüle karşıyımBiliyor musun oyun için bile oturması çok güzel aslında.. oğlum 7 gün boyunca korkuyorum korkuyorum bir saniye bile oturmadı hep tutttu attı lazımlığı :) ödül verseniz mesela ? En çok sevdiği ne ise onu .. bizim ki robot hastası babası sana robot alacağım ama çiş yapman lazım bir göreyim dedi ve ogün bugündür yapıyor :) başlangıçta bir şekilde özendirmek gerekiyor galiba. Madem bez istemiyor bencede başla ama geceler nasıl olacak emdiği için hep yapar geceleri sabah takma gece tak olayını da önermiyorlar. Varmı emzirme konusunda bir gelişme ? :))
Ben buralardayım kaptanım yardıma ihtiyacın olursa söylemen yeter. Yarın listeyi de halledebilirim ama yeni girecek arkadas varsa bilgilerini senden almam gerekebilir :)Kızlar selam tatilde pek giremiyorum dün çocukları aquapark a götürdüm bugün büyük diş plaklarını kaybetmiş yenisini yaptırıyorum koşturmaca devam ne olur dikkat edin yediklerini yarın cuma
Kendi gidiyo canım tuvalete ama odalarının kapısını açıp kapatırken aşırı gürültü yapınca küçük uyanıyor. O zaman mecbur ben de uyanıyorum. Küçüğü uyutmaya çalışıyorumEvet ya ben de sonradan fark ettim ama tamamen ayni durumdayım
Kıyamammm
Büyük kızın tuvalete kendi gidemez mi ki?
Emnisim ya benim oğlan da bez taktırmak istemiyor kesinlikle şu ara, dün artık o kadar sinirlendim ki anlatamam. Normalde kızıp bağırmam ama tepemin tasını attırdı
Aksam uyumadan önce bezsiz gezdirdim, hazır yazlığa da gelmişken artık bi deneyeceğim galiba. Ama tuvalete ve lazımlığa oyun olsun diye oturuyor sadece, daha bir damla çiş bile yapmadı orayanasıl ilerlemeliyim ben bilemedim. Bezsiz dolaşacak, etrafa yapacak. Eee nasıl alışacak tuvalete o kısımdan hiç emin değilim.
Canım kızın nasıl oldu daha iyi mi?
Aa anladım canım sebep düşündüğümden çok farklıymış :)Kendi gidiyo canım tuvalete ama odalarının kapısını açıp kapatırken aşırı gürültü yapınca küçük uyanıyor. O zaman mecbur ben de uyanıyorum. Küçüğü uyutmaya çalışıyorum
Merhaba kaptanım umarım beni unutmadınız:/ hani takımdan diskalifiye olmuştum devam edememiştim ama olsun hedefim 55 ti şuan 54 kiloyum ben başardım yani şükürler olsun üstelik kaç aydır diyeti bırakmama rağmen geri kiloda almadım midem küçülmüş istesemde eskisi gibi yiyemiyorum size bir selam vermek istedimAa anladım canım sebep düşündüğümden çok farklıymış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?