Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cherry Mom im yürüyüş yaptığın yere çok özendim. Açık havada yürüyüşe bayılırım. Fırsatını bulmuşken iyi değerlendir. Bol bol yürü :)
Benim iki canavarla dışarda olmuyo

Bende çok seviyorum canım orayı aşıklar yolu diyorlar ağvada dere kenarı miss evin hemen yanında :) fırsat buldukça kaçıyorum babam sağolsun Emre'yi gezdiriyor sabahları

Bende çok seviyorum canım orayı aşıklar yolu diyorlar ağvada dere kenarı miss evin hemen yanında :) fırsat buldukça kaçıyorum babam sağolsun Emre'yi gezdiriyor sabahları
Oh oh süper. Doğanın dinginliği sana pozitif enerji. Çok iyi kafa boşaltırsın Emre de yokken.
Dikkat et canım ödeme aldanma ya değilse :))) bırakmak yok unutma
Evet canım çok haklısın. Bırakmak yok. Dün ayna karşısında kendimle bayaa tartıştım :)
Bunu mu hak ediyorsun sen, neden bu eziyeti çekiyorsun diye.. Kafa yapısını değiştirmek alışkanlıkları değiştirmek gerekiyo başka yolu yok. Bu kez bırakmicam. Sonuna kadar mücadele edicem. Bu eziyet bitsin artık

Bencede canım kesinlikle hak etmiyoruz istediğimizi giymek,giydiğimizi yakıştırmak, rahatça gezmek ,rahat nefes almak hakkımız çocuklarımıza da iiyi örnek olmak lazımm başaracağız bende inanıyorum açıkçası ekstra yaptığım sporlar hariç kendimi hiç rejim yapıyor gibi hissetmiyorum rahatım yani çok şükür

alwaysnforever bildirim saati çok geçti hsber vermedin
kızlar bu hafta nota aldık bayramda lütfen dikkatli olalım etaplar birleşmediği için cuma günü bildirim var ona göre haberiniz olsun
kaptanım haftaya evde olmıycam bildirmesem olurmu ordaki tartı fazla çıkarıyo

biliyorsun zaten ama yine de söyliyim bi kere daha rahat hareket ediyo insan,çok bişey değil verdiğim ama yinede hafiflemişim ki nefes nefese kalmıyorum artık.dahada iyi olucam inşallah .olucazzz.arada salsakta toplamak zorundayız

azmin kırılırsa fazlasıyla geri alırsın kırılmasın ona göre azar azar gitsin acele etme

toplight benimde haftaya tatil planım var ve 1 ay kadar eve gelmeyeceğim buyuk ihtimal giremeyeceğim olduğum yerde internt çogunlukla çekmeyecek ve tartılamayacğm ne yapmam gerek?

KAHVALTI
Domates yeşil biber taze nane peynir 5 zeytin 1 kase yoğurt

ARA
1 Kase yoğurt

AKŞAM
5 yk bulgur pilavı 4 yk. Patlıcan musakka ( tencerede Kızartmasız) 2 bardak ayran

toplight benimde haftaya tatil planım var ve 1 ay kadar eve gelmeyeceğim buyuk ihtimal giremeyeceğim olduğum yerde internt çogunlukla çekmeyecek ve tartılamayacğm ne yapmam gerek?
Canım mesaj sorun değil ama kg meselesi eğer 3 hafta üst üste bildirim yapmazsan diskalifiye okursun tartılma imkanı olursa ben sana cebimi veririm daha 2 ay dolmadığı için takıma gireli izin şansın yok canım

Sabah
2 yumurta haşlama
Peynir
Yarım sb.ceviz
Yeşil biber salatalık domates
Akşam
Buğdaylı yoğurt çorbası
2 küçük biber dolması
Bulgur pilavı 2 kaşık
Salata
Su 3.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş bugün yaptığım temizliğin haddi hesabı yok 3 katlı ev camları sil,yerleri süpür üstüne sil toz al Wc flaan derken 1 kg zayıflamışımdır inş amin :))))

Aynen öyle canım. Kendime çok kızgınım, geçen sene bu zamanlar 78 kiloydum. Daha aşağı olmam gerekirken başa sarmak sinirimi çok bozuyo. Oysaki rahatça yürümenin koşmanın tadını almıştım çok güzel bi duyguydu. Ne kadar kızsam da kendim ettim kendim buldum. Önceden yaptıysam yine yapıcam ama bu kez bırakmak yok. Hedefe kadar pes etmicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…