Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende artıyım hala yaa.üstelik senin sebebin belli benim neden.o yüzden modum düşük belki bugün yürürüm.sende limon kullan ödemi atsın bide sadece yürü iki gün bakalım nolacak
Her gün limon kullanıyorum canım. Maydanoz suyu ya da Yeşilçay ile tüketiyorum. İp atladım maalesef canım..ben de yarın spor yapmam diyordum, zaten gün boyu dışarıda olacağım.
Ayrıca bugün fırında mantar yiyeyim diyorum. Mantar da iyi ödem attırıyor sonuçta.. sote yerine fırında yersem daha hafif olacaktır.

Selam kızlar
Hiç kimse vazgeçmeyi düşünmesin bakalım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşıncaya kadar durmak yok ben şöyle yapıyorum mesela ben bunu daha önce çok kez yedim tadını da biliyorum yimesemde olur diyorum kendimi frenliyorum yersem kilo alacağım yemessem vereceğim diyorum ve yemiyorum

Ben de benzer bir şey yapıyorum ama biraz daha rencide ediyorum kendimi. Dünyaları yemişsin daha ne yiyeceksin diyorum :)

Spor yaptım hızlı egzersiz 30 dakika 1 saatte yürüyüş yaptım ama felaket hamlamışım her yerim şimdi den acıyor yarın daha çok acıcak
Canım hızlı egzersiz derken cardio mu yaptın. Bölgesel egzersiz mi. 1. Sayfada spor puanlama tablosu var. Oradakilerden hangisini yaptın tespit edip söyleyebilir misin.

o 38 yağ kilosu olabilirmi

Bugünkü menüm ;

Sabah; 2 dilim ekmek, 3 üçgen peynir, 2 ceviz, domates salatalık

Ara; sütlü kahve

Öğlen ; ton balıklı salata ( 80 gr ton balığı)

Ara; 15 tane üzüm, 7 badem

Ara; 1 bardak kefir

Akşam ; fırında mantar 200 gr, 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek.

Ara; Yeşilçay soda limon

3 litre su
2000 ip atlama kardelelen321

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…