- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #311.921
Valla yazarken aklıma geldin yazmasammı diye düşündüm işte ben bu yüzden Karatay yapamıyorum ekmeksiz sütlü tatlusız ve 5 saat açlık zorladı beniBugün eşim karşımda künefe yedi dedim insan bir sorar canın ister mi almayayım falan diye dedim . Yoo sen çok iradelisin ya istemezsin nasılsa diyordedim o son lokmayı da ye yemiyorsan gönder yoksa dalacam sana bir 5 kg daha gitsin kendime bir ödül yapacağım bakalım tatlı kısmı Zorluyor bu diyetleri birde yaza denk geldik dondurma çok istiyor canım
Yok ya sıkıntı değil eşim genelde tatlı yemezdi yemekten sonra yiyesi tuttu :)) benim öyle tatlı krizlerim faln tutmuyor allahtan yoksa evet zor olurdu kadın meyve şekerini bile kabul etmiyor :))Valla yazarken aklıma geldin yazmasammı diye düşündüm işte ben bu yüzden Karatay yapamıyorum ekmeksiz sütlü tatlusız ve 5 saat açlık zorladı beni
Ama seni takdir ediyorum, bi müddet dışarıda yemeyin açık alana gidin sen belirlemiş olursun yiyecekleri
Olur mu canım sen söyle yine liste dışı takıl işte :)) en azından kilonn oturana kadar bence bildir.günaydın canımgünaydın kızlar beş ay sonra bildirimsiz ilk haftammmmm...kendimi boşlukta hissediyorum...
Sen bildir canım takip eferiz senigünaydın kızlar beş ay sonra bildirimsiz ilk haftammmmm...kendimi boşlukta hissediyorum...
bende durum fena ben bir kendime geleyim...yazarım yine....kızlar ben 68 lerde iken süpersin daha fazla verme diyolar....biraz daha düştüğümde yüzüm iğrenç leşiyo sanki...yüzü çok çöken biri değilim...topludur yüzüm ama ....birden insanlar zayıflamış görünce....garipsemişlerdir..ama 68 idealim oluyo sanki....Sen bildir canım takip eferiz seni
Vücut olarak aşırı zayıf durmuyosun zaten melitacım boyuna görede indiğin kilo gayet iyiydi hatta spor la sıkılaşman bile lazım bence, yüze gelince az su içenlerin yüzü çöküyomuş diye duyardım ama pek bilmiyorum tabi bilen paylaşsın fikirlerini,iyisin böylebende durum fena ben bir kendime geleyim...yazarım yine....kızlar ben 68 lerde iken süpersin daha fazla verme diyolar....biraz daha düştüğümde yüzüm iğrenç leşiyo sanki...yüzü çok çöken biri değilim...topludur yüzüm ama ....birden insanlar zayıflamış görünce....garipsemişlerdir..ama 68 idealim oluyo sanki....
Sporsuz kilo verenlerin yüzü çöküyor kasdan gidiyor çünkü benim hep koca yanaklar sabit çoğunlukla insanlar anlamaz kilo verdiğimi o yüzdenVücut olarak aşırı zayıf durmuyosun zaten melitacım boyuna görede indiğin kilo gayet iyiydi hatta spor la sıkılaşman bile lazım bence, yüze gelince az su içenlerin yüzü çöküyomuş diye duyardım ama pek bilmiyorum tabi bilen paylaşsın fikirlerini,iyisin böyle
canım merakta bırakma sık sık gel özledim seniSelam kızlar
Bir görünüyor bir kayboluyorum ama bu aralar biraz uzaklaşmak istedim. Hala kan veriyorum iki kez negatif alınca Türkiye’ye gitmeyi planlıyorum. Diyetisyenime yazdım, 7 hafta kalacağım ve toplamda 15 kg vermeyi hedefliyorum. Bir kaç kg burada versem daha rahat ederim diyorum. Spora başladım dün.. her hangi bir ağrım yoktu ama bugün göbeğimde ağrı başladı bıraktım şimdilik, sadece yürüyüş yapacağım galiba bir süre
Sizler nasılsınız? Yarın için tartılar ne gösteriyor :)
tatlım kaç kilosun durum parlak değil bildirim yap ekleyelimKaptanım bu hafta eğer dereceye oynamıyorsanız beni listeye alır mısın. Çünkü listeye girişim bomba etkisi yapacak iyice dibe vuracaksınız. Durum iyiyse bozmak istemem
93 kiloyum kuzum yaatatlım kaç kilosun durum parlak değil bildirim yap ekleyelim
77.6 dan93 kiloyum kuzum yaa
Yaşasın kendime ortiii buldum93 kiloyum kuzum yaa
Ama çoğunun ödem olduğunu düşünüyorum. Ben de bugün karatay diyetine başladım. Haftaya yıkıcam listeleri inşallah.
Cherry Mom im karatay diyeti hususunda desteklerini bekliyorum
Bende yapmaya çalışıyorım fakat vücudum ara öğün yapmaya o kadar alışmış ki resmen kendimle savaş veriyorumYaşasın kendime ortiii buldum:))
Daha sık geleceğim canım. Ben de özledim. Diyetisyenle yeniden diyete başladığım zaman da hızlandırıcı, ödem atıcı ne verirse paylaşırım artık :)canım merakta bırakma sık sık gel özledim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?