Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şu azmine hayranım canım

dennisgo nun her cuma hastanede işi oluyordu ama...
Artık fenalık geldi her Cuma kan vermekten. Bugün tedavi sürecinde kan verdiğim tüp bebek hemşiresine denk geldim. Beni görünce çok şaşırdı hala kan verdiğim için :) değer de sıfırlanmamış. En az iki haftam daha var bakalım. -2 kg gelirim artık. Böyle böyle hedeflediğim kiloya ineceğim herhalde :)

Öğle uykusunu bırak bence de tatlım. Cemre de 3 olmadan bırakmıştı. Geceleri daha az uyanır böylelikle. Akşam da diretmez uyumamak için. Belki erken de uyur da biraz sana zaman kalır

Öğle uykusunu bırak bence de tatlım. Cemre de 3 olmadan bırakmıştı. Geceleri daha az uyanır böylelikle. Akşam da diretmez uyumamak için. Belki erken de uyur da biraz sana zaman kalır
Öyle mi yani Ozman çokta sıra dışı değil bu yaşta bırakması tmm kuzum Ozmann inş daha iyi olur inan erken yatsın derdinde de pek değilim ama o uykuya direnmeleri yok mu bütün sinirlerim bozuluyor ://

İnşallah bir an evvel değerler normale döner canım. Sağlık için gerekiyorsa mecbur tatlım dayanmalısın. Ben de hiç sevmem kan vermeyi çok kötü anılarım var lakin sağlık için şart ise yapacak bişey yok. Söylediğin gibi hedeflediğin kiloyla anne olacaksın ne güzel

Geçmiş olsun kaptanım. Dinlenebilirsin umarım ancak öyle iyileşiyorsun çünkü.

Öyle mi dersin ne yapayım sence bırakayım mı karatayı ? Yulaf lapası flann mı yesem kahvaltıda
Dediğin gibi yulaf lapası olabilir, öğlen protein alıp akşam sebze ile geçebilirsin (semizotu vs gibi) hurma diyeti gibi arada farklı menülerin olan günler olmalı.. vücudu rutinden çıkarmak için.. bende bir iki metabolizma hızlandırıcı direnç kilolarını kırma listeleri vardı bulup atayım. Ben de yapacağım 6 larda :)

Öyle mi yani Ozman çokta sıra dışı değil bu yaşta bırakması tmm kuzum Ozmann inş daha iyi olur inan erken yatsın derdinde de pek değilim ama o uykuya direnmeleri yok mu bütün sinirlerim bozuluyor ://
Canım Cemre nin uyku konusunda gece uyanmalar bi süre devam etti. Gecede 2-3 kere uyanır gelirdi yanıma. Öğle uykusunu bıraktıktan sonra uyanmalar 1e indi en azından. Geceleri yatma 9 - 10 arası olurdu. Şu anda bile 5 yaşında olmasına rağmen gece uyanıp yanıma geliyo annecim seni çok özledim diye. Sarılıyorum öpüyorum uyuyunca yerine götürüyorum. Aslında direk odasına götürmem lazım da küçük uyanır diye götüremşyorum. Uyku problemi olan çocuk zor gerçekten canım. Emre de yavaş yavaş düzelecek

Kızlar salça konusunda ki talihsizliği mi biliyorsunuz .Firmayla görüştüm ve bana yardımcı olacaklarını soylediler. En azından tekrar biber alır tekrardan salcami yaparım.Dunden sonra bu bana çok çok iyi geldi.

Benim de damarlarım çok kötüdür haftalarca morarmış kollarla geziyorum. Damar kalmıyor böyle her hafta verince de. Haftaya çarşamba randevum var doktora soracağım neden yavaş düştüğünü. salın beni gideyim artık diye yalvarmaya hazırım :)

Yeniden uğraşmak zorunda kalacaksın ama bence yine de güzel haber bu canım. Biraz moralin düzelmiştir

Bu arada kızlar devamlı tartilma huyu başladı bende .Gece WC kalkıyorum tartiliyorum Sabah gün içinde aynı şekilde ve mesela işe gitmeden ,öğlen gelince ,öğlen yemek yedikten sonra akşamda aynı şekilde dolayısıyla tok karna çıkan sonuç moralimi coc çok bozuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…