- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #313.881
hafta içi verirsin canım.. zaten kaçamak yapıyorsan hemen önlem alırsan kilo olarak kalmıyor biliyorsun.Selam kızlar bugün okul koşturması başladı yazamadım ama sabah tartıldım 76.6 yım azcık hafta sonu almışım
valla artık bitti kış hazırlıkları canım yaaaKaptanım maaşallah diyorum nazarım değmesin. Becerikli insanın hali de böyle oluyo. Ketçap bile yapmışsın Harikasın. Kışa sen bizden öndesin demektir bu
Bi 10 kilo eksiğini de tezden görürüz inşallah denizim ya
Ahh, beni anlatıyorsun
zehracım nefis yemek tariflerinde ev yapımı ketçap diye yazınca bir tarif var ordan yaptım domates nişasta ve salça var istersen detaylı tarifi de atarımtoplight ketçap nasıl yaptın
canım ben mercimek çorbasını yaptım gayet güzel ve pratik oluyorAA çorbayı ilk defa duyuyorum kaptanım. Sarma atacağım ama fasülye,köfte istemedi. Ben de lavaş yapıp atıyorum şu ara.. ekmek pişiremiyorum henüz ama lavaş, bazlama daha kolay geliyor :) sarma, gözleme, lahmacun, içli köfte ( bir arkadaşımız yapacak ben daha o konuya gelmedim) poğaça, kek, baklava sipariş edildi 2 ay Türkiye tatili karşılığı ben de başladım ufak ufak iki üç haftam var rahat rahat yaparım. Yalnız çorba da atabilirim. Ben eşimin reddettiği sebzeleri çorba ya da börekle yediriyorum. Benim çocuğum da eşim. Zamanında annem bana yapardı böyle şimdi ben ona yapıyorum :)
maşallah bir sürü şeyi yapıyorum ama henüz salçayı yapmadım ceraset edemedim
Çok basit yaamaşallah bir sürü şeyi yapıyorum ama henüz salçayı yapmadım ceraset edemedim
canım özel günümden dolayı sanırım sağolCanım
Ben senin yerinde olsam gün içi meyve yediğim için akşam karpuzu çıkarırım. Ama canın istediyse afiyet olsun. Toplamda fazla bir menü değil zAten..
canım sana bi el atalım herkesin bi tavsiyesi olucaktır mutlaka dikkate alıcağına eminim.çocugun sna fazla bağımlı, bi komşu çocuğu şart arkadaşı olmalı.farklı parklara gidip oralarda da arkadaş edinebilirsin havalar soğumadan.kreşe başlayana kadar en azından.akşamları eşinle oynamazmı.gün içinde sen yemek yap ona oyun hamuru.lego.vs ver yanında oynasın.uyurken dinlen.zaten sabah yürüyosun.akşam bisiklet yapıyorsun fazla zorlama kendini dinlen.Kızlar yazıp heemen yatacağım
kardelelen321
Bu ilk oldu sanırım 3. Gün bende yine spor yok oğlum çığrından çıktı bu sinir harbiyle spora geçemiyorum.ve maalesef menüler gidiyor bugün bir kase patlamış mısır + bir kare bitter çikolata yedim bu iş olmazsa oğlum sebep olacak psikolojik olarak bitiriyor beni
Senin ipleri de cardio olarak hesaplayalım o halde canımGörmemişim canım. Çift ayak atlıyorum. Yani zıplıyorum diyelim :) ama tek tempo atlamıyorum, bazen hızlanıyor bazen yavaşlıyorum. Onu da cardio yapıyorum yani :) bence elinde iple yapmak daha keyifli ve daha kolay. İp olmadan boş atlamak sıkıcı gibi geliyor bana. En iyi yardımcı da atlarken, müzik dinlemek, film izlemek falan. Düşünüyorum, çocukken inceciktik bütün gün ip top peşinde koşmaktan kilo almak ne mümkündü :) ip atlamak o günlere dönmek gibi geliyor.
resmen ip atlayasım geldiiBaşla canım. Kolay gelsin.. ipten iyi sonuç alıyoruz sen de alacaksın bence
Sspiral bende de var bişey olmuyo canım merak etme2 hafta da gene iyi zaten kalıcı olrak vermek ic
Benimki normal dogum ama spiral taktirdigim için bişey olurmu bende atlasam
Ben hep diyorum önce ipi alsam koşu bandı kesinlikle almazdım. Kullanmıyor değilim ama ayıp olmasın diye yoksa favorim ip :)resmen ip atlayasım geldii
Oy canım çok sağol kafamdaki çoğu şeyi yazmışsıncanım sana bi el atalım herkesin bi tavsiyesi olucaktır mutlaka dikkate alıcağına eminim.çocugun sna fazla bağımlı, bi komşu çocuğu şart arkadaşı olmalı.farklı parklara gidip oralarda da arkadaş edinebilirsin havalar soğumadan.kreşe başlayana kadar en azından.akşamları eşinle oynamazmı.gün içinde sen yemek yap ona oyun hamuru.lego.vs ver yanında oynasın.uyurken dinlen.zaten sabah yürüyosun.akşam bisiklet yapıyorsun fazla zorlama kendini dinlen.
bide uyku meselesi var gündüz uykusunu uyumadan yoğurt veye ayran .süt verirsen rahat uyur ama zaten gündüz uykusunu bırakma yaşına yaklaşmış bi süre idare edersin.sende fazla kafein alma melisa ,rezene gibi çaylar içki tahammülün artsın.stres bize yaramıyo sonuçta.o yediklerinde hep stres yiyeceği zaten.
bilmem fikir verebildimmi
Tüm menünü yazmadın sanki ben mi kaçırdım ?Akşamki menüde 4kasik taze fasulye 1kase cacik 2kasik tavuk sote 1dilim ekmek vardı ikindi ara öğünde yeşil çay yok sade türk kahvesi ictim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?