- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #311.581
Benim yolum uzun hedef kilom 59 yardımlarınızı bekliyorumHoşgeldiniz kızlarrrr sizleri gördüğüme sevindim her yeni arkadaş amacımızı bize yeniden hatırlatıyor ekip canlanıyor :) gerçi kilolar oldukça az görünüyor inş kısa sürede sizlerde mezun olursunuz :))
Detoks içinde yeşil çay var kaptanım bakalım müthiş bir şişlik var zaten detoks ters tepti :)))canım sende yolculuk kaynaklı ödem olabilir yeşil çayda iç gidecek bu kiloalar
Boyun çok iyi ama o yüzden sende 65 ler bile güzel durur eminim bende 76 kiloyum ama boy 1.64 hedef 60 sonra 55 e zorlarız belki :)))) hep birlikte benimde aynen yolum uzun emin adımlarla ilerleriz hayırlısıylaBenim yolum uzun hedef kilom 59 yardımlarınızı bekliyorum
Hoşbulduk inş hedefledigimiz kilolara duserizHoşgeldiniz kızlarrrr sizleri gördüğüme sevindim her yeni arkadaş amacımızı bize yeniden hatırlatıyor ekip canlanıyor :) gerçi kilolar oldukça az görünüyor inş kısa sürede sizlerde mezun olursunuz :))
Aklınızdaysa yazabilirsiniz kızlar :)Biz bugün itibari ile mi menüyü yazacaz yoksa yarın mi ?
Merhaba haklısınız :)Diyet yerine sağlıklı beslenme desek daha doğru olur çoğumuz diyet yapıyoruz istedimiz sonuca ulaşınca eski sağlıksız beslenmeye dönüyoruz doğru olan ömür boyu sağlıklı beslenme
Davet ettiler bende katildimMerhaba haklısınız :)
14. Takım sizi davet etmiş ama yanlış mı oldu yoksa kendi tercihiniz mi :)
Çok iyi yaptınız 14. Takım davet etmiş burası 5. Takım o yüzden söyledim yanlış olmasın diye :)Davet ettiler bende katildim
İki kızım var. Biri 5 biri 2 yaşında. İlkinde çok zor oldu. 2 yaşında bıraktırmıştım Emmeyi. Ama benimki bağımlı gibi emiyodu. 2,5 yaşında öğrenmişti tuvaletini yapmayı. Onunki zor olmuştu bu da öyle olursa diye korkuyorum açıkcası. Ama bundan kaçış yok olacakAA bilseydim umutsuz konusmazdim
Bu arada kızın mı var oglunmu?
Sen fena üşüttün demekYok kuzum iyileşemedim daha. Çok halsizlik var. Ihlamur zencefil çayı yapıcam şimdi boğaz ağrısı için. Sesim de kapı gıcırtısı gibi Ççıkıyo :)
Selam canım güzel olmuş menüler artık tatil rehavetini bırakalım demi:))Selamlar hatunlar ne ettiniz bugün böyle maşallah maşallah yeni arkadaşlarımız hoş gelmiş
Bende şu tatil modundan bi çıkayım dedim başladum yazmaya
Eki Görüntüle 2300166
Eki Görüntüle 2300167
Hoşbulduummm ah keşke hemencik mezun olsak hepimizHoşgeldiniz kızlarrrr sizleri gördüğüme sevindim her yeni arkadaş amacımızı bize yeniden hatırlatıyor ekip canlanıyor :) gerçi kilolar oldukça az görünüyor inş kısa sürede sizlerde mezun olursunuz :))
Bu s.nescafeler sütlü mu sade mi bir türlü anlayamıyorumSelamlar hatunlar ne ettiniz bugün böyle maşallah maşallah yeni arkadaşlarımız hoş gelmiş
Bende şu tatil modundan bi çıkayım dedim başladum yazmaya
Eki Görüntüle 2300166
Eki Görüntüle 2300167
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?