- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #312.681
Deniyim bakim az kaldı adete de gerçi benim göbüş hep ödemli nedense. Gündüz dümdüzüm akşam 5 aylık hamileAdet döneminde iki gün dene istersen :) sıradan bir günde etki edeceğini sanmıyorum. Bu kilo vermek için değil ödem atmak için veriliyordu bana. Makarna ile nasıl ödem atılıyor bilmiyorum ama dediğim gibi eskiden işe yarardı bugun bakalım nasıl olacak :)
Olurdu tabii, nasıl olmasın? Bence makarna her zaman masum sıkıntı soslarda :) tek başına makarna kilo aldırmaz herhalde.. tatsız tuzsuz bir şey oluyor. Tadı süper olmayan hiç bir şey kilo aldırmıyor bence :)Ama şöyle bi petso soslu makarna güzel olmaz mıydııah aaah
Yeşil çay içiyorum canım o bana iyi geliyo. Suyu 3 lt içiyorum genelde ama bugün nedense çok susuyorum arttıra bilirim yaniYeşilçay, maydonoz ödem atıcı ne bulursan iç canım. Bana akşam fırın mantar yaramış gibi.. her bünyede farklı etkiler oluyor sonuçta. Bir de bol su iç canım. Ödemi en iyi çözen şey su sonuçta.
bakalım yarın kaç olacak ben de merak ediyorum.
Tadı süper olan şeylerde hep kilo ağliciğiimOlurdu tabii, nasıl olmasın? Bence makarna her zaman masum sıkıntı soslarda :) tek başına makarna kilo aldırmaz herhalde.. tatsız tuzsuz bir şey oluyor. Tadı süper olmayan hiç bir şey kilo aldırmıyor bence :)
Deniyim bakim az kaldı adete de gerçi benim göbüş hep ödemli nedense. Gündüz dümdüzüm akşam 5 aylık hamile
Yeşil çay içiyorum canım o bana iyi geliyo. Suyu 3 lt içiyorum genelde ama bugün nedense çok susuyorum arttıra bilirim yani
Ben de yıllardır buna ağlıyorum :) Yağsız, sossuz makarna sanırsın ki brokoli..Tadı süper olan şeylerde hep kilo ağliciğiim
Bu dönemlerimde bende aşırı terleme ateşlenme olur zaten. Evet o zaman içmeye devam. İçelim güzelleşelimDaha çok susama nedenin içtiğini Yeşilçay ile atman olabilir mi canım? Madem susuyorsun içmeye devam :)
Kiloma yansımıyoTam bir ödem tarifi yaptın şu an :) yapısal mı bir dolaşım sıkıntısı mı acaba ? Adet dönemi kaç kilo alırsın ? Ben 2-3 arası, bu diyetle onu almazdım işte. Kilo verdirmiyor bence, verdiğin kilonun ortaya çıkmasını sağlıyor sadece.
Kiloma yansımıyoadete bi hafta kala akşam olan göbüş gündüz de oluyo tek fark o. Bilemedim ki bi sorun mu var acaba yada ilaçtan kaynaklı olabilir mi kii. Bi de endokrin doktorum şöyle bişey demişti ama bilemiyorum ne kadar doğru tezmiş, prolaktin ve dopamin aynı yerden salgılanıyomuş prolaktin şikayeti olanların kilo şikayeti de oluyomuş. İkisinin birbiriyle ilgili olduğunu düşünüyodu ama kanıtlanmış değil tabii.
Canım ilaçtan bi kurtulsaydımDoktorun araştırmaya değer bulmamış ama sonuçta bir sorun olsa kesin araştırırlardı.. ilacın yan etkilerinden olabilir dediğin gibi..
Çok güzel olmuş gel beni ye diyorMarul çiğ köftesini bulamayınca adlı eserim :)) oldu bence deneyebilirsiniz kuru göğüs eti anca böyle gider :))
Yidim bendeÇok güzel olmuş gel beni ye diyor
Bence listede olmak ve takım için yarışmak seni de olumlu etkiliyor.. ben de senin gibiyim..Bu arada şu ana kadar tatlı isteği yok. Bu dönemde çok olur normalde ama.. Çok muhteşem bişey bu benim için. Çok mutluyum.
Marul çiğ köftesini bulamayınca adlı eserim :)) oldu bence deneyebilirsiniz kuru göğüs eti anca böyle gider :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?