- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #312.341
Canım bırakma cumaya kadar neler değişir. Senden de iyi bi eksi bekliyoruz. Takım için kendin için mücadeleye devam..Geçersin geçersin ben artıyım zira
Ya kiloluyken ip nasıl atlanırki çok zor,hem dizlere zararlı değilmiGünde 7 bin ip atlıyordum, yürüyordum falan filan.. 7 bin ip gerçekten insani değil. Tabiki mezun olunca atlamadım ve 62 ye çıktım bir süre sonra. Sonra 62-65 arası gitmeye başladım. Tüp bebek tedavisine 65 ile başladım. Her şey bittiğinde de elimde 80 li kilolar kaldı :) şimdi ilk etapta 65 olmak istemen bundan aslında. Hep hayıflandım, hamilelikte alacaktım bu kiloları hamile kalmak için uğraşırken aldım diye :) şu zamanı bunu düzeltme fırsatı olarak görüyorum bakalım..
Teşekkür ederim canım inşallah olur Öyle bişey de geçen haftaki utanç tablosu gurur tablosuna dönüşür.Harikasın canım 1.lik yola çıkmış geliyo bile ☺
Olsunn cumaya daha çok var sıkı tut biraz canımGeçersin geçersin ben artıyım zira
yoo bırakmak yoook elimden geleni yaparım takımım ve kendim için, yeni haftaya bismillahCanım bırakma cumaya kadar neler değişir. Senden de iyi bi eksi bekliyoruz. Takım için kendin için mücadeleye devam..
Ne u4ancı canım yarışıpta artı gelmedinki ayların artısı bu daha önce nasıl gittiyse bu sefer gelmemwk üzere gidicek inşallahTeşekkür ederim canım inşallah olur Öyle bişey de geçen haftaki utanç tablosu gurur tablosuna dönüşür.
:)))) yok aynen devam ediyorum bugün semizotu pişirdim özellikleRahatlama:)))
Ay kızlar benim menüde birde hurmalı keten tohumlu elmalı bar vardı ama yarım flaann yedim oğlum çok sevdi :) dedim çikolata yiyeceğine bunu ye :)
7 bin atlarken 6 lı kilolardaydım canım. Şu an tek seferde max 2000 atlıyorum. Dizlerimde sorun olmadığı için sıkıntı çekmiyorum. Ama yakında laparoskopi oldum ondan kontrollü atlıyorum.Ya kiloluyken ip nasıl atlanırki çok zor,hem dizlere zararlı değilmi
Nasıl doyuyorsunuz bu menülerle ben böyle yesem şekerim düşer hemenEki Görüntüle 2301721
Kahvaltım
Öğlen yulaflı yoğurt,akşam kabaklı yoğurt planlıyorum,bide elmalı detoks çay yaptımmı kısmet artık
Yalnız bacaklarım ağrıyo yine bugün
Yeni hafta yeni başlangıç canım. Cuma’ya kadar güzel sonuçlar alabilirsinselam kızlar hafta sonum acayip yopğun geçti misafirilerim var pazar günüde kışlık hazırlıkları falan yeme içme desen çok düzenli değildim bugün dikkat ed,yorum bakalım cuma günü nasıl olcak
Yok halis muhlis market ürünü :)) arı marka :))yapılabilir aslında ama vakit yok ben yemeğimi zor yapıyorumbir de bu barları evde yapabilsek , gıpta ediyorum herşeyi evinde yapanlara. Yoksa ben yaptım deme
Aynen ben de çok özeniyorum evde böyle şeyler yapanlara ama benim de hiç vaktim olmuyo ne yazıkki.Yok halis muhlis market ürünü :)) arı marka :))yapılabilir aslında ama vakit yok ben yemeğimi zor yapıyorum
O menüyle bende doymayabilirim amaNasıl doyuyorsunuz bu menülerle ben böyle yesem şekerim düşer hemen
İlk başlarda zor oluyo canım. Sonraları alışıyorsun. Bi de düşünce yapımızı da değiştirmemiz gerekiyo. Böyle doymam gibi düşündüğümüzde zaten doymuyoruz. O kahvaltıda çok güçlü bi protein var yumurta. Onu her sabah tüket asla acıkmazsın. Protein insana saatlerce yetecek enerji veriyor. Karbonhidrat isekısa süreli enerji veriyor. Sonuç olarak protein ağırlıklı beslendiğinde enerjin çabuk bitmediğinden kolay acıkmıyorsunNasıl doyuyorsunuz bu menülerle ben böyle yesem şekerim düşer hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?