Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba kaptanım umarım beni unutmadınız:/ hani takımdan diskalifiye olmuştum devam edememiştim ama olsun hedefim 55 ti şuan 54 kiloyum ben başardım yani şükürler olsun üstelik kaç aydır diyeti bırakmama rağmen geri kiloda almadım midem küçülmüş istesemde eskisi gibi yiyemiyorum size bir selam vermek istedim
Evet canım seni hatırladım ama maalesef sen bir şeyi yanlış hatırlamışsın. Bu takımdan diskalifiye olmamıştın sen. Çok önceden başka bir takımda yarışıp diskalifiye olduğun için seni listeye alamamıştım ama aramızda devam etmeni istediğimi söylemiştim, ancak sen takımdan ayrılmıştın 😔
Senin adına çok çok sevindim. Zaten iş iradede bitiyor. Burası olmuş ya da olmamış, bir kişi kilo vermek istiyorsa gerçekten, veriyor. Çok tebrik ederim, dilerim bir daha hiç kilo almazsın ☺

Günaydınlar arkadaşlar maalesef tatilde giremiyorum bugün de annemi göz Dr una götüreceğim güya tatildeyim herdün bir Dr telaşı daha denize girmeden sonunda bugün regli olabildim ama otelde tartılmadım çünkü tartı yok ben de ankara dan getirmedim maalesef
İyi çok sevindim melitacım tahlillerde bir şey çıkmadıysa yoktur muhtemelen. İçiniz rahatlamıstır en azından :)

Ödüle karşıyım :p Ama bu gidisle mecbur kalabilirim sanki.. sabah birkac saat bezsiz gezdi, üstüne işedi. İşediğinde götürdüm tuvalete adaptörle oturttum, "bitttiiiii bittiiii" diye bagırdıgından hemen indirmek zorunda kaldım. Sonra da "bez takalım" dedi :olamaz: ya böyle de çocugun kafasını karıstırıyorum galiba ama ne yapacagım gercekten bilmiyorum...
Emme konusunda ise hicbir gelisme yok :olamaz::olamaz::olamaz:

Ben buralardayım kaptanım yardıma ihtiyacın olursa söylemen yeter. Yarın listeyi de halledebilirim ama yeni girecek arkadas varsa bilgilerini senden almam gerekebilir :)
Canım listede yardımcı olursan çok sevinirim

Günaydınlar arkadaşlar maalesef tatilde giremiyorum bugün de annemi göz Dr una götüreceğim güya tatildeyim herdün bir Dr telaşı daha denize girmeden sonunda bugün regli olabildim ama otelde tartılmadım çünkü tartı yok ben de ankara dan getirmedim maalesef

Canım listede yardımcı olursan çok sevinirim
Tamam kaptanım o is bende :)

Back
X