- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #311.361
Yok kuzum ben bu hafta adet oldum. Aşırı ödem var atamadım. Dikkat edemiyorum da. Dip köşe temizlik vardı 1haftadır. 92,2 çıktım bu sabah maalesef.kardelelen321 senin nasıl gidiyor canım verebildin mi bu hafta
Dikkat et canım ödeme aldanma ya değilse :))) bırakmak yok unutmaYok kuzum ben bu hafta adet oldum. Aşırı ödem var atamadım. Dikkat edemiyorum da. Dip köşe temizlik vardı 1haftadır. 92,2 çıktım bu sabah maalesef.
Bende çok seviyorum canım orayı aşıklar yolu diyorlar ağvada dere kenarı miss evin hemen yanında :) fırsat buldukça kaçıyorum babam sağolsun Emre'yi gezdiriyor sabahlarıCherry Mom im yürüyüş yaptığın yere çok özendim. Açık havada yürüyüşe bayılırım. Fırsatını bulmuşken iyi değerlendir. Bol bol yürü :)
Benim iki canavarla dışarda olmuyo
Oh oh süper. Doğanın dinginliği sana pozitif enerji. Çok iyi kafa boşaltırsın Emre de yokken.Bende çok seviyorum canım orayı aşıklar yolu diyorlar ağvada dere kenarı miss evin hemen yanında :) fırsat buldukça kaçıyorum babam sağolsun Emre'yi gezdiriyor sabahları
Evet canım çok haklısın. Bırakmak yok. Dün ayna karşısında kendimle bayaa tartıştım :)Dikkat et canım ödeme aldanma ya değilse :))) bırakmak yok unutma
Teşekkür ederim kaptanimTebrikler
Bencede canım kesinlikle hak etmiyoruz istediğimizi giymek,giydiğimizi yakıştırmak, rahatça gezmek ,rahat nefes almak hakkımız çocuklarımıza da iiyi örnek olmak lazımm başaracağız bende inanıyorum açıkçası ekstra yaptığım sporlar hariç kendimi hiç rejim yapıyor gibi hissetmiyorum rahatım yani çok şükürOh oh süper. Doğanın dinginliği sana pozitif enerji. Çok iyi kafa boşaltırsın Emre de yokken.
Evet canım çok haklısın. Bırakmak yok. Dün ayna karşısında kendimle bayaa tartıştım :)
Bunu mu hak ediyorsun sen, neden bu eziyeti çekiyorsun diye.. Kafa yapısını değiştirmek alışkanlıkları değiştirmek gerekiyo başka yolu yok. Bu kez bırakmicam. Sonuna kadar mücadele edicem. Bu eziyet bitsin artık
kaptanım haftaya evde olmıycam bildirmesem olurmu ordaki tartı fazla çıkarıyoalwaysnforever bildirim saati çok geçti hsber vermedin
kızlar bu hafta nota aldık bayramda lütfen dikkatli olalım etaplar birleşmediği için cuma günü bildirim var ona göre haberiniz olsun
biliyorsun zaten ama yine de söyliyim bi kere daha rahat hareket ediyo insan,çok bişey değil verdiğim ama yinede hafiflemişim ki nefes nefese kalmıyorum artık.dahada iyi olucam inşallah .olucazzz.arada salsakta toplamak zorundayızOh oh süper. Doğanın dinginliği sana pozitif enerji. Çok iyi kafa boşaltırsın Emre de yokken.
Evet canım çok haklısın. Bırakmak yok. Dün ayna karşısında kendimle bayaa tartıştım :)
Bunu mu hak ediyorsun sen, neden bu eziyeti çekiyorsun diye.. Kafa yapısını değiştirmek alışkanlıkları değiştirmek gerekiyo başka yolu yok. Bu kez bırakmicam. Sonuna kadar mücadele edicem. Bu eziyet bitsin artık
azmin kırılırsa fazlasıyla geri alırsın kırılmasın ona göre azar azar gitsin acele etmeGünaydın kızlar benim çok kötüüü çok sabah çıktım tartıya 62.1 sabitm demekki dedim tekrar çıktım 62.6 üç kere çıktım 62.6 kızlarhalbuki bu hafta aynı şekilde devam etmiştim ve diger haftalara göre daha az şiş hissediyordum kendimi kesin vermişimdir diyordum.Üzgünüm kızlar git gide azmim de kırılıyor zaten en baştan beri gıdım gıdım gidiyordu.
benim o banka oturup yaratılanı seyredip dinlemeye ihtiyacım varrr
tabiki canım bende öyle yaptım memleketteki farklı oluncakaptanım haftaya evde olmıycam bildirmesem olurmu ordaki tartı fazla çıkarıyo
İnşallah öyle bir imkanın olur canımbenim o banka oturup yaratılanı seyredip dinlemeye ihtiyacım varrr
Canım mesaj sorun değil ama kg meselesi eğer 3 hafta üst üste bildirim yapmazsan diskalifiye okursun tartılma imkanı olursa ben sana cebimi veririm daha 2 ay dolmadığı için takıma gireli izin şansın yok canımtoplight benimde haftaya tatil planım var ve 1 ay kadar eve gelmeyeceğim buyuk ihtimal giremeyeceğim olduğum yerde internt çogunlukla çekmeyecek ve tartılamayacğm ne yapmam gerek?
Aynen öyle canım. Kendime çok kızgınım, geçen sene bu zamanlar 78 kiloydum. Daha aşağı olmam gerekirken başa sarmak sinirimi çok bozuyo. Oysaki rahatça yürümenin koşmanın tadını almıştım çok güzel bi duyguydu. Ne kadar kızsam da kendim ettim kendim buldum. Önceden yaptıysam yine yapıcam ama bu kez bırakmak yok. Hedefe kadar pes etmicem.biliyorsun zaten ama yine de söyliyim bi kere daha rahat hareket ediyo insan,çok bişey değil verdiğim ama yinede hafiflemişim ki nefes nefese kalmıyorum artık.dahada iyi olucam inşallah .olucazzz.arada salsakta toplamak zorundayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?