Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyiyiz cnm bu hafta izin aldım umarım diyeti aksatmam üstelik kaynanamlarin yanına geldim koydeyim şuan hayırdır sen neden yogunsun
Ben de tatildeyim kaçamak yapmamaya çalışıyorum inşallah yapmadan dönebiliriimm

[/QUOTE]
teşekkür umarım veririm, iyice kafayı takmaya başladım... ip atlarım demiştim, ama akşam oldu sadece yürüyüşe çıktım. saat 10da bir baktım bileklerim şişmiş, hiç halim yok ip atlamak için, oturdum kaldım. yarın tekrar niyetleneceğim ip atlamaya.

Gün içinde bir kac kere spor yapan arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz? Ben kan ter içinde kalıyorum dus almazsam olmuyor. Günde 2 kere dus almak da işime gelmiyor.
Ben de genelde tek sefer spor yapıyorum ama bir nedenle iki kere spor yapacaksam ilk yaptığımda saçımı yıkamıyorum kısa bir duş alıp çıkıyorum canım. Dediğin gibi kan ter içinde kaldığım için duş almadan olmuyor

menüm:

sbah bir yumurtaa iki tam ceviz
öğlen 100 gr haşlama et, bir haşlama patates
ara 200 kalorilik mısır pirinç patlağı
akşam 50 gr haşlama et, bir haşlama patates
ara 15 beyaz leblebi, bir adet mısır pirinç patlağı

bugün konuşuldu patlamış mısır olayı. ama hala glutensiz beslendiğim için mecbur patates, pirinç ve mısır yiyorum. evde glutensiz ekmek yapsam yerim, yapmıyorum o yüzden...

2 litre su, 45 dakika orta tempo yürüyüş.

ne yazık ki ip atlayamadım.

BEnce yediğin miktarda bir sorun yok canım. Ben de haşlanmış mısır seviyorum salatalara falan da bazen ekliyorum ama GDO lu gıdaların başında Mısır geldiği için uzak durun diyorlar o nedenle nadiren yemek sağlığımız açısından daha iyi olacaktır

Diyet mi glutensiz normal de mi yemiyosun

günaydın hanımlar
dünkü menümü yazayım
sabah
haşlanmış yumurta peynir 5 zeytin domates salatalık biber 1 ceviz 1 erik
dün suyuma limon koydum ve onu içtim o yüzden pek açlık hissetmedim

15,30 da 4 kaşık fasulye 1 kase yoğurt yedim

akşam da 6 kaşık fasulye salata 1 dilim ekmek

yemekten sonra instagram da gördüğüm sağlıklı atıştırmalıklar vardı ondan denedim hurma, kakao, erik, muz yoktu biraz cıvık oldu ben biraz tadına baktım sonra içine bisküvi kırdım mozaik pasta gibi yaptım beyler yedi yanına rezene çayı yaptım

sabah tartıldım 67 kiloyum hafta sonu almamışım üstüne de 200 gram vermişim cumaya hedefim 66,5

günaydınlarrrr
Kızlar ;
Çocuklarınızın ilk günü umarım iyi geçmiştir. Herkes mutlu mesut okul dönemine başlamıştır :)
bizim çok kötü idi sabah 6,30 da servis geldi çocuğu indirin diye bende indirmem dedim onu okula götürdüm okulun parasını peşin verdim servis sözleşmesi imzaladım ama zarara da girsem iptal edceğim bakalım ne olacak

6.30 mu çok erkenmiş ya sende erken aldığı için mi rahatsız oldun kaptanım

Cumaya kadar hedefine ulaşırsın umarım canım. Yeterince zaman var bence.

Ders kaçta başlıyor kaptanım 6;30 çok erken değil mi? Güzergah nedeniyle mi bu kadar erken geliyor servis? 6;30 da servise vermek gerçekten tuhaf ki bunun kışı da var çocuk yarı gecede yola çıkacak tam saçmalık.
Benim yeğenimi de annesi bırakıyor, 5 dakikalık yol yarım saat dolaşacaktı yoksa.
Umarım zararsız çözerisin çünkü zAten çocukların eğitimi için ciddi paralar veriliyor bir de böyle sorunlar yaşıyorsun.

Günaydın herkese
Ben bu sabah pek iyi değilim. Çok kötü rüyalar gördüm ve çok etkilendim. Bu sabah tartıda 89,5 gördüm ona bile sevinemedim.
Canım
Ben senin tartına sevindim.. sen de umarım bir an önce rüyanın etkisinden çıkarsın, sonuçta ne olursa olsun rüyaydı ve artık uyandın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…