Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya geçen hafta detoks suyu içtim kabız oldum :)) niye bilmem :) bu hafta yeşil çay aç karna başladım bakalım inş ödem az olur
Ya ben sabah bi yeşil çay içiyorum söylemesi ayıp tuvaletten çıkamıyorum. Ne içtiysem anında atıyorum. Ben de bundan sıkıldım
Sabahları kuru kayısı yiyebilirsin canım 2-3 tane..
Yoğurt da mutlaka tüketilmeli söylediğin gibi. Bağırsaklar için de çok faydası var.

İnşallah canım
Bu arada @kardelelen321 i etiketliycektin sanırım

Ben sabah Yeşilçay içersem baş ağrısından kafamı kaldıramıyorum. Öğleden sonra ara öğünü ya da akşam yemeği sonrası içersem sorun olmuyor. Onu da soda limonla içiyorum zaten.. İnsan bünyesi çeşit çeşit işte :) ama dediğin gibi iyi bir ödem atıcı..

Limonlu yeşil çay veya nescafenin yanına taze meyve veya kuruyemiş şeklinde uyguluyorum mümkün oldukça,şu aralar dondurma oluyo malesef

Tansiyonunu oynatıyor demekki

Limonlu yeşil çay veya nescafenin yanına taze meyve veya kuruyemiş şeklinde uyguluyorum mümkün oldukça,şu aralar dondurma oluyo malesef
Yaz bitince dondurma isteği biraz azalacak ama şimdilik normal gibi.. ben bu yaz defalarca kavun, karpuz peyniri ana öğün olarak yedim. Yanlış mı yanlış, ama süper gidiyor ne yapabilirim diye diye yedim :) burada bence önemli olan dengeli olmak. Dondurma tabiki yiyebiliriz.. miktarını ayarladıktan sonra, her gün yemedikten sonra bence afiyetle yiyebiliriz. Ayrıca külah veya magnum gibi çikolata yoksa yediğimiz dondurmada bence iyi bir ara öğün..

Kuzum beni yanlış etiketlemişsin kardelelen321 olacak.
Tamam böyle kaydeder im o zaman.
Send2 hoşgeldin canım listeye böyle daha istikrarlı olacaksın inanıyorum sana
İnşallah canım benim çok sağol

Sodalı olanı da sevdim aslında ama günde bir kez kullanıyorum söylediğim nedenden ötürü

Öyle mi diyordu hatırlamıyorum hiç ya bu kitabında ara ara tekrar okumak gerekiyor insan unutuyor :)) kayısı yiyebilirim aslında ne olacak doğru diyorsun ben Karatay dan da sıkı yapıyorum galiba
Aynen =) Ben kitabini okumadim ama internette öyle yazmışlardı yanlış yönlendirmek istemem

Valla ben devamlı kek yapıyorum buzluğa atıyorum 2 3 gün eşimle oğlum bitiriyor ben bakıyorum :)) alıştım artık sadece çaya ama eskiden 3 bardak içerdim şimdi bir iki tadı kalmadı :)))
Ben de yapar yemem diyet zamanlarında. Ama diyet yapmıyorsam yiyorum ya. Hep diyorum ki bunu yiyeyim dengelerim. Ama hep yeme kısmında kalıyorum. Dengeleme hiç olmuyor. Diyette çok farklı bir insana dönüyorum.

Selam kızlar ben sıvı diyeti yapıyorum artık ne yidiğimi içtiğimi yazmama gerek yok
Akşam misafirlerim vardı tatlılar çerezler meyveler havada uçuştu ama ben sadece çayımı yudumladım ve yavaş yavaş iştahımında azalmaya başladığını hissediyorum bu sefer başaracağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…