Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mezun olup tekrar takip eden haftalarda listeye girilemiyomu kaptanım ,kilo veriyosa
Evet aslında giriliyor ama şu sıra hedef kilo belirlemede bi değişikliğe gidilecek gibi. Tekrar yarışmaya kayıt yaparken sıkıntı olabilir, bence devam etsin istediği an mezun olabilir zaten 😊

Kızlar ev işlerinden fırsat buldukça giriyorum menümü paylaşayım
Sabah 2 dilim süzme peynir 1 Salatalık 1 domates yarım dilim karpuz 2 haşlanmış yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği

Öğlen akşam yok az önce sade Türk kahvesi içtim dün 1 saat cahallenetics part 2 yapmıştım yazmamışım bide şimdi part3ü yapıyorum Bayrama kadar hem mümkün olduğunca kilo vermek hem de incelemek istiyorum :)

Sabah 2 dilim süzme peynir 1 Salatalık 1 domates yarım dilim karpuz 2 haşlanmış yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği

Öğlen akşam yok az önce sade Türk kahvesi içtim dün 1 saat cahallenetics part 2 yapmıştım yazmamışım bide şimdi part3ü yapıyorum Bayrama kadar hem mümkün olduğunca kilo vermek hem de incelemek istiyorum :)
Ay diyeceksin bu kadında hep bana karışıyor ama ama canımcım öğle akşam yemeden olur mu :KK53:

Ay diyeceksin bu kadında hep bana karışıyor ama ama canımcım öğle akşam yemeden olur mu :KK53:
Bence de oyle valla tek öğünle olur mu hic
Bayrama kadar 2 kilo daha fazla vercrm diye sonrasnda 5 kilo almayın da

PhotoCollage_20190726_220405357.jpg
PhotoCollage_20190726_220454207.webp

Back
X