Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bak ben demiştim sana Tartıya odaklanma çok güzel inceldin diye. Vücut ölçüleri daha belirleyici bu hususta. Kilolar Demekki yağdan gidiyo ki bu kadar inceldin tatlım ya bravoo

Bak ben demiştim sana Tartıya odaklanma çok güzel inceldin diye. Vücut ölçüleri daha belirleyici bu hususta. Kilolar Demekki yağdan gidiyo ki bu kadar inceldin tatlım ya bravoo
Sağol kuzum kıyafetlerde çok net anlıyorum artık o bile insana iyi geliyor valla en azından kilo koruma sırasında hop diyince kilolar geri gelmez diye ümit ediyorum.. o da zor bir iş bakalım onu da başarıcaz mı :)) bunu başardık sayıyorum bak :)))

Korumak da kilo vermek kadar zor bişey bana göre. İnşallah onu da öğrrnicez.

Tamam pazartesi başlıyorum karataya bana destek olursun artık

Ama çok zor uaa sanırım 500 Luk hedef başlangıca göre fazlaydı ama yapacak bişey yok bu hafta 55.5 düşmem lazım bakalım artık
Başlangıç için fazla olabilir haklısın ama zorlandıkça kilo vermek kolaylaşıyor. O nedenle bu kadar zorlanmanın faydasını göreceksin bence. Bakalım Pazartesi kontrol tartısında nasıl sonuç alacaksın

Bu hafta olmadı ama haftaya biz de atak yapacağız. Birinci olmamamız için hiç bir neden yok. Gruplara baktım bir tane %4 vardı. O yüzde takım ortalamasını da çok iyi etkilemiş. Bu hafta en güzel eksiler bizden gelir umarım.. Sen ve ben ödemleri atıp spor ile çok güzel eksiler göreceğiz bence. Pazartesi 77,6 olsam hiç bir şey yapmadan, sonuçta Regl olmadan o kilodaydım, sonra 75 için zorlarım tüm hafta kendimi..

Olcak olacak vazgeçmeden devam canlar bencede spor sana iyi geliyor ben ip atlayamıyorum ya bir atlasam bende süper olacak

İns umarım dediğin gibi olur

Aynen öyle canım, sana şiddetle katılıyorum. Cherry Mom tartıda toplam ağırlığını görüyorsun; ne kadar yağ ne kadar kas ne kadar su olduğunu bilmeden aslında gerçek kaybını bilemiyorsun. Ama incelme bunu daha net gösteriyor çünkü 1 kg kas ile 1 kg yağın hacmi farklı.. önemli olan incelmek zAten..

Olcak olacak vazgeçmeden devam canlar bencede spor sana iyi geliyor ben ip atlayamıyorum ya bir atlasam bende süper olacak
Evet canım spor çok etkiliyor beni çünkü eskiden voleybolcuydum, sanırım vücut sporla geçmişini hatırlıyor ve hemen karşılığını veriyor :) herkeste aynı mı bilmiyorum ama bana ip kadar iyi gelen bir şey yok.. 7 bin atlardım daha önce ve 6 lı kilolarda %5 eksi sonuç aldığımı biliyorum.. ama şu anki sayılarım daha makul ve bu sayıların sürekliliği mümkün.
Bence ne yapıyor olursak olalım tek tempo yapmamak önemli. Ben ip atlarken bile tek tempoda atlamıyorum. Hızlanmak yavaşlamak durup dinlenmek yeniden başlamak daha olumlu sonuç veriyor tek düze yapılan sporlara göre

İns umarım dediğin gibi olur
Ben zorlayacak sayıda atlayınca ertesi gün ödem görüyorum genelde ama sonra çözülüyor. Ödem kilo olmadığı için dert etmemek lazım. Sonuçta bünyeden bünyeye değişir ama sen de böyle bir şey yaşarsan moral bozmak yok.aynen devam edince sonuçta yüzü gülen sen oluyorsun :)

7000 ne demek nasıl yapılır

Kızlar ;
Bu tarz 8-10 dakikalık hit egzersizler deniyor musunuz ?
Bu hafta ben yapacağım.. sonuçun iyi olacağını düşünüyorum.

Ben bazen yapıyorum böyle şeyleer. Görenler bu ara zayıflamışsın diyolar sanırım işe yarıyoo

Kızlar ;
Bu tarz 8-10 dakikalık hit egzersizler deniyor musunuz ?
Bu hafta ben yapacağım.. sonuçun iyi olacağını düşünüyorum.

Günaydın cnm
TLF da indirdiğim egzersiz uygulamasında benzer hareketler olduğundan ben de yapıyorum ara ara

Günaydın kızlar dün bizim için özeldi hem oğlumun hemde eşimin doğumgünüydü ama biz eşime süpriz yaptık onun doğumgününü kutladık oğlum sonra arkadaşlarıyla planlıyorum
O yüzden dün biraz kaçtı bugün ve yarın sporla telafi etmeye çalışıcam ben şimdi temizlik yapmaya gidiyorum görüşürüz

A bende voleybolcuydum lise ve ünide :))

Nice güzel yıllara oldun inş canım
Ben daha ayılamadım kaçta kalkıyorsunda temizliğe geçtin maşallah :))

Çok güzel bilgiler bunlara bende dikkat edeceğim ama bir sorum olacak kahvaltıdan sonraki 4/5 saatlik yememe süresine yeşil çay türk kahvesi gibi içeceklerde dahl mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…