Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla yazarken aklıma geldin yazmasammı diye düşündüm işte ben bu yüzden Karatay yapamıyorum ekmeksiz sütlü tatlusız ve 5 saat açlık zorladı beni
Ama seni takdir ediyorum, bi müddet dışarıda yemeyin açık alana gidin sen belirlemiş olursun yiyecekleri

Yok ya sıkıntı değil eşim genelde tatlı yemezdi yemekten sonra yiyesi tuttu :)) benim öyle tatlı krizlerim faln tutmuyor allahtan yoksa evet zor olurdu kadın meyve şekerini bile kabul etmiyor :))

Sen bildir canım takip eferiz seni
bende durum fena ben bir kendime geleyim...yazarım yine....kızlar ben 68 lerde iken süpersin daha fazla verme diyolar....biraz daha düştüğümde yüzüm iğrenç leşiyo sanki...yüzü çok çöken biri değilim...topludur yüzüm ama ....birden insanlar zayıflamış görünce....garipsemişlerdir..ama 68 idealim oluyo sanki....

Vücut olarak aşırı zayıf durmuyosun zaten melitacım boyuna görede indiğin kilo gayet iyiydi hatta spor la sıkılaşman bile lazım bence, yüze gelince az su içenlerin yüzü çöküyomuş diye duyardım ama pek bilmiyorum tabi bilen paylaşsın fikirlerini,iyisin böyle

Sporsuz kilo verenlerin yüzü çöküyor kasdan gidiyor çünkü benim hep koca yanaklar sabit çoğunlukla insanlar anlamaz kilo verdiğimi o yüzden

*** 5. Takım 636. Etap***

toplight (79,4/)
Nurumcan94 (85/) izne ayrılmak istiyor
Leyl-i-fer (76/75,4/0,6/%0,39) geçen hafta bildirimde bulunmadığı için 2 ye bölündü
emnis (76/)sabit
matruj1 (62.5/62,8/-0,30/-%0.48)
alwaysnforever (56/55,2/0,8/%0,48) 2. defa bildirimde bulunmadığı için 3 e bölündü

5. Takım Ortalaması:

guziss35 70,4 kg yeni üye başlangıç 71,2 kg 21.08.2019
MelodiXX 61,8 kg yeni üye başlangıç 62 kg 20.08.2019 hedef kg 56
Samire tmv 91,8 kg yeni üye başlangıç 92,2 kg 20.08.2019 hedef kg 84
hayatguzel2015 78,4 kg yeni üye başlangıç 79,8 kg hedef kg 60
Libas7 78,4 kg yeni üye başlangıç 80 kg 20.08.2019 hedef kg 59

canım merakta bırakma sık sık gel özledim seni

tatlım kaç kilosun durum parlak değil bildirim yap ekleyelim
93 kiloyum kuzum yaa
Ama çoğunun ödem olduğunu düşünüyorum. Ben de bugün karatay diyetine başladım. Haftaya yıkıcam listeleri inşallah.
Cherry Mom im karatay diyeti hususunda desteklerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…