Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok severim öyle kahvaltıları uzun uzun sohbet etcek kafadarın da varsa oh miis afiyet şeker olsuun
Bende çok severim ama yine hayaller ve hayatlar diyorum :)
Oğlummm yapma bardak düşecek
Oğlum çatalı kulağına sokma
Oğlum düşcen sandalyeden şimdi
Mehmet emre sırtımdan inermisin yemek yiyorum burda
Oğlum tuzluğu yalamaasanaa
Oğlum bi git

Çok güldüm. Çocuk yapmadan şu masada uzun kalmanın keyfini iyice çıkarmak lazım :)

Çok güldüm. Çocuk yapmadan şu masada uzun kalmanın keyfini iyice çıkarmak lazım :)
Kesinlikle canım şiddetle tavsiye ederim bırak uzun kalmayı artık masaya bile oturamıyoruz yada bilmiyorum yaramaz olduğu için diğer çocuklar bu kadar yapmaz belki ümitsizlik aşılamayayım :))

Ücretsiz bebe bakılır yolla gelsin sağlıkla büyüsün inşallah kuzucuk

Kesinlikle canım şiddetle tavsiye ederim bırak uzun kalmayı artık masaya bile oturamıyoruz yada bilmiyorum yaramaz olduğu için diğer çocuklar bu kadar yapmaz belki ümitsizlik aşılamayayım :))
Yaşayıp göreceğimiz günler yakındır umarım. Böyle şeyleri yeğen ile yaşayarak idman yapıyorum şimdilik :)

Maalesef çok kötü geçti nerde yattım nerde kalktım bilmiyorum saat iki oldu ayılamadım nefret ediyorum böyle kalkmaktan eskiden zınk diye fişek gibi kalkardım yataktan ://
Sen uykuya zor mu dalarsın normalde? Seni biraZ da bu mu zorluyor acaba. Tabiki gece uykusu gibisi yok.. bizde misafir var diye geç yatıp geç başlıyorduk güne o kadarı bile dengemi sarsıyor..

Ücretsiz bebe bakılır yolla gelsin sağlıkla büyüsün inşallah kuzucuk
İşin komik yanı o kadar yakınırız, iki dakika uzaklaşsalar özleriz. Benim büyük kızım ana okuluna başlıyo bu pazartesi. Saat 1den 5.30a kadar okulda olacak bakalım nasıl alışıcam yokluğuna.

İşin komik yanı o kadar yakınırız, iki dakika uzaklaşsalar özleriz. Benim büyük kızım ana okuluna başlıyo bu pazartesi. Saat 1den 5.30a kadar okulda olacak bakalım nasıl alışıcam yokluğuna.
Öyle oluyo ya ben de yeğenlere öyleyim bikaç gün görmesem burnumda tütüyolar yanımda gelince ay gitseler de kafamı dinlesem diye bakıyorum inşallah kaliteli vakit geçirirsin kuzucuk okuldayken ruhuna iyi gelir

Öyle oluyo ya ben de yeğenlere öyleyim bikaç gün görmesem burnumda tütüyolar yanımda gelince ay gitseler de kafamı dinlesem diye bakıyorum inşallah kaliteli vakit geçirirsin kuzucuk okuldayken ruhuna iyi gelir
Küçükle biraz daha ilgilenirim büyüğün yokluğunda. Kıskançlık olmasın diye denge sağlamaya çalışsak da biri ihmal ediliyor gibi geliyo bana. Bizde küçük öyle. Büyük kızıma verdiğim zamanı veremedim o itinayı küçüğe gösteremedim. Küçükle biraz doya doya oynarız , kaliteli vakit geçiririz artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…