Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sıkıntı yok canım üzülme lahmacun karatayda serbest mesela 1 tane tabi :))
Menün çok güzel spor var mıydı ? :)

:) Yorma kendini canım yat uyu bahçe işleri çok zorlar insanı istememekte haklısın:))

Menüm toplight kardelelen321
Klasik karatay kahvaltım :)
Saat 4 bir avuç leblebi çok az kuru üzüm
Akşam
Pikniğe gittik 1 köfte 2 tane tavuk pirzola salata ayran
Bir avuç kağıt helva
( Kızlar daha önce ekipte konuşmuştuk gün içinde kalorisi olmayan sıvıları yaZmayı gerek görmüyoruz şekersiz Türk kahvesi soda sade granül kahve gibi.. kahvaltıdan sonra bir de öyle bir kahve içiyorum hep )
Su 2buçuk gibi
Spor 45 + 30 dk bisiklet

Menu yazmak neden bu kadar zor geliyor ki yedikçe kağıda yazıp gun sonunda fotografini da atabilirsin Leyl-i-fer öyle yapıyor mesela.

Onun dışında ne kadar yedigini belirtmezsen yorum yapmamız cok zor. Sabahki börek 1 dilim mi 3 dilim mi mesela ya da akşamki karpuz 3 parça mı yoksa 10 parça mı? Cok farkeder ben dikkat etmedigim zaman 3 dilim börek de yerim 10 parca karpuzu da. Genel olarak protein ve sebze daha cok olursa daha iyi olur

Sabah
- yarım tabak kadar menemen
- 3 yk lor peyniri
- 3 zeytin
- maydonoz
Öğle
- yarım kase yoğurt
- 3 yk yulaf
- 1 küçük seftali ve tarçın
Akşam
- 3 4 yk eriste
- 1 köfte büyüklüğünde haşlanmış et
- bolca lor peynirli salata
Ara(21.30)
- 1 parça çikolata
- 3 ceviz, 3 findik, 9 10 kabak çekirdeği
- 2 yk kabak yemeği ve 2 yk yoğurt (tadına bakmam icin çok israr ettiler =) )

Aralarda şekersiz kahve bitki çayları vs.
Spor yok

21:30 u kes süper menü :))

Krall menü :))) baştacıdır o

Harika menü

kardelelen321 spor güncelleme :)
45 + 65dk

Tüh ya bizim takım 8. Olmuş

Ben 2.ci çocuktan sonra kiloları verememiştim diyetisyene gittim ödem atıcı formül vermişti bana 2 kilo su 1 limon 1 kabuk tarçın 1 yeşil elma 5 tane karabiber 5 tane karanfil bunları akşamdan kaynat ılıyınca şişeye koy sabah uyandığında bununla güne başla bütün gün iç demişti özellikle adet bitiminde mutlaka 3-4 gün yap demişti ben faydasını gördüm istersen sende dene

Dimi
Ah bi durabilsem akşamları iyice istahim açılıyor sanki
Bence bunun nedeni gün içi düşük kalorili beslenmek. Yulaf ezmesi yoğurt ile tok tutuyor gibi görünse de akşam yediğini öğlen yesen daha uzun tokluk süresi geçireceğin için 21:30 da yiyeceklerinde fark olacaktır.
Listeye tek tek bakınca çikolata da dahil aslında sorun yok. Kalori hesabı olarak da bence iyi diyet. Ama öğünlerde yediklerin de kilo vermede etkili diye biliyorum.
Ben bu tarz diyetleri metabolizma hızlandırıcı olarak detoks zamanları yapıyorum. ( akşam farklı oluyor tabiki) Ama sürekli olsa gün boyu açlıktan arıza çıkarırım herhalde :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…