- 23 Mart 2016
- 30.149
- 90.792
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #313.741
Bende çok severim ama yine hayaller ve hayatlar diyorum :)Çok severim öyle kahvaltıları uzun uzun sohbet etcek kafadarın da varsa oh miisafiyet şeker olsuun
Ben de seviyorum.. dediğin gibi masada uzun kalacak kadar sohbet etmeyi seveceğin biriler varsa kesinlikle keyfini çıkarmak lazımÇok severim öyle kahvaltıları uzun uzun sohbet etcek kafadarın da varsa oh miisafiyet şeker olsuun
Çok güldüm. Çocuk yapmadan şu masada uzun kalmanın keyfini iyice çıkarmak lazım :)Bende çok severim ama yine hayaller ve hayatlar diyorum :)
Oğlummm yapma bardak düşecek
Oğlum çatalı kulağına sokma
Oğlum düşcen sandalyeden şimdi
Mehmet emre sırtımdan inermisin yemek yiyorum burda
Oğlum tuzluğu yalamaasanaa
Oğlum bi git
Gece iyi geçmedi mi? Hala uykulu gibisin :)
Ayy inş yaaBugun bir göründü kayboldu ama yarın kesin senindir 55 li kilolar bence :)
Kesinlikle canım şiddetle tavsiye ederim bırak uzun kalmayı artık masaya bile oturamıyoruz yada bilmiyorum yaramaz olduğu için diğer çocuklar bu kadar yapmaz belki ümitsizlik aşılamayayım :))Çok güldüm. Çocuk yapmadan şu masada uzun kalmanın keyfini iyice çıkarmak lazım :)
Maalesef çok kötü geçti nerde yattım nerde kalktım bilmiyorum saat iki oldu ayılamadım nefret ediyorum böyle kalkmaktan eskiden zınk diye fişek gibi kalkardım yataktan ://Gece iyi geçmedi mi? Hala uykulu gibisin :)
Ücretsiz bebe bakılır yolla gelsinBende çok severim ama yine hayaller ve hayatlar diyorum :)
Oğlummm yapma bardak düşecek
Oğlum çatalı kulağına sokma
Oğlum düşcen sandalyeden şimdi
Mehmet emre sırtımdan inermisin yemek yiyorum burda
Oğlum tuzluğu yalamaasanaa
Oğlum bi git
Yaşayıp göreceğimiz günler yakındır umarım. Böyle şeyleri yeğen ile yaşayarak idman yapıyorum şimdilik :)Kesinlikle canım şiddetle tavsiye ederim bırak uzun kalmayı artık masaya bile oturamıyoruz yada bilmiyorum yaramaz olduğu için diğer çocuklar bu kadar yapmaz belki ümitsizlik aşılamayayım :))
Malesef benim yakınlarımda kimsem yok tekim ama olduğunda yapışıyorum yakalarınaBen de seviyorum.. dediğin gibi masada uzun kalacak kadar sohbet etmeyi seveceğin biriler varsa kesinlikle keyfini çıkarmak lazım
Sen uykuya zor mu dalarsın normalde? Seni biraZ da bu mu zorluyor acaba. Tabiki gece uykusu gibisi yok.. bizde misafir var diye geç yatıp geç başlıyorduk güne o kadarı bile dengemi sarsıyor..Maalesef çok kötü geçti nerde yattım nerde kalktım bilmiyorum saat iki oldu ayılamadım nefret ediyorum böyle kalkmaktan eskiden zınk diye fişek gibi kalkardım yataktan ://
Onların tadını sevmiyorum zamanla azalririmEmzirme dönemi nasıl beslenilmesi gerekiyor hiç bilmiyorum. Beyaz ekmek yiyorsan daha çok tüketeceğin için çavdarlı, buğdaylı falan tercih edebilirsin belki.
Ben yolliyim istersen akşama kadar kucakta kalsa sesi çıkmaz yeri indirmeye korkuyorumÜcretsiz bebe bakılır yolla gelsinsağlıkla büyüsün inşallah kuzucuk
İşin komik yanı o kadar yakınırız, iki dakika uzaklaşsalar özleriz. Benim büyük kızım ana okuluna başlıyo bu pazartesi. Saat 1den 5.30a kadar okulda olacak bakalım nasıl alışıcam yokluğuna.Ücretsiz bebe bakılır yolla gelsinsağlıkla büyüsün inşallah kuzucuk
Yolla gelsinBen yolliyim istersen akşama kadar kucakta kalsa sesi çıkmaz yeri indirmeye korkuyorum
Öyle oluyo ya ben de yeğenlere öyleyim bikaç gün görmesem burnumda tütüyolar yanımda gelince ay gitseler de kafamı dinlesem diye bakıyorumİşin komik yanı o kadar yakınırız, iki dakika uzaklaşsalar özleriz. Benim büyük kızım ana okuluna başlıyo bu pazartesi. Saat 1den 5.30a kadar okulda olacak bakalım nasıl alışıcam yokluğuna.
Küçükle biraz daha ilgilenirim büyüğün yokluğunda. Kıskançlık olmasın diye denge sağlamaya çalışsak da biri ihmal ediliyor gibi geliyo bana. Bizde küçük öyle. Büyük kızıma verdiğim zamanı veremedim o itinayı küçüğe gösteremedim. Küçükle biraz doya doya oynarız , kaliteli vakit geçiririz artık..Öyle oluyo ya ben de yeğenlere öyleyim bikaç gün görmesem burnumda tütüyolar yanımda gelince ay gitseler de kafamı dinlesem diye bakıyoruminşallah kaliteli vakit geçirirsin kuzucuk okuldayken ruhuna iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?