Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen cnm benimki uzun zamandır görmek isteğim bir sonuca karşılık ödül verdim kendime
Direnç kilo hakkında pek bi bilgim yok ama biraz capayla verip biraz salinca hemen aliyorum ben benim bunyemde bu
Nabzima göre şerbet veriyor işte

Bi tek kaptanla benmi 79 kilo yuz en sisko bizmiyiz
Ben varım tatlım en şişko. Takımın ağır topu 89,9

Kaptanım maaşallah diyorum nazarım değmesin. Becerikli insanın hali de böyle oluyo. Ketçap bile yapmışsın Harikasın. Kışa sen bizden öndesin demektir bu
Bi 10 kilo eksiğini de tezden görürüz inşallah denizim ya
Ahh, beni anlatıyorsun

canım ben bazen pişmiş yemek atıyorum buzluğa rahat olsun diye mesela pişmiş bamya zeytinyağlı fasülye sarma köfte ve çorba da atabilirsin buzluğa çıkarıp mikrodalgada ısıtıp yer hemen
AA çorbayı ilk defa duyuyorum kaptanım. Sarma atacağım ama fasülye,köfte istemedi. Ben de lavaş yapıp atıyorum şu ara.. ekmek pişiremiyorum henüz ama lavaş, bazlama daha kolay geliyor :) sarma, gözleme, lahmacun, içli köfte ( bir arkadaşımız yapacak ben daha o konuya gelmedim) poğaça, kek, baklava sipariş edildi 2 ay Türkiye tatili karşılığı ben de başladım ufak ufak iki üç haftam var rahat rahat yaparım. Yalnız çorba da atabilirim. Ben eşimin reddettiği sebzeleri çorba ya da börekle yediriyorum. Benim çocuğum da eşim. Zamanında annem bana yapardı böyle şimdi ben ona yapıyorum :)

[/QUOTE]
Spor ayakkabısı ile atla canım çünkü ayağını sakatlama riskin var çıplak ayak. Aslında tüm sporlarda ayakkabı kullanmak lazım. Ben leslie yaparken de giyiyorum.

Ooo takımımın hatunları becerikli maaşallah. Ben hala konserve Domates yapıcam.

Spor ayakkabısı ile atla canım çünkü ayağını sakatlama riskin var çıplak ayak. Aslında tüm sporlarda ayakkabı kullanmak lazım. Ben leslie yaparken de giyiyorum.
[/QUOTE]

Koşubandında ayakkabı kullanıyorum ama normal egzersizlerde kullanmıyordum. Zaten geçen sene de ip atlarken ayağımı sakatlamıştım. Bundan sonra kullanırım artık. Spor yapalım derken ayaktan da olmayalım yani.
Harika görünüyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…