- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #314.201
Canım hoşgeldin arada uğra düzene sokunca da devamlı bekliyoruz sen gönüllerimizin kaptanısınbiliyorsunEtiketlenince koşup geldim :)
Mesajları tek tek okuyamıyorum şu ara. İlişik kesme işlemleri ile uğraşıyorum zira.. Sürekli mobil halde bir bölümden başka bölüme koşturuyorum. Nasılsınız bakalım hanımlar?
Şu birkaç hafta pek bakamadım kaptanım, geçen sadece moni'nin paylaşıma yazdıgını görünce el attım olaya
Yanlış anlamadıysam @emnis kaptan yardımcısı olmus sanırım, bence gayet iyi olmus, basarıyla yapacagına da eminim emniscim hayırlı olsun :)
Diğer bir kişi daha secildi mi yardımcılık için, kaçırdım mı? :)
yaa çok üzüldümKızlar moralim sıfır yaa
Nerdeyse bir haftadır ugrastigim biber salcasina katmak için 10 kg oncu domates salçası aldım ve 200 TL aldığım ne zahmetlerle yaptığım biber salcama ekledim en son kabini siyirirken tadına bakayım dedim
Bir tadına baktım bildiğiniz kum mu desem tuglami desem salcadan çok onlar girmis içine biber salcami yanına da bektim ne yazık ki bildiğiniz kum yani onca emek boşa gitti hakkımı helal etmiyorum sakın ha sakın almayın bu markayı bilginiz olsun .
tabii ki olur canım
Süpersin çok iyiKızlar günaydın telefondan yazıyorum oğlumu doktora götürecem kilom 66.7 geçen hafta 67.2 idi ayrıntıları müsait olunca yazarım.
Telefonda hesaplama yapamıyorum kusura bakmayın
Tatlım 1 haftada hiçbirşey belli olmaz. Kararlı ve istikrarlı devam edersen sonuca ulaşabilirsin. Tabiki zaman zaman bizler de kaçamak yapıyoruz malesef ama bırakmamak gerekiyoBütün hafta uğraşları boşa gitmiş sanki
Ooo muhteşemHerkese günaydınlar (63.2 / 61.5 / %2.68)
Geçmiş olsun canım. Hafta sonu dinlen bari biraz.günaydınlar kızlar şiddetli grip olmuşum dr rapor vermişti ama dinlenecek zaman yok sabah çocukları okula bırakıp hastaneye geldim listeyi ancak öğleden sonra ekleyebilirim beni veya emnis i etiketlerseniz dikkatli oluruz listeye ekleriz dün akşam 7 gibi yatmıştım sabah 7.15 te zor kalktım çocukları okula zor yetiştirdim
Harikasın
Evet canım ben de öyle düşünerek erteledim düzenimizi bi oturtalim bu sefer ciddi ciddi geçeceğim bu işin başına :)Tuvalet eğitimini hallettik canım çok şükür. Bu defa kolay oldu. Büyük kızımda çok zorlanmıştım. Hem de eğitim öncesinde cilt cilt kitap bitirip dersimi iyi çalışmama rağmen aşırı zorlamış tı beni. Bu defa kolay olunca şaşırdım ben de. Darısı başınıza. Tabi ertelemen iyi olmuş. Tam alışamadan düzeni değişirse öğrendikleri de boşa gidebilir, başa sarmak zorunda kalabilirdin.
Emniscim buralardayım yardımcı olmaya çalışırımKızlar bende +yım maalesefsporsuz geçti haftam o yzden yediklerim yanıma kar kaldı sanırım
toplight kaptanın ecemi yapamadım :)) kaça bölünecek bilemedim :)
5. Takım 639. Etap***
toplight (79,3///)
Leyl-i-fer (74,8///)
emnis (74,2/74,4/-0,2/-%0,27)
matruj1 (63,2/61,5/1,7/2,69)
alwaysnforever (54,4/// )
kardelelen321 (90/)
dennisgo (77,5///)
guziss35 (70,3/70,6/-0,3/%-0,43)
Libas7 (75,8///)
Nefesimm02(56,3///)
pawlover (53,7/52,9/0,8/%1,49)
5. Takım Ortalaması:
Canım hoşgeldin arada uğra düzene sokunca da devamlı bekliyoruz sen gönüllerimizin kaptanısınbiliyorsun
Emniscim buralardayım yardımcı olmaya çalışırım
Olsun canım eksi olması güzel hiç canını sıkma artık 8 li rakamlar şahanesin:))(90/89,8/0,2/%0,22)
Maalesef yalnızca - 200
İnsallah yaa cok istiyorum bezi bırakmasını cunku her bez alısımız ayrı bir savas haline geldi artıkkardelelen321 kuzum wc eğitimine çok sevindim Allah yardım etti o kadar korkuyordun :) aferin ufaklığa çok büyük rahatlık bezsiz yaşam darısı morordek kaptanıma
Sabır sabır ama şuan zaten zamanlama olarak doğru değil başında başka şeyler olacak ekstra yük demek bu o yüzden strese girme rahatınıza eriştiğinizde başlarsınız nasılsaİnsallah yaa cok istiyorum bezi bırakmasını cunku her bez alısımız ayrı bir savas haline geldi artık
Aynen canım çok korkuyordum. Korktuğum gibi olmadı çok şükür. Umutcum da taşındıktan sonra kurtulacak bezden inşallah.kardelelen321 kuzum wc eğitimine çok sevindim Allah yardım etti o kadar korkuyordun :) aferin ufaklığa çok büyük rahatlık bezsiz yaşam darısı morordek kaptanıma
Geldim canım. Bugun işim uzun sürdü hastanede, değerim de sıfırlanmamış zaten. bir de dönüşte yürüyeyim dedim. Sonra bir de markete gideyim dedim :) Beş dakika sonra evde olurum tartılacağım.dennisgo nerelerdesin canım sen çoktan bu saate girmiş yazmış olurdun merak ettim
Tebrikler canım iyi vermişsin..Herkese günaydınlar (63.2 / 61.5 / %2.68)
Süpersin yaa :)) leptin hormonu bol bol çalışmış anlaşılan tmm canım iyi olda sorun yokGeldim canım. Bugun işim uzun sürdü hastanede, değerim de sıfırlanmamış zaten. bir de dönüşte yürüyeyim dedim. Sonra bir de markete gideyim dedim :) Beş dakika sonra evde olurum tartılacağım.
Sabah gitmeden 750 ip atladım bu arada..kardelelen321 750 ip 30 dakika tempolu yürüyüş canım..
Her cuma mı o yurt dışında sağlık hizmetleri çok farklı yadennisgo nun her cuma hastanede işi oluyordu ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?