- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #313.661
Bak ben demiştim sana Tartıya odaklanma çok güzel inceldin diye. Vücut ölçüleri daha belirleyici bu hususta. Kilolar Demekki yağdan gidiyo ki bu kadar inceldin tatlım ya bravooDiğer ekipler fena atak yapmış inanılmaz yüzdeler var kızlar sondan ikinci oldukneyse nota almadık ..
Menülerimize biraz daha dikkat etmek lazım bence 2 3 ay gerekirse diş sıkmak lazım sonra biraz biraz birşeyler yemeye hak kazanıyor olacağız :)
Bugün uzun süredir denk gelmediğim komşumla karşılaştık yazlıktalardı 3 aydır ne yaptın sen 10 kg garanti gitmiş dedi çok hoşuma gitti
Eşimde senin boyun mu uzadı diyor hayır cicim dedim zayıflayınca insan daha uzun gözüküyor ondandır :))))
Sağol kuzum kıyafetlerde çok net anlıyorum artık o bile insana iyi geliyor valla en azından kilo koruma sırasında hop diyince kilolar geri gelmez diye ümit ediyorum.. o da zor bir iş bakalım onu da başarıcaz mı :)) bunu başardık sayıyorum bak :)))Bak ben demiştim sana Tartıya odaklanma çok güzel inceldin diye. Vücut ölçüleri daha belirleyici bu hususta. Kilolar Demekki yağdan gidiyo ki bu kadar inceldin tatlım ya bravoo
Korumak da kilo vermek kadar zor bişey bana göre. İnşallah onu da öğrrnicez.Sağol kuzum kıyafetlerde çok net anlıyorum artık o bile insana iyi geliyor valla en azından kilo koruma sırasında hop diyince kilolar geri gelmez diye ümit ediyorum.. o da zor bir iş bakalım onu da başarıcaz mı :)) bunu başardık sayıyorum bak :)))
Tamam pazartesi başlıyorum karataya bana destek olursun artıkOoo süper
Özet geçeyim hemen :))
1- kahvaltı çok önemli koca bir tabak hazırla kendine iki yumurta bir çay bardağı ceviz avuç içi kadar peynir bol domates salatalık..
2- kahvaltı sonrası en az 4 5 saat ağzına lokma dahi atma ( sakız- yemek tadına bakma dahil ) buradaki amaç aç kalarak leptin hormonunu çalıştırmak -zayıflama hormonu
3- karatayda meyve yok ama illa yenecek ise günün erken saatlerinde yenebilir
4- rafine şeker tuz yok ( ben kaya tuzu öğütüyorum gerektiğinde)
5- makarna pirinç patates un ekmek v.b yok :)
6- çok erken güne başlanmıyorsa ara öğün önermiyor..
7- akşam 7 gibi en son yemek sonrasında bir şey yenmeyecek çok acıkılırsa ayran olur
8-akşam yemeklerinde et- sebze yenebilir
9- günde en az 40 dk tempolu yürüyüş
Başlangıç için fazla olabilir haklısın ama zorlandıkça kilo vermek kolaylaşıyor. O nedenle bu kadar zorlanmanın faydasını göreceksin bence. Bakalım Pazartesi kontrol tartısında nasıl sonuç alacaksınAma çok zor uaa sanırım 500 Luk hedef başlangıca göre fazlaydı ama yapacak bişey yok bu hafta 55.5 düşmem lazım bakalım artık
Bu hafta olmadı ama haftaya biz de atak yapacağız. Birinci olmamamız için hiç bir neden yok. Gruplara baktım bir tane %4 vardı. O yüzde takım ortalamasını da çok iyi etkilemiş. Bu hafta en güzel eksiler bizden gelir umarım.. Sen ve ben ödemleri atıp spor ile çok güzel eksiler göreceğiz bence. Pazartesi 77,6 olsam hiç bir şey yapmadan, sonuçta Regl olmadan o kilodaydım, sonra 75 için zorlarım tüm hafta kendimi..Diğer ekipler fena atak yapmış inanılmaz yüzdeler var kızlar sondan ikinci oldukneyse nota almadık ..
Menülerimize biraz daha dikkat etmek lazım bence 2 3 ay gerekirse diş sıkmak lazım sonra biraz biraz birşeyler yemeye hak kazanıyor olacağız :)
Bugün uzun süredir denk gelmediğim komşumla karşılaştık yazlıktalardı 3 aydır ne yaptın sen 10 kg garanti gitmiş dedi çok hoşuma gitti
Eşimde senin boyun mu uzadı diyor hayır cicim dedim zayıflayınca insan daha uzun gözüküyor ondandır :))))
Olcak olacak vazgeçmeden devam canlar bencede spor sana iyi geliyor ben ip atlayamıyorum ya bir atlasam bende süper olacakBu hafta olmadı ama haftaya biz de atak yapacağız. Birinci olmamamız için hiç bir neden yok. Gruplara baktım bir tane %4 vardı. O yüzde takım ortalamasını da çok iyi etkilemiş. Bu hafta en güzel eksiler bizden gelir umarım.. Sen ve ben ödemleri atıp spor ile çok güzel eksiler göreceğiz bence. Pazartesi 77,6 olsam hiç bir şey yapmadan, sonuçta Regl olmadan o kilodaydım, sonra 75 için zorlarım tüm hafta kendimi..
