- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #311.601
gitti bile bugun kaptisimözledik tatlım o regli kilosunu da at bi daha gelmesin
bisiklet eritti galiba o kalcayiGöğüs 100 99
Bel 90 87
Kalça 114 108 :))))
Üst bacak 61 60
Alt bacak 39 38
o pilav yediriyo o baklavayi,tatli yerine meyve yiyeydin yada spor yap erit benceIyi akşamlar
11.00 - 1. kase yoğurt, 2 yk yulaf, yarım şeftali, 5 tane fındık, tarçın
16.00 - peynirli salata
19.00 - 1 tabak taze fasulye, 2 yk yogurt, 3 yk pilav
Yemeğin ardından da 1 dilim baklava
Bütün gun dikkatli yiyince sanki tatlı yemeye hakkım var gibi geliyor. Porsiyon olarak normal zamana gore daha az yiyorum ama cikolata tatlı vs bisey yemeden duramıyorum. Ne olacak böyle?
yeme icBurdayım kaptanım kosturmaca devam ediyo. 2 haftaya kadar memlekete gidicez çok iyi sıkmam lazım ama benim sürekli yiyesim geliyo napicam bilmiyorum su motivasyon seysini azcik kayıp ettim galiba bulmam lazım. Bide kaptanım izne gidince burdan da izne ayrılmak istiyorum mümkün müdür
mukemmel bir yag kaybi ama kasi nasil yaptin anlamadim spormu yaptin kigünaydınlarrrrr
dün akşam 50 dk tempolu yürüyüş yaptım dün obezite merkezinde kilo tartımı vardı bayram öncesine göre 200 gr ekside görünüyorum ama yağdan 10 günde 3 kg vermişim kastan almışım ama artık ben tartıda da eksi görmek istiyorum bakalım bu hafta dün akşam biraz gerildim bazı özel sebeblerden dolayı akşam 1 avuç çekirdek yedim kendime sonrasında da çok kızdım bugün onun acısını çıkartmak için bişeyler yapmam lazım
canım dün de aynı şeyi söyledim akşam geç saatlerde yediğin direk yağ olarak depolanır gündüz az yemişsin o yüzden mümkünse gündüz ye ve yürüş yap en azından asansör kullanma mesela
olsun 3 gun iyi bi gun kotu olsun hep kotu olmasindan iyidir,bozma motivasyonunu bozunca daha cok aliyoruzİnşallah kaptanım yaa. O motivasyonu yakalayamadım ben bi türlü . 3gün iyi gidiyo sonra bişey oluyo bozuluyor. Hep baştan alıyorum. Ben de yıldım artık.
dinlenmeden gecmiyo,esinden rica et bi 8-10 saat uyu canimYok kuzum iyileşemedim daha. Çok halsizlik var. Ihlamur zencefil çayı yapıcam şimdi boğaz ağrısı için. Sesim de kapı gıcırtısı gibi Ççıkıyo :)
hosgeldin canim yazilimci olmak isteyen bi oglum var alirim bi ara tavsiyeleriniOkudum anladımm25 yaşındayım boyum 158, 55.5 kiloyum son 1 yılda 10 kilo almış bulunmaktayım hedef kilom 48 yazılımcıyım tüm gün bilgisayar başında oturmaktan bi süredir uğraşlarım hiiç sonuç vermiyoor
hosgeldin canim dogru yersen emzirerek daha guzel kilo verirsinOkudum Anladım.
26 yaşındayım boy 1.53 kilo 59du( en son güncel kiloyu ayrı yazicam ) halen emziriyorum ve istahim gayet yerindeaynı zamanda tam zamanlı bilgisayar başında oturuyorum (kamuda calisiyorum).
Bu arada günde 1 saat yürüyorum ona rağmen tık yok kilo konusunda .
