- 21 Haziran 2017
- 3.809
- 10.811
- 208
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #313.861
Aynen cnm benimki uzun zamandır görmek isteğim bir sonuca karşılık ödül verdim kendimeHerkesin bünyesi farklı olabilir ama ben bir direnç kırılınca diyet dışına çıktığımda otomatik direnç kilosuna dönüyorum. Kaçamağın büyüğü küçüğü de fark etmiyor. Uyuz bir bünyem var :)
Ayrıca psikolojik olarak da o zamanlarda deli gibi kaçamak isteği oluyor..
toplight kaptanım var :))
Ama ortalama 75 civarı hep canım bizim kilolar
toplight (79,3/) sabit
Leyl-i-fer (75,8/74,8/1/%1,32)
emnis (75,2/74,2/1/%1,33)
matruj1 (62,8/63,2/-0,4/-%0,64)
alwaysnforever (54,6/54,4/0,2/%0,37 )
kardelelen321 (90,6 /90/0,6/%0,66)
dennisgo (78/77,5/0,5/ % 0,64)
guziss35 71,3/70,3/1/% 1,40 kg yeni üye başlangıç 71,2 kg 21.08.2019 hedef 64 kg
Libas7 76,2/75,8/0,4/%0,52 yeni üye başlangıç 80 kg 20.08.2019 hedef 59kg
Nefesimm02 57,3/56,3/1/%1,75 yeni üye başlangıç 58 kg 19.08.2019 hedef 52 kg
pawlover 55,1/53,7/1,2/%2,54 yeni üye başlangıç 55,5 kg 19.08.2019 hedef 48 kg
Ben varım tatlım en şişko. Takımın ağır topu 89,9Bi tek kaptanla benmi 79 kilo yuz en sisko bizmiyiz
Ben varım tatlım en şişko. Takımın ağır topu 89,9
Gidicem ini bildiğim için öyle dedim yok sa ben balık etliyumaşkolsun zehra gidecek bu kilolar
Yakın kilomuz sayilirben de 77yim:)
Kaptanım maaşallah diyorum nazarım değmesin. Becerikli insanın hali de böyle oluyo. Ketçap bile yapmışsın Harikasın. Kışa sen bizden öndesin demektir buinan bugün işyerinde yorgunluktan uyuyacaktım nerdeyse güya haftasonu tatili oldu ama hiç dinlenemedim ctesi bahçede baya çalıştıktn sonra pazara uğrayıp bahçede olmayan ürünleri alıp kış hazırlıklarını yaptım artık turşu deepfreeze konacaklar konserveler ketçap dahil bittşi bugün okul açılacak dye büyüğün öğle yemek çıkmıyor ona yemek poaça hazırla derken haşatım çıktı
hoşgeldin canım sorunları halletmene sevindim tatlım
Bi 10 kilo eksiğini de tezden görürüz inşallah denizim yaSenin 8 lerle buluşman benim 75 lere yaklaşmam çok güzel olmuş bu sabah..
patlamış mısırı birisi diyetisyenine sormuş, sanırım arkadaşıydı, odadan kovmuş danışanını :) ben tercih etmiyorum yağsız tuzsuz bir şeye benzemez diye..
Ahh, beni anlatıyorsunHerkesin bünyesi farklı olabilir ama ben bir direnç kırılınca diyet dışına çıktığımda otomatik direnç kilosuna dönüyorum. Kaçamağın büyüğü küçüğü de fark etmiyor. Uyuz bir bünyem var :)
Ayrıca psikolojik olarak da o zamanlarda deli gibi kaçamak isteği oluyor..
AA çorbayı ilk defa duyuyorum kaptanım. Sarma atacağım ama fasülye,köfte istemedi. Ben de lavaş yapıp atıyorum şu ara.. ekmek pişiremiyorum henüz ama lavaş, bazlama daha kolay geliyor :) sarma, gözleme, lahmacun, içli köfte ( bir arkadaşımız yapacak ben daha o konuya gelmedim) poğaça, kek, baklava sipariş edildi 2 ay Türkiye tatili karşılığı ben de başladım ufak ufak iki üç haftam var rahat rahat yaparım. Yalnız çorba da atabilirim. Ben eşimin reddettiği sebzeleri çorba ya da börekle yediriyorum. Benim çocuğum da eşim. Zamanında annem bana yapardı böyle şimdi ben ona yapıyorum :)canım ben bazen pişmiş yemek atıyorum buzluğa rahat olsun diye mesela pişmiş bamya zeytinyağlı fasülye sarma köfte ve çorba da atabilirsin buzluğa çıkarıp mikrodalgada ısıtıp yer hemen
[/QUOTE]Bravo canım sahalara döndün demek. Harikasın
Daha küçükmüş, maaşallah ona. Sağlıkla büyüsün inşallah.
Onların ben de hastasıyım. Her emzirme 500 kalori yaktırıyo derlerdi hatta. Ama emzirirken bende aşırı tatlı isteği olduğundan vermeyi başaramamıştım. İkinci, 9 aylıkken buraya girmiştim. Buranın temposuyla başarmıştım. Yani oluyo merak etme başaracaksın sen de.
Aaa ben çıplak ayak atlıyordum. Yanlış yapıyorum dimi.
Ooo takımımın hatunları becerikli maaşallah. Ben hala konserve Domates yapıcam.AA çorbayı ilk defa duyuyorum kaptanım. Sarma atacağım ama fasülye,köfte istemedi. Ben de lavaş yapıp atıyorum şu ara.. ekmek pişiremiyorum henüz ama lavaş, bazlama daha kolay geliyor :) sarma, gözleme, lahmacun, içli köfte ( bir arkadaşımız yapacak ben daha o konuya gelmedim) poğaça, kek, baklava sipariş edildi 2 ay Türkiye tatili karşılığı ben de başladım ufak ufak iki üç haftam var rahat rahat yaparım. Yalnız çorba da atabilirim. Ben eşimin reddettiği sebzeleri çorba ya da börekle yediriyorum. Benim çocuğum da eşim. Zamanında annem bana yapardı böyle şimdi ben ona yapıyorum :)
Harika görünüyo.
Nayır hayatımda hiç salça yapmadım. Ben hep yiyici tarafta oldum :)Kızlar salcami yaptim. Sizlerde yapıyor musinuz ?
Oda iyimisNayır hayatımda hiç salça yapmadım. Ben hep yiyici tarafta oldum :)
Eline sağlık kışın afiyetle yiyin :)Oda iyimis
Sağol cnmEline sağlık kışın afiyetle yiyin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?