- 22 Aralık 2018
- 1.477
- 3.732
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #311.901
Aynen bünyemi şaşırtmam gerekiyor o yüzden değişik diyetler araştırıyorumBilgim yok canım demek vücudun alıştı dyete o yüzden veremiyorsun bünyeyi şaşırtmak amaçlı şok bir diyet nasıl olur acaba
canım 3 günlük sayılmaz 1 hafta olunca hesap yaparıztoplight sabah tartıldım ben direk kilomunu yazmam gerekiyor yoksa anlatıldığı gibi hesap yaparak mı yazıcam bilemedim kilom 61.8 çıktı 200 gram verebilmişim 3 günde
Bende yeni basladıgım için bir hafta bekleyim o zaman herkese gunaydıncanım 3 günlük sayılmaz 1 hafta olunca hesap yaparız
E ben 1 haftada veremedim canım tebrik ederim valla :)))toplight sabah tartıldım ben direk kilomunu yazmam gerekiyor yoksa anlatıldığı gibi hesap yaparak mı yazıcam bilemedim kilom 61.8 çıktı 200 gram verebilmişim 3 günde
Süper süper daha ne olsunben çarşamba 71,2 dim bu sabah 70,4 gldim
Kalori hesaplama programlarından birini indirip kalori hesabı yapabilirsin atıyorum normalde 1000 küsür alıyorsan o gün yarıya indr 500 gibi al ertesi gün 1500 e çıkar metabolizma bir tokat yesinAynen bünyemi şaşırtmam gerekiyor o yüzden değişik diyetler araştırıyorum
evet canım şu diyetisyeni bıraktığım kiloma geri dönsem önce sonrası çorap süküğü gibi gelcekSüper süper daha ne olsun
85 kilomuydun eskiden ?süper yaaevet canım şu diyetisyeni bıraktığım kiloma geri dönsem önce sonrası çorap süküğü gibi gelcek
evet doğumdan sonra 85 sonra kendim uzun bi süre 75 inip çıkıp bir türlü 75in altına düşememitim sonra diyetisyene başladım en son 67,7 de bırakmak zorunda kalım tatil ramazan derken şimdi tekarar yavaş yavaş eski halime dönme zamanı85 kilomuydun eskiden ?süper yaaaynen sonra insan verdikçe vermek istiyor zaten değil mi :)
Günaydın :)Yazıp beni etiketliyebilirsin canımGünaydın herkese,toplight kilom 78,4. Beden ölçülerini de yazacak mıyız?
O zaman alem manken görsün:)) göğüs 100 bel 86 kalça 112 :)))Günaydın :)Yazıp beni etiketliyebilirsin canım
Kaptanım bu hafta eğer dereceye oynamıyorsanız beni listeye alır mısın. Çünkü listeye girişim bomba etkisi yapacak iyice dibe vuracaksınız. Durum iyiyse bozmak istememgünaydınlarr kızlar hastane işim var listeyi hazırlayamadım gelince hazırlarım
beni etiketleyerek yazın kilolarınızı yeni gelen arkadaşlar da öyle yapsın öğleden sonra toparlarım
-600 çok iyi canım tebrik ederim evet spor yaparsan çok güzel incelirsinSelamlar kızlar hayırlı cumalar
toplight kilom 75.4 yani eksi 600
Cherry Mom sadece kalçadan 2 cm bel ve bacakran 1 cm eksilmişim zaten bu kadar zamandada anca 1.5 kilo falan vermişim
Spor yapmam lazım biliyorum.
Sağol canımTabi benim ve always in yüzdeleri bölünecek o ayrı-600 çok iyi canım tebrik ederim evet spor yaparsan çok güzel incelirsin
Hmm bildirimsizlikten doğru :/Sağol canımTabi benim ve always in yüzdeleri bölünecek o ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?