- 23 Mart 2016
- 30.226
- 90.930
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #312.701
Sağol tatlım :)Aynen öyle diyetteyiz diye yediklerimizden zevk almayacağız diye birşey yokAfiyet olsun canım çok güzel görünüyor, yemesi de keyifli olmuştur. Yemek yemek bir zevk sonuçta :)
Harika görünüyo canım afiyet olsunMarul çiğ köftesini bulamayınca adlı eserim :)) oldu bence deneyebilirsiniz kuru göğüs eti anca böyle gider :))
Aynen öyle canım. Motivasyonum arttı resmen. İnşallah hep böyle devam ederBence listede olmak ve takım için yarışmak seni de olumlu etkiliyor.. ben de senin gibiyim..
Sağol kuzum :)Harika görünüyo canım afiyet olsun
Hiç keyfim yok ya hergün tartılmanın bi zararı işte.Leyl-i-fer nerelerde acep hiç görünmedi bugün
Sabah aç karnına yürüyüş ve spor yaptım tartı yine oynamadıreglide olmadım sinir bir şişkinlik var yeşil çay içiyorum ama ne gariptir içince kusuyorum neden öyle ki aç karna içilmez mi bu şey :)
Herkeste değişik etkileri var demek. Ben sabah içersem gün boyu başım ağrıyor. Soda ve limon ekleyince biraz içilesi oluyor ama öğleden sonra olmadan içmiyorum hiç bir zaman..
Diyorum ya tansiyonu düşürüyo diye ondan kusuyosun banada bulantı yapıyo. Yemekten 2 saat sonra falan vede limonlu içmenizi tavsiye ederimMideni mi üşüttün yoksa canım niye kustursunki çay.
Evet bana zencefil de yaramıyor valla çay olarak zayıflamaya yardımcı bişey içemiyorum var mı başka bildiğiniz bir şeyDiyorum ya tansiyonu düşürüyo diye ondan kusuyosun banada bulantı yapıyo. Yemekten 2 saat sonra falan vede limonlu içmenizi tavsiye ederim
Zencefilde tansiyonu yükseltebiliyo söyliyim.
Bitkilerinde yan etkisi oluyo sonuçta
Evet bana zencefil de yaramıyor valla çay olarak zayıflamaya yardımcı bişey içemiyorum var mı başka bildiğiniz bir şey
[/QUOTE
İç yinede ama 1 kere , günaşırı,limonla falan
İç tok karna.
Bide elmalı limonlu tarçınlı karanfilli çay var arada da onu yaparsın
Sende aç karnına mı içiyorsun? Valla 5 kere iiçtim tesadüf falandır dedim ama 5 inde de kustumMideni mi üşüttün yoksa canım niye kustursunki çay.
Evet canım boşuna her gün tartılmayın demiyorlar. Bir de Cuma tartısı sendromu gelişiyor burada. Ona nasıl takılmayız bilmiyorum ama vücudu rahat bıraksak yaptıklarımızla kilo vermemiz imkansız. Sanırım şu an kilo vermek adına üstüne düşeni yapmanın rahatlığına ulaşmalısın..Hiç keyfim yok ya hergün tartılmanın bi zararı işte.
15 dk leslie yaptım canım
Kayısı çayı denedin mi? Benim canımdır kendisiEvet bana zencefil de yaramıyor valla çay olarak zayıflamaya yardımcı bişey içemiyorum var mı başka bildiğiniz bir şey
Paketli Form kayısı biliyorum sadece başka var mı ? Bana form çaylarıda yaramıyor içmeyi kestiğim anda kabızlık ve gaz sıkıntısı yaşıyorum fenaKayısı çayı denedin mi? Benim canımdır kendisi
Bu ikisini denemiştim ben. Paketlilerde sinemaki oluyo o bağımlılık yapıyomuş diye duydumPaketli Form kayısı biliyorum sadece başka var mı ? Bana form çaylarıda yaramıyor içmeyi kestiğim anda kabızlık ve gaz sıkıntısı yaşıyorum fena
Aldım ekran görüntüsü sağol canımBu ikisini denemiştim ben. Paketlilerde sinemaki oluyo o bağımlılık yapıyomuş diye duydum
Afiyet şifa olsunAldım ekran görüntüsü sağol canım
Aynen ya resmen tembelleştiriyor bağırsakları çok fena
Canımkızlar selamlar, dün ve bugün çok zor bir süreçten geçtim, yazamadım, umuyorum yarıştan çıkarılmıyorumdur(( dün ve bugün yediklerim aşağıda. gerçi dün hiçbir şey yemedim...
dün 1 şekerli türk kahvesi, 1 şekerli nescafe, 1 lt su
bugün 2 şekerli türk kahvesi, 1 küçük kase papates kızartması ve 1 küçük kase pilav, ızgara tavuk pirzola
bu kadar, bugün 2 lt su içtim. dün spor yok. bugün sadece 20 dakika yürüyüş ne yazık ki.
moralim düzelsin yemem de normalleşir. yarın normal yerim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?