- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #312.521
Anlaşıldı :)) söyle evdekilere bitirsinler o börek ve sütlaçları canım :))Merhabalar
Bugün ard arda kotu şeyler yedim biliyorum topa tutulmaya hazırım
Sabah:
-2 yumurta, 2 yk lor ve 1 tk tereyağı ile omlet
-2 zeytin ve domates
-1 dilim kıymalı börek (Cherry Mom bugun de yedim o borekten keske bugun yemeseydim)
Ara:
-1 kase sütlaç
-1 tane ece çikolata
Aksam:
Henüz yemedim ama
-1 tabak kabak yemeği
-1 kase yoğurt
45 dk leslie
20 dk kol egzersizi
Karatay kahvaltısı nasıl oluyoo?Menümtoplight kardelelen321
Sabah: Karatay breakfast of course
Ara: leblebi - yeşil elma
Akşam: yoğurt çorbası salata fırında mantar kaşarlı :/
Su : 2.5 lt kadar
Spor: sabah ve akşam olmak üzere toplam 25 dk park aletleri + 35 dk yürüyüş + 60 dk bisiklet ( bugün iyi ki tembelliğim üstümdeymişşkardelelen321 uyuyan devi uyandırdın )
Şöyle canım :) ekmeksiz ceviz ve iki yumurta şartKaratay kahvaltısı nasıl oluyoo?
Yumurta hariç güzelmişŞöyle canım :) ekmeksiz ceviz ve iki yumurta şart
Valla bu kahvaltıyı yapınca 5 saat garanti tokum çok iyi geldi bana. Başta iki yumurta yemekten bıkmıştım omlet yapıyordum ama fark ettim ki hiç biri haşlama yumurta giibi tok tutmuyorYumurta hariç güzelmişbeyazını hiç yiyemiyorum şu yumurtanın
Beyazını yemeden yapsam nasıl olur acaba bi denemek lazım güzel gözüküyorValla bu kahvaltıyı yapınca 5 saat garanti tokum çok iyi geldi bana. Başta iki yumurta yemekten bıkmıştım omlet yapıyordum ama fark ettim ki hiç biri haşlama yumurta giibi tok tutmuyor
Ceviz özellikle öneririm o da çok iyi tok tutuyor. Bir çay bardağı kadar olacak birde rafine tuz kullanmıyorum kaya tuzu :)Beyazını yemeden yapsam nasıl olur acaba bi denemek lazım güzel gözüküyor
Tabak cok guzel görünüyor valla canım çekti =)Şöyle canım :) ekmeksiz ceviz ve iki yumurta şart
Tabak cok guzel görünüyor valla canım çekti =)
Yumurtadaki proteinin cook büyük kısmı beyazinda bulunuyor. Belki beyazsiz yeterince tok tutmazBeyazını yemeden yapsam nasıl olur acaba bi denemek lazım güzel gözüküyor
Banada öyle geliyor canım diyettekilere özellikle beyaz yemeyi önerirlr ya bundan olsa gerekYumurtadaki proteinin cook büyük kısmı beyazinda bulunuyor. Belki beyazsiz yeterince tok tutmazCherry Mom daha iyi bilir ama
Benim bildiğim beyazı kalsiyum içeriyor, tok tutan kısmı sarısı.. zaten civciv olan da orası ya, kalorinin büyük kısmı da sarıda.. bazen 3 yumurta ikisinin beyazı ile omlet yedim dediklerini duyuyoruz ya. İki beyaz tercih etme nedeni kalori düşürüp miktar arttırmak tahminimce..Banada öyle geliyor canım diyettekilere özellikle beyaz yemeyi önerirlr ya bundan olsa gerek
+ yok da eksi de az olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?