- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #313.501
Vücut bu kaptanım kim bilir neden nem kaptı. Ama sen böyle beslenip sporu yapınca o da bu ruh halinden çıkıp sana karşılığını verecek mutlaka sıkma canını. Ben de 76,7 yi arıyorum tartıda şu an ama kayboldu :)canım listeye 64,5 olunca girebiliyorsun zaten ama yarışmaya giriş hedefin kaçtı onu merak ettim onu yazayım demiştimvermen gereken kilonun %5 fazlası isen bir de hemen listeye girebiliyorsun
kızlar yukarda bilirimleri topladım onları listeye ilave edeceğim şimdi kçüğün okul sorunları düzelmedi sabah okula gittim döndüm gene uykusuzum işin kötü tarafı bu hafta hiç kaçamak yapmadım tartılmadım ama sabit çıkmak moralimi bozdu neden böyle oldu anlamadım
tatlım şimdi baktım da kurallar değiştiği için senin mezun olabileceğin hedef kilon 70 oluyor o yüzden maalesef şu an mezuniyet veremiyoruz 3 hafta önce olaydı mezun olmuştun kurallar değiştiHayırlı cumalar olsun
Kilom 74.8toplight kaptanım ben regl artısı gelmeden 1. Mezuniyetimi yaşıyım diyorum
Canım haftaya istediğin sonucu alacaksın ben inanıyorum. Hiç stres yapma.Adet dönemi ve ödem atıcısız geçince, spor da aksayınca böyle oldu. bir de misafir var düzenimiz karmaşık buna rağmen dikkat ediyorum, bütün abur cuburları reddediyorum sadece yemeklerde eşlik ediyorum diğerlerine :) 76,7 gördükten sonra tek kaçamağım çikolata 177 kalori çikolata yemem oldu. Yani 77,5 olmamı açıklayan bir şey yok aslında. Düzelir umarım haftaya. Zaten gelecek Cuma için hedefim 75. Gerekirse zorlayacağım da kendimi :)
Yok kız cenaze kaçamak derken 5 kilo verdim ama alıştım sıvı diyetine orda haklısınBunu sıvı diyeti yapan biri söylüyorsa ona göre kolay tabi☺tek tip diyete3 bir süre sonra sıkıyo vede kilo ilk günlerde veriliyo sonra minimum
Eki Görüntüle 2304946
1.dennisgo 1595 puan
2.Cherry Mom 1430 puan
3.pawlover 728,5 puan
Arkadaşlar spor dereceleri bu şekilde.
Eline sağlık canım. Belki bu hafta daha az puan topladın ama hemen her gün sporun var senin de..tebrikler :) yeni hafta hepimiz için çok güzel olacakEki Görüntüle 2304946
1.dennisgo 1595 puan
2.Cherry Mom 1430 puan
3.pawlover 728,5 puan
Arkadaşlar spor dereceleri bu şekilde.
Tam istediğim yerdesin şuanAkşamki kayısı çayı yeni tartıya yansıyo galibaa -200üm daha varmıışş, 53,7
MaleseeffTam istediğim yerdesin şuan
Cnm hedef kilon bana çok yakın yoksa sende mi benim gibi minyonsun
Amann alışmış olman lazım minyon olmanın da güzel yanları varMaleseeffhiç hoşlanmıyorumm
tabikide uygun
Eşler aynıymışAmann alışmış olman lazım minyon olmanın da güzel yanları var
Ben bu sene öyle bı ayt ve tyt sınavına girmiştim geç kaldım eşimle su almaya gittik . Bakkalda dışarda duran suyu aldım okula kostüm eşimde parayı öderken bakkal amca sormuş kızıni mi sınava getirdin yoksa kızkardeşini mi ? Adam şok tabi bı çıktım sınavdan anlattı gül gül öldük yaa
Bu arada eşim 1.86
Evet kaptanım mezun olmak istiyorumcanım listeye 64,5 olunca girebiliyorsun zaten ama yarışmaya giriş hedefin kaçtı onu merak ettim onu yazayım demiştimvermen gereken kilonun %5 fazlası isen bir de hemen listeye girebiliyorsun
canım mezuniyet mi yazacağız anlamadım bu kısmı
kızlar yukarda bilirimleri topladım onları listeye ilave edeceğim şimdi kçüğün okul sorunları düzelmedi sabah okula gittim döndüm gene uykusuzum işin kötü tarafı bu hafta hiç kaçamak yapmadım tartılmadım ama sabit çıkmak moralimi bozdu neden böyle oldu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?