Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar
Akşam yeni baskül aldim.
Bu sabah aç karna ve tuvalete gittikten sonra tartildim.56.80 cuma 58 .80 Gr köyde oldugumu biliyorsunuz zemin öyle dümdüz değil acaba ondan mı bu kadar düşük gosterdi. Bir de ard Arda bastım mi alakasız kilo gösterimi var 38 kg gibi acaba bu baskulde mı bozuk yoksa yerden mi kaynaklı ?

Kafamda deli sorular

İtiraf: Nedense 56.80 grm olduğuma inanmiyorum.

Eki Görüntüle 2302305 Eki Görüntüle 2302305
Kızlar şimdi de böyle ölçtü kafayı yiyecem bunu da iade edecem
Zeminden kaynaklı olabilir canım önce sabit bir zemin bulmalısın bence. Zemin iyi olmadığında farklı farklı sonuçlar çıkıyor. Sonra da ağırlığından emin olduğun bir şeyi tartıp doğruluğuna bakabilirsin belki.. tartı değiştirirken en büyük sorun bu aslında. Mevcut tartın eksik ya da fazla tatsa bile baştaki kilonu da o tattığı için verdiğin kilolarda fark olmuyor sonuçta.

Günaydın herkese

Gün ayamadı bana canım. Düne göre +1 im. Dün akşam regl ağrılarım başladı muhtemelen ondan ama bu artıya hiç gerek yoktu boşuna mı maydonoz suyu içiyorum acaba :) ayrıca keşke o keki ben kesseydim diyorum şimdi. Ödem de olsa yemeden + olmak insanın canını sıkıyor. En azından derdim ki akşam akşam kek yedim haliyle kilo yaptı :)

Gunaydın kızlar dun bıraz cok yedim ben bu diyet işini yapamayacağım galiba

İnanmadan hiç bir şey olmuyor canım. Ben kaçamak yapmadım, o kadar ip atladım +1 çıktım. Bu durumda arkama bakmadan kaçmam gerek :) ama ben değil o kilolar kaçacak :)
Bence bu işe öyle bakmamak lazım. Bir öğünde uyamadıysan telafi etmek ve yola devam etmek en güzeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…