- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #312.541
Beyazinda 3 g protein 0.5 g karb 0 yağ->16 kalBenim bildiğim beyazı kalsiyum içeriyor, tok tutan kısmı sarısı.. zaten civciv olan da orası ya, kalorinin büyük kısmı da sarıda.. bazen 3 yumurta ikisinin beyazı ile omlet yedim dediklerini duyuyoruz ya. İki beyaz tercih etme nedeni kalori düşürüp miktar arttırmak tahminimce..
Oh oh oh ne iyi yapmışım. Lakin o park aletlerini ne diye kaydedeyim onu bilemedimMenüm @toplightkardelelen321
Sabah: Karatay breakfast of course
Ara: leblebi - yeşil elma
Akşam: yoğurt çorbası salata fırında mantar kaşarlı :/
Su : 2.5 lt kadar
Spor: sabah ve akşam olmak üzere toplam 25 dk park aletleri + 35 dk yürüyüş + 60 dk bisiklet ( bugün iyi ki tembelliğim üstümdeymişşkardelelen321 uyuyan devi uyandırdın )
Demek sarısının kalorisi yağdan geliyor da kalsiyum neredinde acaba? Kabuğunda mı ?Beyazinda 3 g protein 0.5 g karb 0 yağ->16 kal
Sarısı 3.2 g protein 0.1 g karb 5.3 g yag-> 64 kal imis
Bölgesel egzersiz mi acaba. İki tane var orada yüksek puanlı olan aletli olabilir mi? :)Oh oh oh ne iyi yapmışım. Lakin o park aletlerini ne diye kaydedeyim onu bilemedim
Bir anda 78 ol inş :)) az kaldı eminim79 ile başım belada, o kadar ip atlıyorum nereye gidiyor acaba? Sabah umarım güzel bir eksi görürüm..
Evet bölgesel egzersiz diyebiliriz sanırımBölgesel egzersiz mi acaba. İki tane var orada yüksek puanlı olan aletli olabilir mi? :)
Yani evet bölgesel e giriyor galiba bacak olanları yaptım kol bel çevirme flan hepsini yaptımOh oh oh ne iyi yapmışım. Lakin o park aletlerini ne diye kaydedeyim onu bilemedim
Eşime kek yaptım.kesmiyorum bile, ağzıma bir parça atarım diye, çünkü huyumdur.. gelip kendisi kessin diye bekliyorum. ben de bu arada maydonoz suyu içiyorum. 69 olaydım affetmezdim ama şimdilik kaçamak istemiyorum :)Bir anda 78 ol inş :)) az kaldı eminim
Sarısında yağ var diye demekki vermiyorlarmış ama Karatay yağ delisi olduğu için doğal yağlardan kaçındırmıyor insanı mantıklıda geliyor bana ..Beyazinda 3 g protein 0.5 g karb 0 yağ->16 kal
Sarısı 3.2 g protein 0.1 g karb 5.3 g yag-> 64 kal imis
Hahaaha ben hep maruz kalıyorum bu duruma alıştım galiba eşim dursa çocuk durmuyor keksiz bir günümüz yok :))Eşime kek yaptım.kesmiyorum bile, ağzıma bir parça atarım diye, çünkü huyumdur.. gelip kendisi kessin diye bekliyorum. ben de bu arada maydonoz suyu içiyorum. 69 olaydım affetmezdim ama şimdilik kaçamak istemiyorum :)
Sarisindanmis. Diger mineraller demir vs de sarisinda. Beyazında sadece protein ve biraz sodyum varmısDemek sarısının kalorisi yağdan geliyor da kalsiyum neredinde acaba? Kabuğunda mı ?
Keserken yemiyorsan ne güzel. Ama dediğin gibi biraz da mecbursun sanki :) aslında benim de iradem sağlamdır ama uzun zamandır bol kaçamaklı yaşadığım için şu an hiç güvenmiyorum kendime.belki yeni diyete başladığım için özellikle akşamları aşırı derecede tatlı, çerez vs istiyorum. şimdilik görmezden geliyorum bu isteği :)Hahaaha ben hep maruz kalıyorum bu duruma alıştım galiba eşim dursa çocuk durmuyor keksiz bir günümüz yok :))
Yok yemiyorum canım evet irade kilolar gittikçe güçleniyor bence o döngüyü bozmak istemiyorsunKeserken yemiyorsan ne güzel. Ama dediğin gibi biraz da mecbursun sanki :) aslında benim de iradem sağlamdır ama uzun zamandır bol kaçamaklı yaşadığım için şu an hiç güvenmiyorum kendime.belki yeni diyete başladığım için özellikle akşamları aşırı derecede tatlı, çerez vs istiyorum. şimdilik görmezden geliyorum bu isteği :)
Kesinlikle ondandır canım ekmeği kestiğimden beri bende rahatladım güzel menü olmuş tebrikler :))İyi akşamlar kızlar, bugün dışarıdaydım zor geçer diye düşündüm ama öyle olmadı. Ama suyu az içtim galiba, yatana kadar 1 lt daha içerim
Sabah 2 sahanda yumurta, domates, salatalık, 6 zeytin
Öğle 30 beyaz levlebi (ufaklar, ucuzundan:)), 2 ceviz, 2 kuru kayısı
Ara 1 şekerli türk kahvesi
Akşam 1 tabak yağsız domatesli glutensiz makarna
Spor 1 saat yürüyüş
Tartıda eksi görüyorum inşallah devam eder, Cumaya sağlam bir eksi görürüm. Nedense kendimi çokmince hissediyorum:)) ama fotolara bakınca ne yazık ki kollar göbiş fena. Glutensiz beslendiğim için midem bağırsağım çok rahat ondan mı acaba? Hiç gaz ağrı sızı zorlanma yok...
Teşekkür ederim. Sen buranın gurususun anladığım kadarıyla, bir sevindim şimdi senin menümü beğenmeneKesinlikle ondandır canım ekmeği kestiğimden beri bende rahatladım güzel menü olmuş tebrikler :))
Bana diyetisyen dereotu önermişti tatlı krizlerine karşı. Şimdi bu yazından sonra içeriğine baktım magnezyum, Demir, kalsiyum varmış. Önerdiği zaman da nefret ederdim dereotundan :) ama tatlı krizlerini aşmak için alıştım. Bende işe yarıyor.Kızlar regli zamanı tatlı isteğine bakıyordum da bilmediğim bir şey okudum paylaşayım..regli zamanı magnezyum oranı düşüyormuş demir zaten düşüyor :)
...Ayrıca magnezyum düzeyinde azalmada tatlı isteğine neden olur. Tatlı krizlerini önlemek için mutlaka magnezyum tüketimine de dikkate almak gerekmektedir. Tüm yeşil yapraklı sebzeler, baklagiller, tahıllar, kepekli pirinç, fındık, ceviz, badem, patates, üzüm, kakao, çikolata magnezyumdan zengin besinlerdir.
Aynen ben de bekliyorum bakalım güçlü iradenin geri gelmesini. Bir de yesem, ceza sporu yapmam gerekecek. Yemek üç saniye yakmak üç bin saniye, bu durum bazen yıldırıyor beni :)Yok yemiyorum canım evet irade kilolar gittikçe güçleniyor bence o döngüyü bozmak istemiyorsun
Ay keşke olmasaydım 2018 Mayıs'dan beri bu takımdayım bu kötü bişey ola ki devamlı burdayımTeşekkür ederim. Sen buranın gurususun anladığım kadarıyla, bir sevindim şimdi senin menümü beğenmene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?