- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #312.181
Selam kızlar. Bugün çok yoğun geçti, hastane işleri, bebeiii oyalama, evde birtakım aksamalar, tamirat işleri derken bu saate kaldım.
Kahvaltı
Beş zeytin domates kırmızı biber iki haşlanmış yunurta iki kibrit kutusu peynir bir havuç
Öğle yemeği
Üç kaşık yoğurt
Dört kaşık taze fasulye
Ara öğün
15 beyaz leblebi 2 kuru incir 6 çiğ fındık
Akşam
3 kaşık yoğurt 6 kaşık zeytinyğlı barbunya
Ne yazık ki bir saat önce yine 15 kadar beyaz leblebi yedim ama tartıda 77,5 çıktım :) kave ve çayda sözünüzü dinledim şeker kullanmadım.
Yürüyüş dw bir saat yapmışımdır, nasıl oldu bilmiyorum burası sayesinde yürüyüşe başladım ve azimle az yiyorum eskiye göre. Teşekkürler
Yani makarna pilavı vb kestim kilo verdim eee sonra yedim kiloyu geri aldım olmuyo işte böyle hata yapıyoruz, ben baştan beri aynı şeyi yazıyorum daha sonra yapamıycağım sporu ve beslenmeyi şimdide yapmıycamm..
Denedim çünkü olmuyo geri geliyo, şimdi bile korkuyorum mezun olmaya
Şu dengeleme işini bi becerebilsek sorunumuz kalmayacak da...Her şeyi ölçülü yemek gerçekten çok önemli..
Seneler seneler önce ilk diyetisyene gittiğimde, acayip esnek bir diyetim vardı. Buna rağmen ben diyetisyene sürekli “ şu diyet bir bitse” diyordum, o da bana sürekli “ diyet bitse ne yapacaksın? Sen bana ne yiyeceğini söyle ben sana onu yedireceğim diyordu” aklıma hep sağlıklı beslenme fikrini sokmaya çalışıyordu. Bir de yediklerini diğer öğünlerde dengelemeyi tabiki.
Bende sporla verdiğim 8 kilıyu geri almıştım hemde hiç anlamadım.çaymı o hızlandırıcı ilaç falanmıBu mesajın altına imzamı atıyorum :) ben sporda o hataya düştüm, takılma kilolarımın birisinde kendimi paraladım, 10 km yürüyorum, koşuyorum, ip atlıyorum manyak manyak.. artık bacaklarım tutmuyordu. Diyetisyen “birisine yeter kes artık sporu diyeceğim de aklıma gelmezdi” diyerek üç günlük metabolizma hızlandırıcı verdi %4 ile derece yapmıştım burada :)
Kesinlikle canım.. diyet yaparken nasıl dengeliyoruz ama diyet bitince bunu da yiyeyim yarin dengelerim diyoruz ama o yarın hiç gelmiyor :)Şu dengeleme işini bi becerebilsek sorunumuz kalmayacak da...
Aynı gün dengeleme şartı koyalım kendimizeKesinlikle canım.. diyet yaparken nasıl dengeliyoruz ama diyet bitince bunu da yiyeyim yarin dengelerim diyoruz ama o yarın hiç gelmiyor :)
Bende sporla verdiğim 8 kilıyu geri almıştım hemde hiç anlamadım.çaymı o hızlandırıcı ilaç falanmı
Merhaba bende katılabilir miyim araniza.motive olmaya ihtiyacım var tam 3 yildri her gece karar veriyorum diyete başlamaya ya bir gün sürüyor yada hiç baslayamiyorum .yardım edin banada
Başladınız bile , ama kararlı ve sabırlı olmak kaydıyla.ilk syfadaki kuralları okuyup kabul ettim demelisiniz,Merhaba bende katılabilir miyim araniza.motive olmaya ihtiyacım var tam 3 yildri her gece karar veriyorum diyete başlamaya ya bir gün sürüyor yada hiç baslayamiyorum .yardım edin banada
Bana uyar ne yersen ne yiyemem sorusunu hiç unutmamak lazım. Bunu hayat boyu yaparsak kilo sorunumuz kalmaz bence. Bilmediğimizden değil uygulayamadığımızdan yaşıyoruz bu sorunu.. ama bundan sonra kendimize öğretebiliriz.Aynı gün dengeleme şartı koyalım kendimize
Nasıl olur
Hoşbuldum .inşallah artık yoluna koymak istiyorum neler yapıyorsunuz sizler onerileriniz varmiHoşgeldin aramıza. Benim son zamanlardaki ruh halim böyleydi, sabah başlıyorum öğlen bozuyorum. Burada gerçekten motive olabilir ve diyetini sürdürebilirsin bence
Ben birax daha su içeyim bariBana uyar ne yersen ne yiyemem sorusunu hiç unutmamak lazım. Bunu hayat boyu yaparsak kilo sorunumuz kalmaz bence. Bilmediğimizden değil uygulayamadığımızdan yaşıyoruz bu sorunu.. ama bundan sonra kendimize öğretebiliriz.
