- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #312.581
yok canım o kadar değilDiyetisyene gitmeden son son yemiyorsun umarım :) bir iki hafta o kiloları vermek için uğraşıyorsun sonra
Canım bozma moralini çok iyi gidiyorsun. Belki bu cuma istediğin gibi bi sonuç çıkmaz ama haftaya o ödemleri atınca 2 kat fazlası gidecek. Azmini kırma lütfen. Regl şişkinliği hepimizin başına geliyo maalesef bundan kaçış yok. Bi hafta sonra ne iyi etmişim de o keki yememiş im de diyebilirsin söyliiimGün ayamadı bana canım. Düne göre +1 im. Dün akşam regl ağrılarım başladı muhtemelen ondan ama bu artıya hiç gerek yoktu boşuna mı maydonoz suyu içiyorum acaba :) ayrıca keşke o keki ben kesseydim diyorum şimdi. Ödem de olsa yemeden + olmak insanın canını sıkıyor. En azından derdim ki akşam akşam kek yedim haliyle kilo yaptı :)
Ben de iyiyiim güne yorgun başladım bugün yüzmeye gittim geldimİyiyim canım sen nasılsın
Galiba cabuk pes ediyorum aslında sizin gibi ip atlayıp dikkat etsem cabuk verırım deİnanmadan hiç bir şey olmuyor canım. Ben kaçamak yapmadım, o kadar ip atladım +1 çıktım. Bu durumda arkama bakmadan kaçmam gerek :) ama ben değil o kilolar kaçacak :)
Bence bu işe öyle bakmamak lazım. Bir öğünde uyamadıysan telafi etmek ve yola devam etmek en güzeli.
Süpersin canım kaç dakika yüzdün. Listeye kaydedeyimBen de iyiyiim güne yorgun başladım bugün yüzmeye gittim geldim
50 dakika yüzdüm, 3500 adım da tempolu yürüdüm. Gün içinde başka bişey yapmam heraldeSüpersin canım kaç dakika yüzdün. Listeye kaydedeyim
Tamam tatlım ben böyle kaydediyorum50 dakika yüzdüm, 3500 adım da tempolu yürüdüm. Gün içinde başka bişey yapmam heralde
Diyete psikolojik olarak hazır olmak cok önemli bence. Eminim burdaki hemen herkes tamam yarın başlıyorum diyip defalarca bozmuştur. Önce kafada bitirmek gerekiyor. Ben de ilk buraya geldigimde hazır değildim. Vermeyi istemekle hazır olmak farklı seyler bence. Neredeyse 2 ayda sadece 1 kilo verebildim. 1 ileri 2 geri -300 +200 gittim gittim geldim. Ama şimdi son 2 haftadır daha iyi gidiyorum ve kendimi cok daha hazır hissediyorum.Galiba cabuk pes ediyorum aslında sizin gibi ip atlayıp dikkat etsem cabuk verırım de
Bende artıyım hala yaa.üstelik senin sebebin belli benim neden.o yüzden modum düşük belki bugün yürürüm.sende limon kullan ödemi atsın bide sadece yürü iki gün bakalım nolacakGün ayamadı bana canım. Düne göre +1 im. Dün akşam regl ağrılarım başladı muhtemelen ondan ama bu artıya hiç gerek yoktu boşuna mı maydonoz suyu içiyorum acaba :) ayrıca keşke o keki ben kesseydim diyorum şimdi. Ödem de olsa yemeden + olmak insanın canını sıkıyor. En azından derdim ki akşam akşam kek yedim haliyle kilo yaptı :)
İşte bu HarikasınDiyete psikolojik olarak hazır olmak cok önemli bence. Eminim burdaki hemen herkes tamam yarın başlıyorum diyip defalarca bozmuştur. Önce kafada bitirmek gerekiyor. Ben de ilk buraya geldigimde hazır değildim. Vermeyi istemekle hazır olmak farklı seyler bence. Neredeyse 2 ayda sadece 1 kilo verebildim. 1 ileri 2 geri -300 +200 gittim gittim geldim. Ama şimdi son 2 haftadır daha iyi gidiyorum ve kendimi cok daha hazır hissediyorum.
Bunu vücuduna da söylemek istermisinGunaydın kızlar dun bıraz cok yedim ben bu diyet işini yapamayacağım galiba
Azmin sonu zaferdir, istediğin sonuca ulaşacağına inanıyorum gerçektenDiyete psikolojik olarak hazır olmak cok önemli bence. Eminim burdaki hemen herkes tamam yarın başlıyorum diyip defalarca bozmuştur. Önce kafada bitirmek gerekiyor. Ben de ilk buraya geldigimde hazır değildim. Vermeyi istemekle hazır olmak farklı seyler bence. Neredeyse 2 ayda sadece 1 kilo verebildim. 1 ileri 2 geri -300 +200 gittim gittim geldim. Ama şimdi son 2 haftadır daha iyi gidiyorum ve kendimi cok daha hazır hissediyorum.
Benim boy var ya yuzum de uzun oda buyuk gosterıyorbende zaayıflayınca ve verdiğim kilolar yağdan gidince baya küçülmüştüm kimse 2 çocuk annesi olduğuma iannmıyodu kilo gerkçekten yaşlı gösteriyo ve biz kadınlar gerçekten isteyip azmedince yapamayacağımız hiç bir şey yok yeter ki gönülden isteyelim ve kararlı olalım
Yapmışlığım olduğu için sana da takılıyorum canım. :)yok canım o kadar değil
Canım bozma moralini çok iyi gidiyorsun. Belki bu cuma istediğin gibi bi sonuç çıkmaz ama haftaya o ödemleri atınca 2 kat fazlası gidecek. Azmini kırma lütfen. Regl şişkinliği hepimizin başına geliyo maalesef bundan kaçış yok. Bi hafta sonra ne iyi etmişim de o keki yememiş im de diyebilirsin söyliiim
dennisgo ödem uçup gidecek ama kek yeseydin ekstra bir yığın sporla anca gidecekti bozma moralini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?