- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #312.601
bende yapmamak için kendimi zor tutuyorum:)Yapmışlığım olduğu için sana da takılıyorum canım. :)
Her gün limon kullanıyorum canım. Maydanoz suyu ya da Yeşilçay ile tüketiyorum. İp atladım maalesef canım..ben de yarın spor yapmam diyordum, zaten gün boyu dışarıda olacağım.Bende artıyım hala yaa.üstelik senin sebebin belli benim neden.o yüzden modum düşük belki bugün yürürüm.sende limon kullan ödemi atsın bide sadece yürü iki gün bakalım nolacak
Ben de benzer bir şey yapıyorum ama biraz daha rencide ediyorum kendimi. Dünyaları yemişsin daha ne yiyeceksin diyorum :)Selam kızlar
Hiç kimse vazgeçmeyi düşünmesin bakalım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşıncaya kadar durmak yok ben şöyle yapıyorum mesela ben bunu daha önce çok kez yedim tadını da biliyorum yimesemde olur diyorum kendimi frenliyorum yersem kilo alacağım yemessem vereceğim diyorum ve yemiyorum
Tarçınlı süt ile :) gerçekten Harika bir öneri değil mi, tam da yerini tutar şimdi ıslak kekin..Şuan çikolatalı ıslak kek diye delirebilirimnasıl çıkcak aklımdan şu akan çikolatalaaar
Fazla güzelmiş kıyıpta içemem ben şimdi onuTarçınlı süt ile :) gerçekten Harika bir öneri değil mi, tam da yerini tutar şimdi ıslak kekin..
Kakaolu süt de olurTarçınlı süt ile :) gerçekten Harika bir öneri değil mi, tam da yerini tutar şimdi ıslak kekin..
Canım hızlı egzersiz derken cardio mu yaptın. Bölgesel egzersiz mi. 1. Sayfada spor puanlama tablosu var. Oradakilerden hangisini yaptın tespit edip söyleyebilir misin.Spor yaptım hızlı egzersiz 30 dakika 1 saatte yürüyüş yaptım ama felaket hamlamışım her yerim şimdi den acıyor yarın daha çok acıcak
Cardio yaptımCanım hızlı egzersiz derken cardio mu yaptın. Bölgesel egzersiz mi. 1. Sayfada spor puanlama tablosu var. Oradakilerden hangisini yaptın tespit edip söyleyebilir misin.
nerdeyse hoşgeldin yazacaktım masalFazla güzelmiş kıyıpta içemem ben şimdi onu
o 38 yağ kilosu olabilirmiGünaydın kızlar
Akşam yeni baskül aldim.
Bu sabah aç karna ve tuvalete gittikten sonra tartildim.56.80 cuma 58 .80 Gr köyde oldugumu biliyorsunuz zemin öyle dümdüz değil acaba ondan mı bu kadar düşük gosterdi. Bir de ard Arda bastım mi alakasız kilo gösterimi var 38 kg gibi acaba bu baskulde mı bozuk yoksa yerden mi kaynaklı ?
Kafamda deli sorular
İtiraf: Nedense 56.80 grm olduğuma inanmiyorum.
Aynen daha da güzel olur. Sonuçta çikolatanın hammaddesi de kakao :)Kakaolu süt de olur
yanında başka şey yokmu miktarı az sankiEşim evde olmayınca pek tabi yemek yapmadım :) akşam yemeğim buyrun :)) semiz otu dere otu maydanoz yoğurt sarımsak cevizz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?