Tmm hemen bakıyorum kurallara başta kendim olmak uzere herkesi şaşırtmak istiyorumBaşladınız bile , ama kararlı ve sabırlı olmak kaydıyla.ilk syfadaki kuralları okuyup kabul ettim demelisiniz,
Aynen öyle canım. Bir de sporu zoraki yapıyoruz ama aslında spor insanın bedenini güzelleştirdiği gençleştirdiği gibi insanın ruhuna da iyi geliyo. Ruhsal arınma sağlıyor pozitif enerji kazandırıyor. Bence sporu da hayatın bi parçası haline getirmek gerekiyo.Kesinlikle canım.. diyet yaparken nasıl dengeliyoruz ama diyet bitince bunu da yiyeyim yarin dengelerim diyoruz ama o yarın hiç gelmiyor :)
Kaç kilosun ve kaç olmayı hedefliyorsun bilmiyorum. Mutlaka günlük menü paylaşmanı öneririm. Listelerde olur takım için yarışırsan o da ayrı bir sorumluluk oluyor. Bazen takımın için yemiyorsun :) kendi aramızda ufak tatlı rekabetlerimizin olması da pozitif etkileyecektir. Bu hafta üç kişi yarışıyoruz mesela..Hoşbuldum .inşallah artık yoluna koymak istiyorum neler yapıyorsunuz sizler onerileriniz varmi
Sad3ce bu haftamıKaç kilosun ve kaç olmayı hedefliyorsun bilmiyorum. Mutlaka günlük menü paylaşmanı öneririm. Listelerde olur takım için yarışırsan o da ayrı bir sorumluluk oluyor. Bazen takımın için yemiyorsun :) kendi aramızda ufak tatlı rekabetlerimizin olması da pozitif etkileyecektir. Bu hafta üç kişi yarışıyoruz mesela..
Kesinlikle spor da çok önemli. Ya aslında şu an kilo vermek adına yaptıklarımızı bir yaşam biçimi haline getirmek gerekir. Ben spordan uzaklaştıkça, ki ağırlaştıkça daha da uzaklaşıyor insan, hit antremanlar yapıyordum 10-15 dakikalık. Bence onlar diyetle çok etkili olabilir.. kalori olarak bakınca max 100 kalori yakıyorsun ama metabolizma hızlandırıcı özellikleri nedeniyle etkileri fazla deniyor.Aynen öyle canım. Bir de sporu zoraki yapıyoruz ama aslında spor insanın bedenini güzelleştirdiği gençleştirdiği gibi insanın ruhuna da iyi geliyo. Ruhsal arınma sağlıyor pozitif enerji kazandırıyor. Bence sporu da hayatın bi parçası haline getirmek gerekiyo.
77 kiloyum 65 olmak istiyorum.gunluk menü paylaşırım tabi.egzersizler vakit bulursam yürüyüş yaparim.yarisma olayini tam anlayamasamda zamanla anlar yarismalarada katılırımKaç kilosun ve kaç olmayı hedefliyorsun bilmiyorum. Mutlaka günlük menü paylaşmanı öneririm. Listelerde olur takım için yarışırsan o da ayrı bir sorumluluk oluyor. Bazen takımın için yemiyorsun :) kendi aramızda ufak tatlı rekabetlerimizin olması da pozitif etkileyecektir. Bu hafta üç kişi yarışıyoruz mesela..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?