Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim ufaklık şimdi uyudu. Koşubandında biraz yürüyeyim bari ben de.
Kolay gelsin canım. İyi yağ yakmalar sana ben de 45 dakika yürüdüm duşumu aldım şimdi kahve içiyorum. bugünkü sporum bitti bence.. Yarin dinlenmeyi düşünüyorum. Çünkü dikiş yerlerimdeki ağrıyı takip ederek yapıyorum bu sporları. Şu an biraz ağrıyor, yarın dinlendirmek iyi gelecektir.

Umarım bir an önce istediğin kiloya ulaşırsın. Kaç gün yapacaksın bu diyeti canım? Bir de nasıl besleniyorsun sıvı diyetinde ?

Bugünkü menüm ;

Sabah; 2 dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 2 üçgen peynir, 5 zeytin, domates salatalık, 2 ceviz

Ara ; 1 bardak süt, 1 kayısı

Öğlen ; 80 gr ton balıklı salata, 1 dilim ekmek

Ara; 2 ceviz, filitre kahve, soda

Akşam; 1 dilim ekmek, 8 kaşık patlıcan yemeği, 1 kase yoğurt

Ara ; yeşilçay

3 litre su
2000 ip atlama
45 dakika yürüyüş

Umarım bir an önce istediğin kiloya ulaşırsın. Kaç gün yapacaksın bu diyeti canım? Bir de nasıl besleniyorsun sıvı diyetinde ?
Umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız
21 gün ilk hedefim sonra duruma göre bakacağım
Sıvı diyetim ise şöyle
Sabah 1 bardak limonlu su
1 bardak meyve suyu taze sıkılmış
1 tane ceviz
Ara öğün 1 bardak sütlü Nescafe
Öğlen sınırsız çorba sebze çorbası olursa daha iyi olur
Sınırsız ayran
Ara öğün meyve suyu
Akşam yoğurt içine limon suyu pul biber
Aralarda türk kahvesi soda yeşilçay içiyorum
Şimdilik iyi gidiyor pazartesi 80 dim
Şu anda 77.8 im

Sağol canım ben de 45 dk yürüdüm ter içinde kaldım. Tabiki de sen fazla zorlama kendini dikişler daha yeni.

Bugünkü menüm
Sabah
  • 2 haşlanmış yumurta
  • Az peynir
  • Domates
  • Ceviz
  • Yeşil çay
Öğle
  • 1 kupa sütlü neskafe
  • 1 avuç leblebi
  • 2 ceviz
Akşam
  • 1 kepçe mercimek çorbası
  • 6 tane yalancı çiğ köfte
3 lt su
45 dk yürüyüş

Sağol canım ben de 45 dk yürüdüm ter içinde kaldım. Tabiki de sen fazla zorlama kendini dikişler daha yeni.
İyi yürümüşsün canım.. hepsi yağlardan gitmiş olsun :) Kesinlikle dinleneceğim yarın belki öbür gün de.. sonuçta her şeyin başı sağlık..

Of of of.. sen bilirsin canım ama ben senin yerinde olsam 21 gün böyle beslenmeyi tercih etmezdim.

Valla ben devamlı kek yapıyorum buzluğa atıyorum 2 3 gün eşimle oğlum bitiriyor ben bakıyorum :)) alıştım artık sadece çaya ama eskiden 3 bardak içerdim şimdi bir iki tadı kalmadı :)))
Valla ben devamlı kek yapıyorum buzluğa atıyorum 2 3 gün eşimle oğlum bitiriyor ben bakıyorum :)) alıştım artık sadece çaya ama eskiden 3 bardak içerdim şimdi bir iki tadı kalmadı :)))
Benimde canım var az yerim yada yapmam bak bugün pizza yaptım onlara 1 dilimle yetindim bide işin koruma kusmında almamak için böyle alıştırıyorum kendimi.zaten haf4ada 2-3 çaya kahveye gece misafirim oluyo benim yanında bisküvi gofret verip yememeye çalılıyorum, kek poğça yapsam yerim yoksa kokar

İyi geceler kızlar bugün köye geldim.(kaynanamlarin evine) bunca meyve ve sebze varken yine irademe sahip çıktım.Her zaman ki gibi YEMEDİMMM.
Menüm
Sabah
4 tane üzüm
6,7 tane susamlı kraker

Öğlen

1 tabak pilav
1 kase cacık
1 adet domates

Ara öğün
1 adet tek şekerli çay( daha önce 3 şekerli içen insana göre gayet iyi bence )
İncir
iki tane dilim karpuz (kup küp kesilir ya o şekilde iki dilim)

Akşam
2 adet dometes
Yarım salatalık
1,2 kaşık pilav

Karbonhidrat nasıl ödeme neden oluyo
Fazla karbonhidrat tüketimi ödemi arttırdığı için karbonhidrat azaltılıp protein almak gerekir. Ama bu hiç karbonhidrat almayalım demek değil. Çünkü aynı zamanda karbonhidrat en hızlı enerjiye dönüşen besin. Mesela spor öncesi karbonhidrat sonrası protein önerilir.

Dakikalardır yanlış alıntı yaptığım şeyi silmeye çaluştı bunun kolay bi yolu yokmu ya üfff sinir oldumm

Neyse birinciler paylaşıyorda ki gülümse arkadaşı okuyun bakın ne tavsiye ediyor

Dakikalardır yanlış alıntı yaptığım şeyi silmeye çaluştı bunun kolay bi yolu yokmu ya üfff sinir oldumm
Her şeyi ölçülü yemek gerçekten çok önemli..
Seneler seneler önce ilk diyetisyene gittiğimde, acayip esnek bir diyetim vardı. Buna rağmen ben diyetisyene sürekli “ şu diyet bir bitse” diyordum, o da bana sürekli “ diyet bitse ne yapacaksın? Sen bana ne yiyeceğini söyle ben sana onu yedireceğim diyordu” aklıma hep sağlıklı beslenme fikrini sokmaya çalışıyordu. Bir de yediklerini diğer öğünlerde dengelemeyi tabiki.

Selam kızlar. Bugün çok yoğun geçti, hastane işleri, bebeiii oyalama, evde birtakım aksamalar, tamirat işleri derken bu saate kaldım.

Kahvaltı
Beş zeytin domates kırmızı biber iki haşlanmış yunurta iki kibrit kutusu peynir bir havuç

Öğle yemeği
Üç kaşık yoğurt
Dört kaşık taze fasulye

Ara öğün
15 beyaz leblebi 2 kuru incir 6 çiğ fındık

Akşam
3 kaşık yoğurt 6 kaşık zeytinyğlı barbunya

Ne yazık ki bir saat önce yine 15 kadar beyaz leblebi yedim ama tartıda 77,5 çıktım :) kave ve çayda sözünüzü dinledim şeker kullanmadım.

Yürüyüş dw bir saat yapmışımdır, nasıl oldu bilmiyorum burası sayesinde yürüyüşe başladım ve azimle az yiyorum eskiye göre. Teşekkürler

Yani makarna pilavı vb kestim kilo verdim eee sonra yedim kiloyu geri aldım olmuyo işte böyle hata yapıyoruz, ben baştan beri aynı şeyi yazıyorum daha sonra yapamıycağım sporu ve beslenmeyi şimdide yapmıycamm..
Denedim çünkü olmuyo geri geliyo, şimdi bile korkuyorum mezun olmaya

Leblebi de sıkıntı yok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…