Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Maalesef tedaviler de kilo aldırıyor. Doktora ya da diyetisyene sorarsan yeme almazsın diyor ama o iş hiç öyle olmuyor :)

Ben de müzik dinleyerek yapıyorum. Dur şu şarkıyı da dinleyeyim dur bu da pek güzel diye diye fark etmekten atlıyorum :)

Al benden de o kadar doğumdan sonra soyle suzulenlere imreniyorum metobolizma muhteşem hizlı yaa
Aylar önce tartildigimda 59 kgdum takıma da 58 kg ilebasladim şuan aç karna 55.8 kg bakalım artık umutluyum kendimde ki günde 2.2,5 ekmek yiyen ben takıma girdiğinden beri ekmek hiç yemedim nerdeyse toplasan yaa 1 ekmek olmuştur yada olmamistir.bende kilit anahtar ekmek oldu sporda ekleyince gerisi geldi

evet hamilelik kiloları. evet bu grup bana iyi geliyor. çok da güzel bilgiler paylaşıyrsunuz

tamamdır, zaten dinlenmezsem olmaz herhalde. son 3 seneden beri spor yapmıyorum.

süper vermişsin, olması gereken hızda vermişsin. yoksa ani vermeler hemen geri almalarla sonuçlanıyor:) kaçı hedefliyorsun

Görmemişim canım. Çift ayak atlıyorum. Yani zıplıyorum diyelim :) ama tek tempo atlamıyorum, bazen hızlanıyor bazen yavaşlıyorum. Onu da cardio yapıyorum yani :) bence elinde iple yapmak daha keyifli ve daha kolay. İp olmadan boş atlamak sıkıcı gibi geliyor bana. En iyi yardımcı da atlarken, müzik dinlemek, film izlemek falan. Düşünüyorum, çocukken inceciktik bütün gün ip top peşinde koşmaktan kilo almak ne mümkündü :) ip atlamak o günlere dönmek gibi geliyor.

süper vermişsin, olması gereken hızda vermişsin. yoksa ani vermeler hemen geri almalarla sonuçlanıyor:) kaçı hedefliyorsun
Asıl hedef 53 ama 53 inersem ,ikinci bir hedef 50 kg düşünüyorum .

Aslında çok veremedim. Ama sıkılaştım. Ben başlayalı 2 hafta oldu daha. Önceleri bi alıyordum bi veriyordum. 2 haftadır ciddi bi şekilde devam ediyor um. Çoğu ödem olmakla birlikte 3 kilo gitti.
2 hafta da gene iyi zaten kalıcı olrak vermek ic
Ben daha çok fayda görüyorum ama kiloya, dizlerde sorun olup olmamasına ve de Doğumun sezeryan olup olmadığına bağlı olarak başlamak gerekir.
Benimki normal dogum ama spiral taktirdigim için bişey olurmu bende atlasam

Bugun eşime tatlı tuzlu acı ekşi bir sürü hamur işi yapacağım için hemen menü yazayım da sadık kalayım :)

Sabah; 2 dilim ekmek, 1 yumurta ile menemen

Ara; sütlü kahve

Öğlen; tavuklu salata

Ara; 1 elma 2 ceviz

Akşam ; 8 kaşık taze fasulye, 4 kaşık yoğurt

Ara; 1 bardak kefir..

-3 litre su
- biraz ip atlayıp biraz tempolu yürüyüş düşünüyorum..işlerimi hakedeyim, ilerleyen saatlerde bakacağım spor meselesine :)

Ya ipsiz olması lazım çünkü çocuk uyurken atlayacağım ya ip yere çarptıkça ses yapar uyanır bizim ki :/

Aranızda 79 kilo olan varmi yada yakın kendime rakip ariyorum
toplight kaptanım var :))

Ama ortalama 75 civarı hep canım bizim kilolar
toplight (79,3/) sabit
Leyl-i-fer (75,8/74,8/1/%1,32)
emnis (75,2/74,2/1/%1,33)
matruj1 (62,8/63,2/-0,4/-%0,64)
alwaysnforever (54,6/54,4/0,2/%0,37 )
kardelelen321 (90,6 /90/0,6/%0,66)
dennisgo (78/77,5/0,5/ % 0,64)
guziss35 71,3/70,3/1/% 1,40 kg yeni üye başlangıç 71,2 kg 21.08.2019 hedef 64 kg
Libas7 76,2/75,8/0,4/%0,52 yeni üye başlangıç 80 kg 20.08.2019 hedef 59kg
Nefesimm02 57,3/56,3/1/%1,75 yeni üye başlangıç 58 kg 19.08.2019 hedef 52 kg
pawlover 55,1/53,7/1,2/%2,54 yeni üye başlangıç 55,5 kg 19.08.2019 hedef 48 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…