Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canım insan çok yorulunca açlık hissetmiyor. Ben bi ara açlık hissetmemek için günde 3 defa egzersiz yapar yorardım kendimi. Sabah ip atlardım Öğle koşu bandında yürüyüş akşam da leslie
Aynen cnm bende bu yorgunluğun üstüne 250 defa iple atladim. Evde tüm gün kalsaydım bol bol atlardim malum 5 ten sonra gelir gelmez çocukla ilgilen ardından yemeğe giriş spora sıra gelmiyor ama hafta sonunu degerlendiricem

Aynen ben de isterdim bir spor odası ama henüz mümkün değil.. koşu bandının kapladığı yer bile bazen fazla geliyor. ip atlama alanım daralıyor çünkü :)

Yap yap bugün akrabalara geldim onlar da çok zayıflamışsın dediler regl de oldum düşer bu hafta iyice kilom diye düşünüyorum düzenli yapınca daha güzel etki eder tabisi istikrar lazım
En güzeli bu tepkiler.. seni daha da motive ediyor olmalı. Ben maalesef böyle tepkiler alamıyorum, daha çok ne kadar kilo aldın lafını duyuyorum ama direkten döndüm bence. Pazartesi umarım Regl öncesi kiloma dönerim de azıcık keyfim yerine gelir. kasımdaki kiloma dönmeyi başarınca da daha iyi hissedeceğim :)

Çalışanlar için gerçekten zor canım çok haklısın. Ben evde olmama rağmen zor zaman ayırıyorum. İşten gelince ye mek hazırla ye bulaşıkları hallet. Çocuklarla ilgilen uyut zaten oturduğun yerde sızarsın. Allah kolaylıklar versin.

Aslında güzel de veriyosun yakında gelir sana da öyle tepkiler bencee Kaç kilo kaldı kasıma?

Aslında güzel de veriyosun yakında gelir sana da öyle tepkiler bencee ❣ Kaç kilo kaldı kasıma?
65 e inmem gerekiyor daha var.. ama 15 kg diyetisyenle veririm diyordum muhtemelen 7 kg diyetisyenle vereceğim. Tatile 72 gitmeyi hedefliyorum. Umarım başarırım.

kardelelen321 5000 ip atladım canım. Şimdi bu neden manyak manyak ip atlıyor dersen Pazartesi 76 lı bir şeyler görmek istediğim için :) Pazartesi ödem atıcı bir şeyler başlanayı düşünüyorum tartı iç açıcı olmazsa.. toplayabildiğim kadar spor ödemi de toplayayım hepsini tek seferde atarım :) Cuma hedefim 75.. hatta o benim direnç kilom olduğu için 74,9 olsam daha iyi :)

Eklentiler

• 203C7D4E-CA2F-4C1E-A565-5278B382B6BD.webp
    11 KB · Görüntüleme: 23
Olsun be gülüm. Yavaş gitsin bi kere ara verince gidiyo ben iyi biliyorum. Yoruldun anlıyorum seni ama biraz daha sık dişini
yoruldum gerçekten ama bu şekilde beslenmekten değil, sonuca ulaşmaya çalışmaktan yoruldum
Benim kilo verme miktarımın düşmesi normal aylardır dikkatli yeme modundayım az veriyorum artık.sadece artık düşünmek istemiyorum kiloyla ilgili bişeyler yoruldum.
Ama geri alma korkusu giriyo araya diyorum durmak yok mecbursun.
Bide ben burası olmasa napardım kıymetini bil diyorum kendime.
Teşekkür ederim iyiki varsınız hepiniz

Geçmiş olsun canım biz büyükler bile fazla yumurta yiyince alerji olabiliyoruz o napsın.evet bazı insanlar sütten ishal olabiliyo pastörize demi yapıyo.deneme yanılma yöntemiyle bulabilirsin belki bence yaz gün gün ne yedirdiğini.mikrobik bişey yoksa yapısal da değilse bi müddet sonra alışır bünyesi

65 e inmem gerekiyor daha var.. ama 15 kg diyetisyenle veririm diyordum muhtemelen 7 kg diyetisyenle vereceğim. Tatile 72 gitmeyi hedefliyorum. Umarım başarırım.
Bence sen başarırsın güzel dengeliyosun ben de regl olunca tokken bile 53.6 çıktım çok mutlu oldum

Bugünkü menüm ;

Geç kalktım o nedenle bir ana öğün atladım..

Sabah görünümlü öğlen ; 3 dilim ekmek, 2 kk peynir, 5 zeytin, domates salatalık

Ara ; 1 sütlü kahve 3 hurma

Öğleden sonra ; 1 dilim ekmek, tavuklu salata

Ara; 1 Yeşil elma, 7 badem

Ara; 1 bardak süt

Acıkırsam bir ara öğün daha yapacağım şimdilik bu kadar..

5000 ip atlama
3 litre su
Ödem atıcı yok.

Böyle kilo verme yavaşladığında vücudu şaşırtın diyorlar ya belki ihtiyacın olan böyle bir şeydi. Hurma diyeti de bu etkiyi yapmış olabilir. Ben eski diyetisyenin listelerini bulamadım henüz Türkiye’ye gidince çekip atacağım muhtemelen. Ama son diyette iki kez metabolizma hızlandırıcı detoks yaptım. Bu hafta kilo verirken kolay gitmediğini düşünürsen, istersen sana gönderirim. Birisi 3 diğeri 4 günlük detokslardı. Bende kilo vermemin yavaşlamamasında çok etkili olmuştu.

Canım
Menüdeki ekmek sayısı çok gibi geldi bana.. hatta öğlen sadece ekmek salata olmuş. 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek dönüşümünde var. Bir de bu ekmekler beyaz mı kepekli mi?

Selam kızlar
Bugün geç kalktım kahvaltıyı öğlen yaptım
2 dilim ekmek
Yarım gözleme
1 yumurta tavada
1 kiprit kutusu peynir
5 6 zeytin
1 tabak tarhana çorbası
Domates salatalık
Kahvaltıda dışardaydık ondan bu kadar coştum
Ara öğün kahve
Akşam 2 köfte
1 parça bonfile
Salata
1 dilim ekmek
Su 3 litre
Spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…