Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım hoşgeldin arada uğra düzene sokunca da devamlı bekliyoruz sen gönüllerimizin kaptanısınbiliyorsun
yaa çok üzüldüm
toplight öbür gönüllü de ben olabilirim .
Uygunsa tabii
tabii ki olur canım

Günaydın herkese

Kızlar günaydın telefondan yazıyorum oğlumu doktora götürecem kilom 66.7 geçen hafta 67.2 idi ayrıntıları müsait olunca yazarım.
Telefonda hesaplama yapamıyorum kusura bakmayın
Süpersin çok iyi
Bütün hafta uğraşları boşa gitmiş sanki
Tatlım 1 haftada hiçbirşey belli olmaz. Kararlı ve istikrarlı devam edersen sonuca ulaşabilirsin. Tabiki zaman zaman bizler de kaçamak yapıyoruz malesef ama bırakmamak gerekiyo
Herkese günaydınlar (63.2 / 61.5 / %2.68)
Ooo muhteşem
Geçmiş olsun canım. Hafta sonu dinlen bari biraz.
Harikasın

Evet canım ben de öyle düşünerek erteledim düzenimizi bi oturtalim bu sefer ciddi ciddi geçeceğim bu işin başına :)
Emniscim buralardayım yardımcı olmaya çalışırım
Canım hoşgeldin arada uğra düzene sokunca da devamlı bekliyoruz sen gönüllerimizin kaptanısınbiliyorsun

Canım kaptanım
Elimden geldiğince buralardayım

5. Takım 639. Etap***

toplight (79,3///)
Leyl-i-fer (74,8///)
emnis (74,2/74,4/-0,2/-%0,27)
matruj1 (63,2/61,5/1,7/2,69)
alwaysnforever (54,4/// )
kardelelen321 (90/89,8/0,2/0,22)
dennisgo (77,5///)
guziss35 (70,3/70,6/-0,3/%-0,43)
Libas7 (75,8///)
Nefesimm02(56,3/55,7/0,6/1,07)
pawlover (53,7/52,9/0,8/%1,49)

5. Takım Ortalaması:

kardelelen321 kuzum wc eğitimine çok sevindim Allah yardım etti o kadar korkuyordun :) aferin ufaklığa çok büyük rahatlık bezsiz yaşam darısı morordek kaptanıma
İnsallah yaa cok istiyorum bezi bırakmasını cunku her bez alısımız ayrı bir savas haline geldi artık

İnsallah yaa cok istiyorum bezi bırakmasını cunku her bez alısımız ayrı bir savas haline geldi artık
Sabır sabır ama şuan zaten zamanlama olarak doğru değil başında başka şeyler olacak ekstra yük demek bu o yüzden strese girme rahatınıza eriştiğinizde başlarsınız nasılsa

kardelelen321 kuzum wc eğitimine çok sevindim Allah yardım etti o kadar korkuyordun :) aferin ufaklığa çok büyük rahatlık bezsiz yaşam darısı morordek kaptanıma
Aynen canım çok korkuyordum. Korktuğum gibi olmadı çok şükür. Umutcum da taşındıktan sonra kurtulacak bezden inşallah.

dennisgo nerelerdesin canım sen çoktan bu saate girmiş yazmış olurdun merak ettim
Geldim canım. Bugun işim uzun sürdü hastanede, değerim de sıfırlanmamış zaten. bir de dönüşte yürüyeyim dedim. Sonra bir de markete gideyim dedim :) Beş dakika sonra evde olurum tartılacağım.
Sabah gitmeden 750 ip atladım bu arada.. kardelelen321 750 ip 30 dakika tempolu yürüyüş canım..

Benim oğlan öğle uykularını da rafa kaldırdı herhalde ( son 10 gündür öğle uyutmakta çok zorlanıyordum bir saat uğraşıyordum yarım saat sonra uyanıyordu://
Dün uyutmadım hiç akşam 10 a kadar gayet rahat durdu valla gecede fena uyumadı artık uyutmasam mı dersiniz ? Kasımda 3 yaş olacak

Süpersin yaa :)) leptin hormonu bol bol çalışmış anlaşılan tmm canım iyi olda sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…