- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #314.221
Şu azmine hayranım canımGeldim canım. Bugun işim uzun sürdü hastanede, değerim de sıfırlanmamış zaten. bir de dönüşte yürüyeyim dedim. Sonra bir de markete gideyim dedim :) Beş dakika sonra evde olurum tartılacağım.
Sabah gitmeden 750 ip atladım bu arada..kardelelen321 750 ip 30 dakika tempolu yürüyüş canım..
Artık fenalık geldi her Cuma kan vermekten. Bugün tedavi sürecinde kan verdiğim tüp bebek hemşiresine denk geldim. Beni görünce çok şaşırdı hala kan verdiğim için :) değer de sıfırlanmamış. En az iki haftam daha var bakalım. -2 kg gelirim artık. Böyle böyle hedeflediğim kiloya ineceğim herhalde :)dennisgo nun her cuma hastanede işi oluyordu ama...
Dış gebelikten sonra hcg baktırıyorum ya kuzum her Cuma kan veriyorum. Geçen hafta 70 ti bugün 52.. kesinlikle benimle dalga geçiyorHer cuma mı o yurt dışında sağlık hizmetleri çok farklı ya
Ne kadar yavaş düşüyoDış gebelikten sonra hcg baktırıyorum ya kuzum her Cuma kan veriyorum. Geçen hafta 70 ti bugün 52.. kesinlikle benimle dalga geçiyor
Öğle uykusunu bırak bence de tatlım. Cemre de 3 olmadan bırakmıştı. Geceleri daha az uyanır böylelikle. Akşam da diretmez uyumamak için. Belki erken de uyur da biraz sana zaman kalırBenim oğlan öğle uykularını da rafa kaldırdı herhalde( son 10 gündür öğle uyutmakta çok zorlanıyordum bir saat uğraşıyordum yarım saat sonra uyanıyordu://
Dün uyutmadım hiç akşam 10 a kadar gayet rahat durdu valla gecede fena uyumadı artık uyutmasam mı dersiniz ? Kasımda 3 yaş olacak
Öyle mi ben diyetisyen için giidyorsunn sanıyorum kuzumm sıkma canını spor oluyor işte :)Dış gebelikten sonra hcg baktırıyorum ya kuzum her Cuma kan veriyorum. Geçen hafta 70 ti bugün 52.. kesinlikle benimle dalga geçiyor
Öyle mi yani Ozman çokta sıra dışı değil bu yaşta bırakması tmm kuzum Ozmann inş daha iyi olur inan erken yatsın derdinde de pek değilim ama o uykuya direnmeleri yok mu bütün sinirlerim bozuluyor ://Öğle uykusunu bırak bence de tatlım. Cemre de 3 olmadan bırakmıştı. Geceleri daha az uyanır böylelikle. Akşam da diretmez uyumamak için. Belki erken de uyur da biraz sana zaman kalır
İnşallah bir an evvel değerler normale döner canım. Sağlık için gerekiyorsa mecbur tatlım dayanmalısın. Ben de hiç sevmem kan vermeyi çok kötü anılarım var lakin sağlık için şart ise yapacak bişey yok. Söylediğin gibi hedeflediğin kiloyla anne olacaksın ne güzelArtık fenalık geldi her Cuma kan vermekten. Bugün tedavi sürecinde kan verdiğim tüp bebek hemşiresine denk geldim. Beni görünce çok şaşırdı hala kan verdiğim için :) değer de sıfırlanmamış. En az iki haftam daha var bakalım. -2 kg gelirim artık. Böyle böyle hedeflediğim kiloya ineceğim herhalde :)
Geçmiş olsun kaptanım. Dinlenebilirsin umarım ancak öyle iyileşiyorsun çünkü.günaydınlar kızlar şiddetli grip olmuşum dr rapor vermişti ama dinlenecek zaman yok sabah çocukları okula bırakıp hastaneye geldim listeyi ancak öğleden sonra ekleyebilirim beni veya emnis i etiketlerseniz dikkatli oluruz listeye ekleriz dün akşam 7 gibi yatmıştım sabah 7.15 te zor kalktım çocukları okula zor yetiştirdim
Dediğin gibi yulaf lapası olabilir, öğlen protein alıp akşam sebze ile geçebilirsin (semizotu vs gibi) hurma diyeti gibi arada farklı menülerin olan günler olmalı.. vücudu rutinden çıkarmak için.. bende bir iki metabolizma hızlandırıcı direnç kilolarını kırma listeleri vardı bulup atayım. Ben de yapacağım 6 larda :)Öyle mi dersin ne yapayım sence bırakayım mı karatayı ? Yulaf lapası flann mı yesem kahvaltıda
Canım sen o kiloyu bir haftada almadın bir hafta da vermeyeceksin önce bunu kabul etmek lazım. Yol üstünde ufak tefek kazalar olabilir ama yol belli yolun sonunda bizi bekleyen şey belli. Vazgeçmek yok.Bütün hafta uğraşları boşa gitmiş sanki
Canım Cemre nin uyku konusunda gece uyanmalar bi süre devam etti. Gecede 2-3 kere uyanır gelirdi yanıma. Öğle uykusunu bıraktıktan sonra uyanmalar 1e indi en azından. Geceleri yatma 9 - 10 arası olurdu. Şu anda bile 5 yaşında olmasına rağmen gece uyanıp yanıma geliyo annecim seni çok özledim diye. Sarılıyorum öpüyorum uyuyunca yerine götürüyorum. Aslında direk odasına götürmem lazım da küçük uyanır diye götüremşyorum. Uyku problemi olan çocuk zor gerçekten canım. Emre de yavaş yavaş düzelecekÖyle mi yani Ozman çokta sıra dışı değil bu yaşta bırakması tmm kuzum Ozmann inş daha iyi olur inan erken yatsın derdinde de pek değilim ama o uykuya direnmeleri yok mu bütün sinirlerim bozuluyor ://
Benim de damarlarım çok kötüdür haftalarca morarmış kollarla geziyorum. Damar kalmıyor böyle her hafta verince de. Haftaya çarşamba randevum var doktora soracağım neden yavaş düştüğünü. salın beni gideyim artık diye yalvarmaya hazırım :)İnşallah bir an evvel değerler normale döner canım. Sağlık için gerekiyorsa mecbur tatlım dayanmalısın. Ben de hiç sevmem kan vermeyi çok kötü anılarım var lakin sağlık için şart ise yapacak bişey yok. Söylediğin gibi hedeflediğin kiloyla anne olacaksın ne güzel
Yeniden uğraşmak zorunda kalacaksın ama bence yine de güzel haber bu canım. Biraz moralin düzelmiştirKızlar salça konusunda ki talihsizliği mi biliyorsunuz .Firmayla görüştüm ve bana yardımcı olacaklarını soylediler. En azından tekrar biber alır tekrardan salcami yaparım.Dunden sonra bu bana çok çok iyi geldi.
Sen de bana rakip olunca coşuyorsun sonra duruyorsun ama olmaz ki :)günaydın kızlar bu haftaki yoğunluğum sebebiyle kaçamak yapmadım ama spor da yok malesef +300 gr geçen hafta 70,3 bu hafta 70,6
Ben Sabitim canmLeyliiiiii leyli sen bu uyku konusunda baNa bişey dersin aslında daha küçük keşke uyusa ama oldum olası uykuyla işi olmadığı için herhalde erken bırakıcazLeyl-i-fer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?