- 23 Mart 2016
- 30.303
- 91.074
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #312.061
Sıkıntı yok canım üzülme lahmacun karatayda serbest mesela 1 tane tabi :))Bu günkü menüm
Sabah sütle yulaf
Ara öğün yarım yeşil elma
Öğlen bir kase yayla çorbası, 1 kase yeşil mercimek 3 kaşık yoğurt
Ara öğün yarım yeşil elma
Akşam malesef 1.5 lahmacum
Toplam 3 litre su akşam kaçamağım olmasaydı çok iyi olucaktı ama nefsime yenik düştüm
:) Yorma kendini canım yat uyu bahçe işleri çok zorlar insanı istememekte haklısın:))kızlar iyi akşamlar akşam maşallah hareket gelmiş takıma kızlar ben çok yorgunum bir türlü dinlenemeyince çok halsiz kaldım yarın bahçeye gideceğiz eşim kalırız diye ben kalmak istemiyorum bakalım sonuç ne olacak
Menu yazmak neden bu kadar zor geliyor kiBugunkı menüm sabah yufkadan börek yapmıstım onu yedim cay uc dort zeytin ara öğün havuç seftalı birer tane öğlen bır tane biber dolması bır kase yogurt aksam bir kase yogurt corbası karpuz menu yazmak cok zor yuvarlama yazıyorum sizin gibi tek tek olmuyor
Aynen öyle dondurmayla şahaneDimi ya araya dondurma koyacaksın ki tadına varasın :) kaçamak bile hakkıyla yapılmalı felsefem yüzünden kilo sorunu yakamı bırakmıyor :)
Ayyy ben bir daha kaçamak yaparmıyım elimde kaldı çöpe atamadım yidimmmm :)))Aynen öyle dondurmayla şahane
21:30 u kes süper menü :))Sabah
- yarım tabak kadar menemen
- 3 yk lor peyniri
- 3 zeytin
- maydonoz
Öğle
- yarım kase yoğurt
- 3 yk yulaf
- 1 küçük seftali ve tarçın
Akşam
- 3 4 yk eriste
- 1 köfte büyüklüğünde haşlanmış et
- bolca lor peynirli salata
Ara(21.30)
- 1 parça çikolata
- 3 ceviz, 3 findik, 9 10 kabak çekirdeği
- 2 yk kabak yemeği ve 2 yk yoğurt (tadına bakmam icin çok israr ettiler =) )
Aralarda şekersiz kahve bitki çayları vs.
Spor yok
Krall menü :))) baştacıdır oBugünkü menüm
Sabah
Ara
- 2 haşlanmış yumurta
- 1 domates
- 1 parça peynir
- 4 zeytin
- 1 çay bardağı ceviz içi
- Yeşil çay
Akşam
- 1 kupa sütlü neskafe
- 2 ceviz
3 lt su
- Misket köfteli nohut yemeği (küçük bir tabak)
- 1 kase yoğurt
45 dk leslie
Dimi21:30 u kes süper menü :))
Uyu ölü taklidi yapDimi
Ah bi durabilsem akşamları iyice istahim açılıyor sanki
Harika menüBugünkü menüm
Sabah
Ara
- 2 haşlanmış yumurta
- 1 domates
- 1 parça peynir
- 4 zeytin
- 1 çay bardağı ceviz içi
- Yeşil çay
Akşam
- 1 kupa sütlü neskafe
- 2 ceviz
3 lt su
- Misket köfteli nohut yemeği (küçük bir tabak)
- 1 kase yoğurt
45 dk leslie
Menümtoplight kardelelen321
Klasik karatay kahvaltım :)
Saat 4 bir avuç leblebi çok az kuru üzüm
Akşam
Pikniğe gittik 1 köfte 2 tane tavuk pirzola salata ayran
Bir avuç kağıt helva
( Kızlar daha önce ekipte konuşmuştuk gün içinde kalorisi olmayan sıvıları yaZmayı gerek görmüyoruz şekersiz Türk kahvesi soda sade granül kahve gibi.. kahvaltıdan sonra bir de öyle bir kahve içiyorum hep )
Su 2buçuk gibi
Spor 45 + 30 dk bisiklet
Tüh ya bizim takım 8. OlmuşÇok iyi olmuş ben Ankara'dayım kimsem yok burada ://
Sen birde listeye gir Ozman daha bir hırslanıyor insan çünkü asıl yarış ve sorumluluk Ozmann başlıyor
Bu arada tüm takımların sonuçları her hafta burada diğer ekiplere de göz gezdirebilirsiniz
Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
En Büyük TÜRKİYE743. ETAP CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASIEn Büyük TÜRKİYE ( 03 - 10 Eylül 2021) ***4.Takım 743. Etap*** İKİNCİ Lori (98.9/98.4/0.5/%0,506) BLU3 (64.9/63.9/1/%1,541) Lusi ( 60.1/58.4/1.7%2,829) Tavsannesi (56.5/56.4/0.1/%0,177) Dahlia_ (64.1/63.7/0.4/%0,624) Lady Tenar...www.kadinlarkulubu.com
Ben 2.ci çocuktan sonra kiloları verememiştim diyetisyene gittim ödem atıcı formül vermişti bana 2 kilo su 1 limon 1 kabuk tarçın 1 yeşil elma 5 tane karabiber 5 tane karanfil bunları akşamdan kaynat ılıyınca şişeye koy sabah uyandığında bununla güne başla bütün gün iç demişti özellikle adet bitiminde mutlaka 3-4 gün yap demişti ben faydasını gördüm istersen sende deneYalnız böyle bir girişin handikapı + görmediktir ödem nedeniyle biliyorsun.. o nedenle ödem atıcı bir şeyler yapsam iyi olacak. Kim bilir kaç kes spora başlayıp + çıkıp bunalıma girdim hayatımda :) ödem olduğunu bilsem de gıcık oluyorum bu duruma.
Teşekkür ederiz efenim layık olmaya çalışıyoruzKrall menü :))) baştacıdır o
Haftaya 1.lik bizde inşallahTüh ya bizim takım 8. Olmuş
Bence bunun nedeni gün içi düşük kalorili beslenmek. Yulaf ezmesi yoğurt ile tok tutuyor gibi görünse de akşam yediğini öğlen yesen daha uzun tokluk süresi geçireceğin için 21:30 da yiyeceklerinde fark olacaktır.Dimi
Ah bi durabilsem akşamları iyice istahim açılıyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?