Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah
-1 tabak domatesli kabak sote
-3 yk lor peyniri
Ara
- 4 5 tane tuzlu cubuk kraker
Öğle
- 1 kase süt içinde 2 yk yulaf, 4 fındık, 2 kuru kayısı, 1 tk chia, 1 tk keten tohumu, tarçın
Akşam
- 2 tabak karışık türlü
- 1 kase yoğurt
- 1 dilim ekmek

özledik tatlım o regli kilosunu da at bi daha gelmesin
gitti bile bugun kaptisim
Göğüs 100 99
Bel 90 87
Kalça 114 108 :))))
Üst bacak 61 60
Alt bacak 39 38
bisiklet eritti galiba o kalcayi
o pilav yediriyo o baklavayi,tatli yerine meyve yiyeydin yada spor yap erit bence
yeme icne kadar zor verdigimizi hatirlayip az ye tatilde tamammi canim
mukemmel bir yag kaybi ama kasi nasil yaptin anlamadim spormu yaptin ki
İnşallah kaptanım yaa. O motivasyonu yakalayamadım ben bi türlü . 3gün iyi gidiyo sonra bişey oluyo bozuluyor. Hep baştan alıyorum. Ben de yıldım artık.
olsun 3 gun iyi bi gun kotu olsun hep kotu olmasindan iyidir,bozma motivasyonunu bozunca daha cok aliyoruz
Yok kuzum iyileşemedim daha. Çok halsizlik var. Ihlamur zencefil çayı yapıcam şimdi boğaz ağrısı için. Sesim de kapı gıcırtısı gibi Ççıkıyo :)
dinlenmeden gecmiyo,esinden rica et bi 8-10 saat uyu canim
hosgeldin canim yazilimci olmak isteyen bi oglum var alirim bi ara tavsiyelerini
hosgeldin canim dogru yersen emzirerek daha guzel kilo verirsin
Okudum anladım 38 yaşındayım iki çocuk annesiyim ev hanımıyım boy 170 kilo 80 dün sıvı diyetine başladım
hosgeldin sivi diyeti zor degilmi ki kac gun yapicaksin
masallah guzel su icmissin
Diyet yerine sağlıklı beslenme desek daha doğru olur çoğumuz diyet yapıyoruz istedimiz sonuca ulaşınca eski sağlıksız beslenmeye dönüyoruz doğru olan ömür boyu sağlıklı beslenme
cok dogru ,agiz aliskanligi olmus,sizde hosgeldiniz gruplerimiza,amac bir

G

Allah bağışlasın tekrardan
Benimde oğlum çok düşkün emmeye o yüzden daha biraktirmadim bakalım artık
Tuvalet eğitimi ise gelecek yaz anca olur bence

Kızlar hızını alamayip 5. Yerde anca bulduğum baskül aldım.Orda tartildigimda 61 çıktığında suphelendim acaba kilo mu aldım diye eve gelince tekrar tartildiktan sonra 59 olunca bozuk olduğunu anladim.Hemen iade ettim .

Olur tabikii ne zaman istersen şiddetle tavsiye edebilirim

Menü
Kahvaltı yapmıyorum.(alışkanlık oldu artık )
öğlen
1 domates , 1 yumurta, 4,5zwytin 1 kase yoğurt 1 bardak çay
Ara öğünde ise 1 bardak çay
Akşam
utanarak yazıyorum 2 tabak sebzeli makarna 2 kase cacık 2,3 acı biber (sus biberi)
1 saatlik yürüyüş yaptım

Ahh makarna ile yazık oldu o yürüyüşe :) bu şekilde sabit kilo kalınır herhalde ya makarna yememek lazım yada ekstra spor :) ama diğer öğünler güzel su tüketimi nasıl ?

Ahh makarna ile yazık oldu o yürüyüşe :) bu şekilde sabit kilo kalınır herhalde ya makarna yememek lazım yada ekstra spor :) ama diğer öğünler güzel su tüketimi nasıl ?
Emziriyorum onunda etkisi var istahim yerinde (bahanemde gayet ii )
Sanırım suyu iyi tuketmiyorum ama sizlerin sayesinde bunu da artiracam

Yalnız 1 saatlik yürüyüş şu şekilde ev iş arası 15 dk sabah gidiş 15 dk öğlen eve geliş 15 dk tekrar işe gidiş 15dk akşam eve dönüş 15 dk toplam 1 saat Cherry Mom

Emziriyorum onunda etkisi var istahim yerinde (bahanemde gayet ii )
Sanırım suyu iyi tuketmiyorum ama sizlerin sayesinde bunu da artiracam
Doğrudur benimde çok iştahım açıktı o dönemde yer yer kilo almazdım oğlum devamlı emerdi ama senin aksine çok susardım gece bile 1 lt biterdi oğlum sabaha kadar uyumaz sömürürdü beni:)) şimdi 33 aylık bitirdik o evreleri :)

Yalnız 1 saatlik yürüyüş şu şekilde ev iş arası 15 dk sabah gidiş 15 dk öğlen eve geliş 15 dk tekrar işe gidiş 15dk akşam eve dönüş 15 dk toplam 1 saat Cherry Mom
Hmmm tabi hareket iyi ama bildiğim kadarıyla vücudun yağ yakması için minimum yarım saat 40 dk kadar aralıksız spor yapmak lazımmış o dakika sonrası insan kilo veriyormuş onun altında ki hareketler sanırım metabolizma hızlandırır yine de iyi çalışıyorsun sonuçta

Öğünlerı yazmak pek yemek yemem ozenmem bıde her gun yorum yapmak
Öğünleri yazmak alışkanlık haline getirirsen zor olmuyor ben gün içinde telefonun not kısmına yedikçe yazıyorum sonra copy :)
Bunun ciddi etkisi var çünkü liste haline getirince vay be çok yemişim oluyor insan bir nevi yüzleşme :)
Yorum yapma konusuna gelince 7 24 diyet konuşmuyoruz laf lafı açıyor bir bakmışsın sayfada aktif olmuşsun :)
Yine de zor gelirse sen bilirsin tabi takımda öncelikle deneme süresi var zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…