hosgeldin sivi diyeti zor degilmi ki kac gun yapicaksinOkudum anladım 38 yaşındayım iki çocuk annesiyim ev hanımıyım boy 170 kilo 80 dün sıvı diyetine başladım
masallah guzel su icmissinMenüm @toplight
Sabah
2 yumurta mantarlı omlet
Peynir
Yarım sb.taze fındık
Yeşil biber salatalık domates
Akşam
Tarhana çorbası
Bulgur pilavı 2 kaşık
Yoğurtlu patlıcan köz
Su 3.5 lt
Spor 1 saat bisiklet
cok dogru ,agiz aliskanligi olmus,sizde hosgeldiniz gruplerimiza,amac birDiyet yerine sağlıklı beslenme desek daha doğru olur çoğumuz diyet yapıyoruz istedimiz sonuca ulaşınca eski sağlıksız beslenmeye dönüyoruz doğru olan ömür boyu sağlıklı beslenme
Sutlu o yuzden yaziyorum sade olsa yazmamBu s.nescafeler sütlü mu sade mi bir türlü anlayamıyorum
Iki turlu de guzel ama
Sabah
-1 tabak domatesli kabak sote
-3 yk lor peyniri
Ara
- 4 5 tane tuzlu cubuk kraker
Öğle
- 1 kase süt içinde 2 yk yulaf, 4 fındık, 2 kuru kayısı, 1 tk chia, 1 tk keten tohumu, tarçın
Akşam
- 2 tabak karışık türlü
- 1 kase yoğurt
- 1 dilim ekmek
Guzel menu dun bende susamli cubuk yemistim unutmusum
Allah bağışlasın tekrardanİki kızım var. Biri 5 biri 2 yaşında. İlkinde çok zor oldu. 2 yaşında bıraktırmıştım Emmeyi. Ama benimki bağımlı gibi emiyodu. 2,5 yaşında öğrenmişti tuvaletini yapmayı. Onunki zor olmuştu bu da öyle olursa diye korkuyorum açıkcası. Ama bundan kaçış yok olacak
Olur tabikii ne zaman istersengitti bile bugun kaptisim
bisiklet eritti galiba o kalcayi
o pilav yediriyo o baklavayi,tatli yerine meyve yiyeydin yada spor yap erit bence
yeme icne kadar zor verdigimizi hatirlayip az ye tatilde tamammi canim
mukemmel bir yag kaybi ama kasi nasil yaptin anlamadim spormu yaptin ki
olsun 3 gun iyi bi gun kotu olsun hep kotu olmasindan iyidir,bozma motivasyonunu bozunca daha cok aliyoruz
dinlenmeden gecmiyo,esinden rica et bi 8-10 saat uyu canim
hosgeldin canim yazilimci olmak isteyen bi oglum var alirim bi ara tavsiyelerini
hosgeldin canim dogru yersen emzirerek daha guzel kilo verirsin
hosgeldin sivi diyeti zor degilmi ki kac gun yapicaksin
masallah guzel su icmissin
cok dogru ,agiz aliskanligi olmus,sizde hosgeldiniz gruplerimiza,amac bir
Merhaba hangisi zor geldi mesela? Bakalım belki yanlış anlaşılan bir şeydir :)Kurallar zormuş ya
Ahh makarna ile yazık oldu o yürüyüşe :) bu şekilde sabit kilo kalınır herhalde ya makarna yememek lazım yada ekstra spor :) ama diğer öğünler güzel su tüketimi nasıl ?Menü
Kahvaltı yapmıyorum.(alışkanlık oldu artık )
öğlen
1 domates , 1 yumurta, 4,5zwytin 1 kase yoğurt 1 bardak çay
Ara öğünde ise 1 bardak çay
Akşam
utanarak yazıyorum2 tabak sebzeli makarna 2 kase cacık 2,3 acı biber (sus biberi)
1 saatlik yürüyüş yaptım
Emziriyorum onunda etkisi var istahim yerinde (bahanemde gayet ii )Ahh makarna ile yazık oldu o yürüyüşe :) bu şekilde sabit kilo kalınır herhalde ya makarna yememek lazım yada ekstra spor :) ama diğer öğünler güzel su tüketimi nasıl ?
Doğrudur benimde çok iştahım açıktı o dönemde yer yer kilo almazdım oğlum devamlı emerdi ama senin aksine çok susardım gece bile 1 lt biterdi oğlum sabaha kadar uyumaz sömürürdü beni:)) şimdi 33 aylık bitirdik o evreleri :)Emziriyorum onunda etkisi var istahim yerinde (bahanemde gayet ii )
Sanırım suyu iyi tuketmiyorum ama sizlerin sayesinde bunu da artiracam
Hmmm tabi hareket iyi ama bildiğim kadarıyla vücudun yağ yakması için minimum yarım saat 40 dk kadar aralıksız spor yapmak lazımmış o dakika sonrası insan kilo veriyormuş onun altında ki hareketler sanırım metabolizma hızlandırır yine de iyi çalışıyorsun sonuçtaYalnız 1 saatlik yürüyüş şu şekilde ev iş arası 15 dk sabah gidiş 15 dk öğlen eve geliş 15 dk tekrar işe gidiş 15dk akşam eve dönüş 15 dk toplam 1 saatCherry Mom
Hahaaha galibaaa :)) ama son bir senede birden kalçadan çok almıştım herhalde o yüzden onlar hemen gitti pantolonlar hemen rahatladı bu kadar şey bile güzel yaa bende before after yapcam biraz daha vereyimde :))))bisiklet eritti galiba o kalcayi
İnşallah canım benim, sağol.Sen fena üşüttün demektoparlarsın inş biran önce tatlım
Öğünlerı yazmak pek yemek yemem ozenmem bıde her gun yorum yapmakMerhaba hangisi zor geldi mesela? Bakalım belki yanlış anlaşılan bir şeydir :)
Öğünleri yazmak alışkanlık haline getirirsen zor olmuyor ben gün içinde telefonun not kısmına yedikçe yazıyorum sonra copy :)Öğünlerı yazmak pek yemek yemem ozenmem bıde her gun yorum yapmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?