Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi akşamlaar

Bugünkü menüm,

Sabah
yarım kıymalı kır pidesi

Öğlen
küçük bi parça et
Bi tane armut

Akşam
Bi büyük kase çorba
Küçük bi elmanın 4te 1i

Su bugün diğer günlere göre iyi içtim 1,5 litre. Kuru dolma yaptım öğleden önce küçücük bi tane de ondan yemiş olabilirim

Anlaşıldı :)) söyle evdekilere bitirsinler o börek ve sütlaçları canım :))

Menüm toplight kardelelen321
Sabah: Karatay breakfast of course
Ara: leblebi - yeşil elma
Akşam: yoğurt çorbası salata fırında mantar kaşarlı :/
Su : 2.5 lt kadar
Spor: sabah ve akşam olmak üzere toplam 25 dk park aletleri + 35 dk yürüyüş + 60 dk bisiklet ( bugün iyi ki tembelliğim üstümdeymişş kardelelen321 uyuyan devi uyandırdın )

Karatay kahvaltısı nasıl oluyoo?

Yumurta hariç güzelmiş beyazını hiç yiyemiyorum şu yumurtanın
Valla bu kahvaltıyı yapınca 5 saat garanti tokum çok iyi geldi bana. Başta iki yumurta yemekten bıkmıştım omlet yapıyordum ama fark ettim ki hiç biri haşlama yumurta giibi tok tutmuyor

Valla bu kahvaltıyı yapınca 5 saat garanti tokum çok iyi geldi bana. Başta iki yumurta yemekten bıkmıştım omlet yapıyordum ama fark ettim ki hiç biri haşlama yumurta giibi tok tutmuyor
Beyazını yemeden yapsam nasıl olur acaba bi denemek lazım güzel gözüküyor

Banada öyle geliyor canım diyettekilere özellikle beyaz yemeyi önerirlr ya bundan olsa gerek
Benim bildiğim beyazı kalsiyum içeriyor, tok tutan kısmı sarısı.. zaten civciv olan da orası ya, kalorinin büyük kısmı da sarıda.. bazen 3 yumurta ikisinin beyazı ile omlet yedim dediklerini duyuyoruz ya. İki beyaz tercih etme nedeni kalori düşürüp miktar arttırmak tahminimce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…