Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tuvalet eğitimini hallettik canım çok şükür. Bu defa kolay oldu. Büyük kızımda çok zorlanmıştım. Hem de eğitim öncesinde cilt cilt kitap bitirip dersimi iyi çalışmama rağmen aşırı zorlamış tı beni. Bu defa kolay olunca şaşırdım ben de. Darısı başınıza. Tabi ertelemen iyi olmuş. Tam alışamadan düzeni değişirse öğrendikleri de boşa gidebilir, başa sarmak zorunda kalabilirdin.

Kuzum sen güzelim ev yapımı mis gibi salçana katkı maddesi içeren hazır salça niye ekliyorsun ki. Yazık olmuş Ama artık yapacak bişey yok. Sağlık olsun
Cnm domates daha önce yapmadim. Herşeyden de önemlisi salça günde 10,15 defa hatta her fırsatta karıştırılması lazım benimde öyle bı zamanım yok bu hafta izin aldığım için salcayla ugrasabildim .
İtiraf: Ev yapımı domates salçası sevmiyorum .

Meraba kızlar diyetim bozuldu şuan kararsızım tekrar başlasam mi zayiflamak istiyorum diyetisyene de boşa para vermiş olmakta istemiyorum
Bırakmak yok tatlım haydi. Bi kere bozuldu diye pes etmemelisin. Gerçekten istiyorsan devam et. 1-2 ay içinde değişimi görüp daha da sıkı sarılacaksın diyete

Anladım canım. Emeğine Çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok sağlık olsun.

Kızlar bende +yım maalesef sporsuz geçti haftam o yzden yediklerim yanıma kar kaldı sanırım
toplight kaptanın ecemi yapamadım :)) kaça bölünecek bilemedim :)

5. Takım 639. Etap***

toplight (79,3///)
Leyl-i-fer (74,8///)
emnis (74,2/74,4/-0,2/-%0,27)
matruj1 (63,2/61,5/1,7/2,69)
alwaysnforever (54,4/// )
kardelelen321 (90/)
dennisgo (77,5///)
guziss35 (70,3/70,6/-0,3/%-0,43)
Libas7 (75,8///)
Nefesimm02(56,3///)
pawlover (53,7/52,9/0,8/%1,49)

5. Takım Ortalaması:

Son düzenleme:
günaydınlar kızlar şiddetli grip olmuşum dr rapor vermişti ama dinlenecek zaman yok sabah çocukları okula bırakıp hastaneye geldim listeyi ancak öğleden sonra ekleyebilirim beni veya emnis i etiketlerseniz dikkatli oluruz listeye ekleriz dün akşam 7 gibi yatmıştım sabah 7.15 te zor kalktım çocukları okula zor yetiştirdim

Canım ecem listeye giremiyor aldığı kiloya inmesi gerekiyor o yüzden

Günaydın geçmiş olsun dinlenemeyince çok ağırlaşıyor grip dikkat edin siz ben bakarım listeye kaptanım sonra kontrol edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…