Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım biraz toparlayabilir mi nasıl oldun
Kaptanim enfeksiyon degerleri dusuyor ama ilacli tomografi cekilecek sol akcigerimde LN 'ler ve 7 cm capinda bir sey gorunuyor ne olsugu ilacli tomografi ile anlasilacak bir kutu antibiyotik daha verdiler onumuzdeki carsamba sonuc belli olacak ...lutfen dualarinizda unutmayin

Canım tabiki dua ederiz ya ala alah valla çok üzüldüm tez zamanda Allah şifanı versin inş

Canım benim kalbini ferah tut. Kötü bişey çıkmayacak Allah'ın izniyle sağlığına kavuşacaksın

Hak
7 8 saatte acikmak cok normal zaten. Neden arada küçük bi ogün daha yapmyosunuz. Bi tabak sebze yemegi ve yoğurt ya da bi kase çorba ya da yoğurt meyve ve kuruyemiş gibi.
Bi de eve nutella almamakla baslayabilirsiniz
Haklısınız daha dikkatli olmaya başlayacağım

Canım tabiki dua ederiz ya ala alah valla çok üzüldüm tez zamanda Allah şifanı versin inş
Canım benim kalbini ferah tut. Kötü bişey çıkmayacak Allah'ın izniyle sağlığına kavuşacaksın
Sagolun fistiklar gelin bir de bana anlatin icimde firtina kopuyor valla...neyse saglikli zayiflayin yuksek kilolar vermek isteyenler duzenli kontrollerini yaptirsin

Kızlar az önce yazdığım menümün 1 eksiği var taze fasulye yemedim ek olarak spor yaptım cahallenetics doğru yazdım umarım 30 dk kadar yaptım çok zorluyor. 1 saatlik Bi program ben 30 dk dayanabildim 10 saatte 1 beden incelme diyor bence kesin inceltir o kadar zorlayıcı hareketler ki anlatılmaz yaşanır :)

Vay bende şimdi duydum ve araştırdım azıcık ciddi incelme garantisi var diyorlar seviyeleri varmış zordan mı başladın yoksa 1 bile mi zor :)) arada bende yapabilirim sıkılmazsam :)

Vay bende şimdi duydum ve araştırdım azıcık ciddi incelme garantisi var diyorlar seviyeleri varmış zordan mı başladın yoksa 1 bile mi zor :)) arada bende yapabilirim sıkılmazsam :)
Seviyeleri var sanırım part 1 part 2 diye videoları var her biri 1er saat ben part1den başladım kollarım bacaklarım titremeye karnım gerilemeye başlayınca bıraktım

Aynı şeyi yazmışız
Evet ya ben de sonradan fark ettim ama tamamen ayni durumdayım
Kıyamammm
Büyük kızın tuvalete kendi gidemez mi ki?
Emnisim ya benim oğlan da bez taktırmak istemiyor kesinlikle şu ara, dün artık o kadar sinirlendim ki anlatamam. Normalde kızıp bağırmam ama tepemin tasını attırdı
Aksam uyumadan önce bezsiz gezdirdim, hazır yazlığa da gelmişken artık bi deneyeceğim galiba. Ama tuvalete ve lazımlığa oyun olsun diye oturuyor sadece, daha bir damla çiş bile yapmadı oraya nasıl ilerlemeliyim ben bilemedim. Bezsiz dolaşacak, etrafa yapacak. Eee nasıl alışacak tuvalete o kısımdan hiç emin değilim.
Canım kızın nasıl oldu daha iyi mi?

morordek kaptanım.....çocuk doktoruna götürdük...nörolojik muayenesi nde sıkıntı çıkmadı çok şükür gaita idrar tahlili istedi...onlarda temiz çıktı...inşallah kusması o anlık bir rahatsızlıktı....inşallah bişeyi yoktur....duayla inşallah iyidir ....diyoruz...

Biliyor musun oyun için bile oturması çok güzel aslında.. oğlum 7 gün boyunca korkuyorum korkuyorum bir saniye bile oturmadı hep tutttu attı lazımlığı :) ödül verseniz mesela ? En çok sevdiği ne ise onu .. bizim ki robot hastası babası sana robot alacağım ama çiş yapman lazım bir göreyim dedi ve ogün bugündür yapıyor :) başlangıçta bir şekilde özendirmek gerekiyor galiba. Madem bez istemiyor bencede başla ama geceler nasıl olacak emdiği için hep yapar geceleri sabah takma gece tak olayını da önermiyorlar. Varmı emzirme konusunda bir gelişme ? :))

Kızlar selam tatilde pek giremiyorum dün çocukları aquapark a götürdüm bugün büyük diş plaklarını kaybetmiş yenisini yaptırıyorum koşturmaca devam ne olur dikkat edin yediklerini yarın cuma

İyi çok sevindim melitacım tahlillerde bir şey çıkmadıysa yoktur muhtemelen. İçiniz rahatlamıstır en azından :)
Ödüle karşıyım Ama bu gidisle mecbur kalabilirim sanki.. sabah birkac saat bezsiz gezdi, üstüne işedi. İşediğinde götürdüm tuvalete adaptörle oturttum, "bitttiiiii bittiiii" diye bagırdıgından hemen indirmek zorunda kaldım. Sonra da "bez takalım" dedi ya böyle de çocugun kafasını karıstırıyorum galiba ama ne yapacagım gercekten bilmiyorum...
Emme konusunda ise hicbir gelisme yok
Kızlar selam tatilde pek giremiyorum dün çocukları aquapark a götürdüm bugün büyük diş plaklarını kaybetmiş yenisini yaptırıyorum koşturmaca devam ne olur dikkat edin yediklerini yarın cuma
Ben buralardayım kaptanım yardıma ihtiyacın olursa söylemen yeter. Yarın listeyi de halledebilirim ama yeni girecek arkadas varsa bilgilerini senden almam gerekebilir :)

Kendi gidiyo canım tuvalete ama odalarının kapısını açıp kapatırken aşırı gürültü yapınca küçük uyanıyor. O zaman mecbur ben de uyanıyorum. Küçüğü uyutmaya çalışıyorum

Aa anladım canım sebep düşündüğümden çok farklıymış :)
Merhaba kaptanım umarım beni unutmadınız:/ hani takımdan diskalifiye olmuştum devam edememiştim ama olsun hedefim 55 ti şuan 54 kiloyum ben başardım yani şükürler olsun üstelik kaç aydır diyeti bırakmama rağmen geri kiloda almadım midem küçülmüş istesemde eskisi gibi yiyemiyorum size bir selam vermek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…