- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #313.101
Aynı şeyi ben diyecektim resmen kendi kendini in doktoru olmuş ne olur ne olmaz biliyor tebrik ederimmm valla ahanda bana yetiştinnnnnn
hurma diyetinden bahsetsene canım nedir?
Sevgili doktorumuz hoş geldin sefalar getirdin. Evet biz iyi döndük, listede olmak ikimize de çok iyi geldi. Yeniden mezun olacağızHanımlar nasılsınız? :)
Ben doktor oldum da geldim övünmek gibi olmasın :)
Bu hafta ikinci olmussunuz tebrik ederimmdennisgo ve kardelelen321 dönüsünüz muhtesem olmus
Canım
Sabah öğlen akşam 7 hurma 1 kase yoğurt yiyormuşsun sadece. Suyunu içip sporunu yaparsan iyi kilo verdiriyormuş. Ben de yapmadım burada konuşurken öğrendim. Kızlar yapacak Çarşamba - Perşembe sonuçlarını göreceğiz beraber
hoşbulduk canım
ilk bebeğimde ilk aydan hamile kalmıştım bunda da öyle olur diye hayal ediyorum tabi nasip kısmet
eğer ilk aydan olursa ekimde hamile kalırım o zamana kadar 64 olmak istiyorum.
hamile kalınca diyetisyene gidecem nasıl beslenmem gerek ona göre devam edecem canım
ben aslında 60 olmak istiyorum biraz göbek ve kalça var vermek istiyorum ama bu sene bir türlü veremedim haziranda diyetisyene başladım 2 ay gittim yok 100 gram bile veremedim umudum kırıldı bıraktım
ben diyetime yüzde doksan sadığım ama spor yok çalıştığım için akşam yaparım diyorum akşam olunca ev işi çocuk derken sonraki güne atıyorum
Leyl-i-fer unutma hurmalarıııı :)) ay inş güzel olacak umutluyumm sonra tam gaz devam :))
İnşallah en kısa zamandaŞu ara iradem çok sağlam bu kadar kilo alırken hiç erteleyemez, canım istediği anda hemen yerdim.. ama karşılığını da alacağım :)
Tabiki yaklaştırmam bileeee misall bisiklet üstündeyimm ciciimmm :))Daha var ama sana mutlaka yetişeceğim. Sen de benim seni yakalamama izin vermeyebilirsin bence :)
İlk hedefim senin şu anki kilon. Son operasyon kilosunu attım geçen hafta , 75 olunca 5. Tedavi kilom da gitmiş olacak. Hedefimi 4. Ye dikeceğim :)
Dediğiniz gibi gerçekten vücudumun nerede ne yapacağını genel olarak biliyorum. Bazen beni şaşırtıyor ne yapsam işe yaramıyor o zaman benim stresimi görmeniz lazım :)
Nasıl etiketleniyor bilmiyorum ama dün 1 saat yüzdümArkadaşlar spor bildirimi yaparken beni etiketlemenizi rica ediyorum. Listeye kaydederken sürekli geri dönüp kontrol etmek zorunda kalıyorum zorlanıyorum.
Süpersin canım. Ben de koltuk üstündeyim kahve içiyorum. Bu durumda tabiki yetişmeme izin vermezsin :)Tabiki yaklaştırmam bileeee misall bisiklet üstündeyimm ciciimmm :))
Oooo süperr hayırlı uğurlu olsun Şeymacııım. Çok sevindim canım benim. Üzerinden koca bi yük kalkmıştır artık.Hanımlar nasılsınız? :)
Ben doktor oldum da geldim övünmek gibi olmasın :)
Bu hafta ikinci olmussunuz tebrik ederimmdennisgo ve kardelelen321 dönüsünüz muhtesem olmus
@ kardelelen321 halinde birleşik olarak canım ben şimdi görmen için ayrı yazdım :)Nasıl etiketleniyor bilmiyorum ama dün 1 saat yüzdüm
@ bu işaretin yanına kardelelen321 yazınca etiketlenmiş oluyorsun canım.Nasıl etiketleniyor bilmiyorum ama dün 1 saat yüzdüm
@ kardelelen321 halinde birleşik olarak canım ben şimdi görmen için ayrı yazdım :)
Sendeki bu azim olduktan sonra halledersin sen hepsiniDenemiş gibi yapmak iyi taktikmiş. Ama bunu kendinden saklayamadığın için denemediğini içinde biliyorsun. Bir önceki kilo verişim benim de hamile kalmak içindi şimdi hamilelik kilosu verme derdinde olmam lazımdı. Araya bir de hamile kalma çalışması kilosu ekledim :)
1 saat yüzme çok iyi olmuş canım. Hem keyifli hem tüm vücut çalışıyor. Eksi olarak yansır umarımNasıl etiketleniyor bilmiyorum ama dün 1 saat yüzdüm
Sendeki bu azim olduktan sonra halledersin sen hepsini
tamam bir görelim bakalım kızlar ne kadar kilo verecekCanım
Sabah öğlen akşam 7 hurma 1 kase yoğurt yiyormuşsun sadece. Suyunu içip sporunu yaparsan iyi kilo verdiriyormuş. Ben de yapmadım burada konuşurken öğrendim. Kızlar yapacak Çarşamba - Perşembe sonuçlarını göreceğiz beraber
Tartı hiç affetmiyor ya.. ama toparlarsın canım.. zaten burada olmanın en güzel yanı kontrollü gitmek. Alırken de verirken de az oluyor.. şimdi senin de toparlaman kolay olacakCuma günü 76.2 dim şimdi ise 76.6 yım hafta sonu azcık kaçamak yaptım hemen tartı gösterdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?