- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #312.561
Çok denedim ama ağzıma o dokusu geldiğinde yutamıyorum yaYumurtadaki proteinin cook büyük kısmı beyazinda bulunuyor. Belki beyazsiz yeterince tok tutmazCherry Mom daha iyi bilir ama
Yüksek puanlı olan dakika hesabı düşük puanlı olan sayı canım.Bölgesel egzersiz mi acaba. İki tane var orada yüksek puanlı olan aletli olabilir mi? :)
Bizde de aynı durum mevcut maalesefHahaaha ben hep maruz kalıyorum bu duruma alıştım galiba eşim dursa çocuk durmuyor keksiz bir günümüz yok :))
O zaman omlet gibi yapsanız böyle sarisiyla beyazini çırpıp. Öyle karışınca da mı yiyemiyorsunuzÇok denedim ama ağzıma o dokusu geldiğinde yutamıyorum ya
Son denediğimde yiyemiyordum ama bi deniyim bakim bugünO zaman omlet gibi yapsanız böyle sarisiyla beyazini çırpıp. Öyle karışınca da mı yiyemiyorsunuz
Bozuk mu bilmem ama canım düz zeminde tartılma gerekiyo. Zemin düz olmadığından farklı sonuçlar çıkarıyordurEki Görüntüle 2302305 Eki Görüntüle 2302305
Kızlar şimdi de böyle ölçtü kafayı yiyecem bunu da iade edecem
GünaydınGünaydın herkese
Zeminden kaynaklı olabilir canım önce sabit bir zemin bulmalısın bence. Zemin iyi olmadığında farklı farklı sonuçlar çıkıyor. Sonra da ağırlığından emin olduğun bir şeyi tartıp doğruluğuna bakabilirsin belki.. tartı değiştirirken en büyük sorun bu aslında. Mevcut tartın eksik ya da fazla tatsa bile baştaki kilonu da o tattığı için verdiğin kilolarda fark olmuyor sonuçta.Eki Görüntüle 2302305 Eki Görüntüle 2302305
Kızlar şimdi de böyle ölçtü kafayı yiyecem bunu da iade edecem
İyiyim canım sen nasılsınGünaydınnasılsıın ?
Günaydın herkese
Canım gerçekten istersen başarırsın. Pes etme derim.Gunaydın kızlar dun bıraz cok yedim ben bu diyet işini yapamayacağım galiba
Gunaydın kızlar dun bıraz cok yedim ben bu diyet işini yapamayacağım galiba
Diyetisyene gitmeden son son yemiyorsun umarım :) bir iki hafta o kiloları vermek için uğraşıyorsun sonramerhaba arkadaşlar günaydın cuma diyetisyene gittikten sonra burda daha çok aktif olucam şu an biraz saldım çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?