Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım bozma moralini çok iyi gidiyorsun. Belki bu cuma istediğin gibi bi sonuç çıkmaz ama haftaya o ödemleri atınca 2 kat fazlası gidecek. Azmini kırma lütfen. Regl şişkinliği hepimizin başına geliyo maalesef bundan kaçış yok. Bi hafta sonra ne iyi etmişim de o keki yememiş im de diyebilirsin söyliiim

Galiba cabuk pes ediyorum aslında sizin gibi ip atlayıp dikkat etsem cabuk verırım de

Galiba cabuk pes ediyorum aslında sizin gibi ip atlayıp dikkat etsem cabuk verırım de
Diyete psikolojik olarak hazır olmak cok önemli bence. Eminim burdaki hemen herkes tamam yarın başlıyorum diyip defalarca bozmuştur. Önce kafada bitirmek gerekiyor. Ben de ilk buraya geldigimde hazır değildim. Vermeyi istemekle hazır olmak farklı seyler bence. Neredeyse 2 ayda sadece 1 kilo verebildim. 1 ileri 2 geri -300 +200 gittim gittim geldim. Ama şimdi son 2 haftadır daha iyi gidiyorum ve kendimi cok daha hazır hissediyorum.

Bende artıyım hala yaa.üstelik senin sebebin belli benim neden.o yüzden modum düşük belki bugün yürürüm.sende limon kullan ödemi atsın bide sadece yürü iki gün bakalım nolacak

İşte bu Harikasın

Gunaydın kızlar dun bıraz cok yedim ben bu diyet işini yapamayacağım galiba
Bunu vücuduna da söylemek istermisin
(ben seni bu şekilde sarkık ve şişman olarak daha çok seviyorum, hiç öyle fit ve sağlıklı olmak için az yiyemem, biz en iyisi xxxl bedenler için alışverişe gidelim seninle,çocuklarımın da eşimin de benim sağlıklı olmama ihtiyacı yok nasıl olsa hepimiz bir gün yaşlanıcaz ve hastalanıcaz en iyisi bugün ben bi ziyafet çekiyim kendime)diyebilirmisin

Azmin sonu zaferdir, istediğin sonuca ulaşacağına inanıyorum gerçekten

bende zaayıflayınca ve verdiğim kilolar yağdan gidince baya küçülmüştüm kimse 2 çocuk annesi olduğuma iannmıyodu kilo gerkçekten yaşlı gösteriyo ve biz kadınlar gerçekten isteyip azmedince yapamayacağımız hiç bir şey yok yeter ki gönülden isteyelim ve kararlı olalım

Benim boy var ya yuzum de uzun oda buyuk gosterıyor

Aynen canım reglden olduğunu bilince insan gideceğine de emin oluyor. Aslında bugun olsam süper olur Cuma’ya kadar ödemden kurtulurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…