Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya kiloluyken ip nasıl atlanırki çok zor,hem dizlere zararlı değilmi

Canım bırakma cumaya kadar neler değişir. Senden de iyi bi eksi bekliyoruz. Takım için kendin için mücadeleye devam..
yoo bırakmak yoook elimden geleni yaparım takımım ve kendim için, yeni haftaya bismillah
Teşekkür ederim canım inşallah olur Öyle bişey de geçen haftaki utanç tablosu gurur tablosuna dönüşür.
Ne u4ancı canım yarışıpta artı gelmedinki ayların artısı bu daha önce nasıl gittiyse bu sefer gelmemwk üzere gidicek inşallah

Ay kızlar benim menüde birde hurmalı keten tohumlu elmalı bar vardı ama yarım flaann yedim oğlum çok sevdi :) dedim çikolata yiyeceğine bunu ye :)

bir de bu barları evde yapabilsek , gıpta ediyorum herşeyi evinde yapanlara. Yoksa ben yaptım deme

Ya kiloluyken ip nasıl atlanırki çok zor,hem dizlere zararlı değilmi
7 bin atlarken 6 lı kilolardaydım canım. Şu an tek seferde max 2000 atlıyorum. Dizlerimde sorun olmadığı için sıkıntı çekmiyorum. Ama yakında laparoskopi oldum ondan kontrollü atlıyorum.

Birde kk de okumustum sanki bir hafta da dört beş kilo veriyormuşsun sadece patetes haslama yiyerek onu mu yapsam ki sebze falan ben yemiyorum en azından patetesı severim

selam kızlar hafta sonum acayip yopğun geçti misafirilerim var pazar günüde kışlık hazırlıkları falan yeme içme desen çok düzenli değildim bugün dikkat ed,yorum bakalım cuma günü nasıl olcak
Yeni hafta yeni başlangıç canım. Cuma’ya kadar güzel sonuçlar alabilirsin

Nasıl doyuyorsunuz bu menülerle ben böyle yesem şekerim düşer hemen
O menüyle bende doymayabilirim ama Leyl-i-fer uzun süredir diyette midesi artık küçülmüştür eminim ilk diyet zamanlarında menüsü böyle değildir. O yüzden sen bunu örnek alma zamanla düşür aldığın kaloriyi

Nasıl doyuyorsunuz bu menülerle ben böyle yesem şekerim düşer hemen
İlk başlarda zor oluyo canım. Sonraları alışıyorsun. Bi de düşünce yapımızı da değiştirmemiz gerekiyo. Böyle doymam gibi düşündüğümüzde zaten doymuyoruz. O kahvaltıda çok güçlü bi protein var yumurta. Onu her sabah tüket asla acıkmazsın. Protein insana saatlerce yetecek enerji veriyor. Karbonhidrat isekısa süreli enerji veriyor. Sonuç olarak protein ağırlıklı beslendiğinde enerjin çabuk bitmediğinden kolay acıkmıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…