İns umarım dediğin gibi olurBaşlangıç için fazla olabilir haklısın ama zorlandıkça kilo vermek kolaylaşıyor. O nedenle bu kadar zorlanmanın faydasını göreceksin bence. Bakalım Pazartesi kontrol tartısında nasıl sonuç alacaksın
Aynen öyle canım, sana şiddetle katılıyorum.Bak ben demiştim sana Tartıya odaklanma çok güzel inceldin diye. Vücut ölçüleri daha belirleyici bu hususta. Kilolar Demekki yağdan gidiyo ki bu kadar inceldin tatlım ya bravoo
Evet canım spor çok etkiliyor beni çünkü eskiden voleybolcuydum, sanırım vücut sporla geçmişini hatırlıyor ve hemen karşılığını veriyor :) herkeste aynı mı bilmiyorum ama bana ip kadar iyi gelen bir şey yok.. 7 bin atlardım daha önce ve 6 lı kilolarda %5 eksi sonuç aldığımı biliyorum.. ama şu anki sayılarım daha makul ve bu sayıların sürekliliği mümkün.Olcak olacak vazgeçmeden devam canlar bencede spor sana iyi geliyor ben ip atlayamıyorum ya bir atlasam bende süper olacak
Ben zorlayacak sayıda atlayınca ertesi gün ödem görüyorum genelde ama sonra çözülüyor. Ödem kilo olmadığı için dert etmemek lazım. Sonuçta bünyeden bünyeye değişir ama sen de böyle bir şey yaşarsan moral bozmak yok.aynen devam edince sonuçta yüzü gülen sen oluyorsun :)İns umarım dediğin gibi olur
7000 ne demek nasıl yapılırEvet canım spor çok etkiliyor beni çünkü eskiden voleybolcuydum, sanırım vücut sporla geçmişini hatırlıyor ve hemen karşılığını veriyor :) herkeste aynı mı bilmiyorum ama bana ip kadar iyi gelen bir şey yok.. 7 bin atlardım daha önce ve 6 lı kilolarda %5 eksi sonuç aldığımı biliyorum.. ama şu anki sayılarım daha makul ve bu sayıların sürekliliği mümkün.
Bence ne yapıyor olursak olalım tek tempo yapmamak önemli. Ben ip atlarken bile tek tempoda atlamıyorum. Hızlanmak yavaşlamak durup dinlenmek yeniden başlamak daha olumlu sonuç veriyor tek düze yapılan sporlara göre
Ben bazen yapıyorum böyle şeyleer. Görenler bu ara zayıflamışsın diyolar sanırım işe yarıyooKızlar ;
Bu tarz 8-10 dakikalık hit egzersizler deniyor musunuz ?
Bu hafta ben yapacağım.. sonuçun iyi olacağını düşünüyorum.
Günaydın cnmKızlar ;
Bu tarz 8-10 dakikalık hit egzersizler deniyor musunuz ?
Bu hafta ben yapacağım.. sonuçun iyi olacağını düşünüyorum.
A bende voleybolcuydum lise ve ünide :))Evet canım spor çok etkiliyor beni çünkü eskiden voleybolcuydum, sanırım vücut sporla geçmişini hatırlıyor ve hemen karşılığını veriyor :) herkeste aynı mı bilmiyorum ama bana ip kadar iyi gelen bir şey yok.. 7 bin atlardım daha önce ve 6 lı kilolarda %5 eksi sonuç aldığımı biliyorum.. ama şu anki sayılarım daha makul ve bu sayıların sürekliliği mümkün.
Bence ne yapıyor olursak olalım tek tempo yapmamak önemli. Ben ip atlarken bile tek tempoda atlamıyorum. Hızlanmak yavaşlamak durup dinlenmek yeniden başlamak daha olumlu sonuç veriyor tek düze yapılan sporlara göre
Nice güzel yıllara oldun inş canımGünaydın kızlar dün bizim için özeldi hem oğlumun hemde eşimin doğumgünüydü ama biz eşime süpriz yaptık onun doğumgününü kutladık oğlum sonra arkadaşlarıyla planlıyorum
O yüzden dün biraz kaçtı bugün ve yarın sporla telafi etmeye çalışıcam ben şimdi temizlik yapmaya gidiyorum görüşürüz
Çok güzel bilgiler bunlara bende dikkat edeceğim ama bir sorum olacak kahvaltıdan sonraki 4/5 saatlik yememe süresine yeşil çay türk kahvesi gibi içeceklerde dahl miOoo süper
Özet geçeyim hemen :))
1- kahvaltı çok önemli koca bir tabak hazırla kendine iki yumurta bir çay bardağı ceviz avuç içi kadar peynir bol domates salatalık..
2- kahvaltı sonrası en az 4 5 saat ağzına lokma dahi atma ( sakız- yemek tadına bakma dahil ) buradaki amaç aç kalarak leptin hormonunu çalıştırmak -zayıflama hormonu
3- karatayda meyve yok ama illa yenecek ise günün erken saatlerinde yenebilir
4- rafine şeker tuz yok ( ben kaya tuzu öğütüyorum gerektiğinde)
5- makarna pirinç patates un ekmek v.b yok :)
6- çok erken güne başlanmıyorsa ara öğün önermiyor..
7- akşam 7 gibi en son yemek sonrasında bir şey yenmeyecek çok acıkılırsa ayran olur
8-akşam yemeklerinde et- sebze yenebilir
9- günde en az 40 dk tempolu yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?